Wie kocht het Playboy Mansion na het overlijden van Hugh Hefner voor $ 100 miljoen?

Inhoudsopgave:

Wie kocht het Playboy Mansion na het overlijden van Hugh Hefner voor $ 100 miljoen?
Wie kocht het Playboy Mansion na het overlijden van Hugh Hefner voor $ 100 miljoen?
Anonim

A&E's bombshell-documentaire Secrets of Playboy heeft onlangs gemengde reacties losgemaakt over de 'verwarrende erfenis' van Hugh Hefner. Door de jaren heen hebben Hefs vriendinnen hun leven in het landhuis omschreven als 'zeer cult-achtig'. Maar voor sommigen zal het Playboy-huis altijd legendarisch zijn. Voormalig Playboy-model Pamela Anderson noemde het ooit haar universiteit. Dus toen Hef het landhuis in 2016 voor $ 100 miljoen verkocht onder één voorwaarde - dat hij het voor het leven kon blijven huren - aarzelde een zekere miljardair niet om de aankoop te doen. Hij herstelt zelfs het landhuis in zijn oude glorie. Hierbij een update over de verbouwing.

Wat is er met de Playboy Mansion gebeurd na de dood van Hugh Hefner?

Het landhuis is geplunderd na Hefs dood. Het werd naar verluidt kaal gestript, waardoor er overal ernstige schade was ontstaan, inclusief het beruchte zwembad. "De slaapkamers - zelfs die van Hef - werden ontdaan van dingen zoals seksspeeltjes, vergulde beelden, gebruikte lakens en lingerie", vertelde een bron aan US Magazine Globe. "Waardevolle kunst werd van de muren gerukt - met afdrukken van de lijsten nog steeds zichtbaar." Ze hakten zelfs stukken metselwerk weg voor souvenirs. Ze hebben de speelkamer echter gespaard. De armaturen, zoals de flipperkast, waren te groot om tijdens de raid te worden ingenomen.

Maar zelfs voordat de plunderaars kwamen, verkeerde het landhuis al in slechte staat. Blijkbaar was het onderhoud in de plaats al geruime tijd "uitgesteld". Het was deels te wijten aan Hefners voorliefde voor het originele jaren 80-decor. "Hij gaat bijna nooit het huis uit en weigert iets in het landhuis te veranderen, dus de hele plaats voelt alsof het vastzit in de jaren tachtig", zei voormalig Playmate Carla Howe in 2015."De enige telefoons die je ziet zijn oude hangende muren en er is niets hi-tech, zelfs de fitnessapparatuur is er al jaren. En omdat er al zo lang niets is veranderd in de kamers, hebben ze de neiging om een vochtige geur."

Het gerucht gaat dat Hefners ex-vriendin Barbi Benton degene was die het landgoed van 5,7 hectare in 1971 ontdekte. Ze overtuigde hem om het te kopen voor $ 1,1 miljoen - op dat moment de duurste woning in Los Angeles. Tegen de tijd dat Hef stierf, had het huis van 20.000 vierkante meter in totaal 12 slaapkamers, 21 badkamers, een thuisbioscoop, een wijnkelder, drie dierentuin-/volièregebouwen, een dierenkerkhof, tennis- en basketbalvelden, een zwembad zwembad, een pension met vier kamers en een apart speelhuis.

Wie is de eigenaar van het Playboy Mansion vandaag?

In 1996 had Hef het pand uitgebreid door het naastgelegen herenhuis te kopen. Het was een kleinere, spiegelbeeldige versie van de lay-out van het eerste herenhuis. Hij had het gekocht voor zijn toen gescheiden vrouw Kimberly Conrad en hun kinderen. In 2009 kocht Daren Metropoulos, mede-eigenaar van miljardair en Hostess Brands, het kleinere herenhuis voor $ 18 miljoen. Later kocht hij het hoofdhuis in 2016 waarvoor hij maar liefst $ 100 miljoen betaalde. Onderdeel van de deal was dat Hefner het huis voor de rest van zijn leven mocht huren, voor $ 1 miljoen per maand.

Metropoulos beloofde de 'oorspronkelijke grandeur' van het landhuis te herstellen. Hij sloot ook een overeenkomst met de stad Los Angeles, het 'convenant voor permanente bescherming'. Het beschermt het landhuis permanent tegen sloop, terwijl de huidige en toekomstige eigenaren "substantiële renovaties en reparaties kunnen uitvoeren na een lange periode van achterstallig onderhoud".

De grote onderhoudsbeurt begon in juli 2019. Het jaar daarop werd gemeld dat de renovatie zeven cijfers bedroeg… En dat is niet alles, volgens Worldwide Tweets. "Een van de grote gadgets was de renovatie van de arbeidersruimte en de opslag voor $ 400.000 … en het opnieuw doen van de kelder - inclusief het vergroten van het theater, de golfsimulatorruimte - met een waarde van $ 125k", schreef de publicatie.

Hoe ziet het Playboy Mansion er nu uit?

Tot nu toe heeft het Playboy-herenhuis nog steeds een in aanbouw zijnde look. "Er is niettemin redelijk wat werk dat moet worden uitgevoerd, maar de enorme vooruitgang is duidelijk", meldde Worldwide Tweets in september 2021. "Een legendarisch monument van het herenhuis moet nog worden bekeken - de verouderde grot wordt niettemin gerenoveerd. Onder het werk bevinden zich onder meer 'structureel stalen gaas' en het veranderen van de scheidingswanden." Het kan nog een paar jaar duren. Misschien net op tijd voor het nieuwe tijdperk van het merk met Cardi B als de allereerste Playboy Creative Director in residence.

Eén ding is zeker: fans zullen niet teleurgesteld zijn over de resultaten. Metropoulos beloofde Hef dat hij de erfenis van het landhuis zou houden. "Ik ben buitengewoon gepassioneerd over de architectuur en kijk uit naar deze gedenkwaardige kans om een van de mooiste landgoederen van het land te transformeren", zei hij na de aankoop van het onroerend goed."Zoals meneer Hefner wist, ben ik van plan om het pand zorgvuldig te renoveren met de hoogste kwaliteit en normen in gedachten."

Aanbevolen: