Joe Rogan krijgt deze gast niet terug op zijn podcast

Inhoudsopgave:

Joe Rogan krijgt deze gast niet terug op zijn podcast
Joe Rogan krijgt deze gast niet terug op zijn podcast
Anonim

Of je nu van hem houdt of je haat hem, Joe Rogan en zijn meningen halen altijd de krantenkoppen, ten goede of ten kwade. Onlangs had hij fans die spraken met zijn behandeling met paardenmedicijnen, in werkelijkheid schuwt Rogan nooit hot topics op zijn podcast.

Qua luisteraars staat Rogan momenteel alleen en overtreft hij zelfs legendes van het spel zoals Howard Stern.

Er moet echter worden opgemerkt dat het enige tijd duurde voordat de 'Joe Rogan Experience' de juggernaut werd die het vandaag is.

Eerlijk gezegd is niet elk interview of elke show soepel verlopen. We blikken terug op enkele van de meer lastige interviews uit het verleden. Gezien het verloop van deze shows, zullen we waarschijnlijk in de toekomst bepaalde gasten niet meer uitnodigen voor de show.

Joe Rogan werd in het verleden verwarmd met verschillende gasten

Het v alt niet te ontkennen dat de 'Joe Rogan Experience' gevoelige kwesties raakt en in sommige gevallen kan de context van het interview een beetje te ver gaan, waardoor het een ongemakkelijk gesprek wordt.

Rogan had een paar van die gevallen tijdens zijn run als podcast-host. Jamie Kilstein is een naam uit het verleden die meteen in je opkomt. Zijn gesprek met Rogan kreeg een wending toen hij zei dat slachtoffers van verkrachting benadeeld zijn en dat het omgaan met de tragedie erger kan zijn dan de dood zelf.

Rogan nam een uitzondering en noemde zijn gast gek omdat hij zo'n gewaagde bewering deed. Rogan verklaarde dat het de beste manier zou zijn om de kwestie aan te pakken, waarbij hij de verklaring van Kilstein volledig ontkende.

Anderen die aan de lijst kunnen worden toegevoegd, zijn onder meer Milo Yiannopoulos, die een belangrijk standpunt innam over religie en beweerde dat de meeste mensen in de wereld van vandaag handelen in overeenstemming met het christendom, ook dit was een uitspraak waar Rogan niet blij mee was.

Eervolle vermeldingen gaan ook naar Mark Gordon en Eddie Brave, twee personen die Rogan ook ergerden.

Het blijkt dat één gast de hoogste eer zou kunnen krijgen en in werkelijkheid is de kans om hem terug te zien op de show behoorlijk klein.

Steve Crowder werd nooit uitgenodigd voor de 'Joe Rogan Experience'

Het begon als een eerlijk gesprek, maar toen het onderwerp marihuana ongeveer twee uur na het gesprek ter sprake kwam, verslechterde de stemming snel en Rogan zag rood.

Rogan is natuurlijk een groot voorstander van cannabis, hoewel zijn gast Steve Crowder dat niet was. De zaken namen een wending toen Crowder suggereerde dat er valse beweringen werden gedaan over de positieve effecten van marihuana, zoals het genezen van kanker.

Rogans houding veranderde snel en beweerde dat CBD krachtige effecten had tegen kanker. Hij zou ook afgaan op zijn gast omdat hij hem probeerde te onderbreken terwijl hij een punt maakte.

De dingen namen een slechte wending en volgens fans was het misschien omdat Rogan een beetje dronken was.

"Joe wordt boos en onbeleefd als hij dronken is."

"Dit was een geweldige podcast, alle mensen die commentaar gaven op "JOE GOT TOO DRUNK" enz. Probeer de rauwheid van de interactie en argumenten te waarderen. De echtheid van deze podcastaflevering maakt het tot nu toe een van mijn favorieten."

Fans waren niet zo blij met Rogans reacties op bepaalde dingen die Steve probeerde te zeggen. Toen hij terugkeek op het interview, toonde Joe wroeging.

Joe Rogan verontschuldigde zich voor het podcast-interview

Rogan heeft niet veel berouw getoond voor eerdere gasten, vooral niet toen de context uit de hand liep. Deze keer zou Rogan echter naar Instagram gaan en zich verontschuldigen voor de manier waarop hij zich tijdens het interview met Crowder gedroeg.

"Nou, deze liep een tijdje uit de hand. Ten eerste mag ik Steven echt als persoon, en hoewel ik het misschien niet overal met hem eens ben, vind ik hem een goede man. Tijdens de podcast kwamen we op het onderwerp marihuana en tegen die tijd waren we (vooral ik) behoorlijk dronken en konden we het gesprek niet echt goed aan."

"We zijn erin geslaagd om het op het einde weer bij elkaar te krijgen, maar natuurlijk zijn de slechte delen het enige waar jij of ik me een tijdje op zal concentreren."

Ondanks de hapering bleef Rogan en is hij nog steeds de koning van de podcastwereld, aangezien zijn show het meest beluisterde programma van alle podcasts blijft, volgens Variety voor 2021.

We verwachten niet dat de controverse of de structuur op enig moment zal veranderen, zoals Rogan duidelijk heeft gemaakt, hij is niet bang om controversiële onderwerpen aan te pakken, hoe groot de opschudding het ook kan veroorzaken.

Aanbevolen: