Taylor Swift maakt haar filmdebuut naast Margot Robbie en Anya Taylor-Joy

Inhoudsopgave:

Taylor Swift maakt haar filmdebuut naast Margot Robbie en Anya Taylor-Joy
Taylor Swift maakt haar filmdebuut naast Margot Robbie en Anya Taylor-Joy
Anonim

De bekroonde singer-songwriter is gecast in de nieuwe titelloze film van de voor een Oscar genomineerde filmmaker David O. Russell, naast een sterrencast met onder meer Margot Robbie, Anya Taylor-Joy, Christian Bale, Rami Malek en vele anderen.

Taylor Swift maakt haar grote filmdebuut

De 11-voudige Grammy-winnares zal haar debuut op het grote scherm maken in de verwachte film uit die tijd, maar details over haar rol worden nog geheim gehouden.

De film pronkt met een grote sterrencast met onder meer Oscar-winnaar Rami Malek, Malcolm en Marie-acteur John David Washington, The Queen's Gambit-ster Anya Taylor-Joy en Suicide Squad-veteraan Margot Robbie.

Dit is Swift's eerste grote filmrol, maar ze maakte eerder deel uit van kleinere rollen, net zoals haar rol in de musicalfilm Cats uit 2019. Ondanks dat hij een enkele dialoog had, maakte Swift een gedenkwaardige verschijning als de katachtige femme fatale, Bombalurina. De zangeres is een zelfverklaarde kattendame en kreeg naar verluidt $ 3 miljoen betaald voor haar rol.

Collider meldde dat het Instagram-roddelaccount Deuxmoi het eerste platform was dat deelde dat de Evermore-zanger betrokken zou zijn bij het komende project. De film wordt ondersteund door 20th Century Studios en New Regency, en is Russell's eerste film in zeven jaar sinds Joy, met Jennifer Lawrence en Bradley Cooper in de hoofdrollen.

Taylor Swift speelde ook in twee documentaires die in 2020 werden uitgebracht. De eerste is een Netflix-film over haar leven als Miss Americana, en de tweede is getiteld Folklore: The Long Pond Studio Sessions, die de zanger heeft geregisseerd en geproduceerd.

Taylor Swift is een van de vele zangers die dit jaar in filmrollen is gecast. Lady Gaga zal naast Adam Driver te zien zijn in House of Gucci, Harry Styles leidt de romantische dramafilm My Policeman en Louis Tomlinson komt in aanmerking voor een rol in een biopic! Ariana Grande zal ook te zien zijn in Netflix's Don't Look Up !

Andere acteurs die Swift zullen vergezellen in de Amerikaanse Hustle-regisseursfilm zijn Zoe Saldana, Chris Rock, Mike Myers, Robert De Niro, Michael Shannon, Timothy Olyphant, Andrea Riseborough, Matthias Schoenaerts en Alessandro Nivola.

Aanbevolen: