Hoe is de relatie van Margot Robbie met haar man?

Inhoudsopgave:

Hoe is de relatie van Margot Robbie met haar man?
Hoe is de relatie van Margot Robbie met haar man?
Anonim

Net als elke andere beroemdheid, is Margot Robbie door de jaren heen onder de loep genomen. Van haar spraakmakende rollen tot haar verdwijning van Instagram, iedereen wil meer weten over de actrice.

Haar transformaties op het scherm zijn slechts een deel van de aantrekkingskracht; ze heeft ook een interessant persoonlijk leven gehad als we de geruchten mogen geloven.

Het punt is dat Margot getrouwd is, en dat is ze sinds 2016. Haar man, Tom Ackerley, is een producer, maar hij is duidelijk niet zo bekend als zijn vrouw.

Het paar begon te daten in 2014, hetzelfde jaar dat ze - samen met andere mede-oprichters - een productiebedrijf begonnen. Toch weten fans niet zeker of het paar soepel is verlopen, en een interessante Reddit-vraag bracht enkele fantheorieën naar voren.

Margot is erg privé over haar persoonlijke leven

Margot doet zo geheimzinnig over haar persoonlijke leven dat haar Wikipedia-pagina zelfs een vermelding heeft waarin staat hoe privé ze is. Toch vragen sommige fans van haar werk zich af of ze de zaken om een specifieke reden geheim houdt.

De fan stelde de vraag of iemand thee had gedronken bij Margot en haar man, maar zei dat ze geruchten hadden gehoord dat Robbie intiem werd met andere mensen in een poging om de top in Hollywood te bereiken.

Andere commentatoren leken het erover eens te zijn dat dit een lachwekkende beschuldiging was, maar ook iets waar veel andere actrices ook van zijn beschuldigd.

Helaas is het een veel voorkomende trope dat elke actrice die succesvol is "gunsten" heeft gedaan om te komen waar ze is. En fans denken niet dat Robbie dat soort "hulp" nodig had om haar carrière te laten groeien.

Fans denken dat Margots man haar baan "krijgt"

Hoewel sommige commentatoren trol-achtige dingen te zeggen hadden over hoe Margot Robbie beroemd werd, suggereren anderen dat geruchten precies dat zijn en dat Tom Ackerley zich waarschijnlijk nergens zorgen over hoeft te maken.

En zoals een fan opmerkte: "ze lijken een behoorlijk solide relatie te hebben aangezien ze samen een productiebedrijf hebben."

Een ander weergalmde hetzelfde sentiment; "Hij is altijd bij haar, dus hij zou weten dat [de geruchten] compleet [expletief] zijn."

Bovendien zeggen fans dat bijna elke blondine in Hollywood van hetzelfde is beschuldigd, en dat heeft vooral te maken met haar schoonheid.

De consensus is dat elke mooie actrice met haar co-sterren zal worden "verzonden", zoals die keer dat mensen ruzie maakten over het aansluiten van Margot en Leonardo DiCaprio. En de geruchten blijven bestaan of de ster in kwestie met iemand aan het daten is, verloofd of zelfs getrouwd is.

Maar, zeggen fans, Tom lijkt zich er geen zorgen over te maken, en als filmproducent begrijpt hij de industrie waarschijnlijk heel goed.

Aanbevolen: