Dwayne Johnson's filmdebuut salaris brak een Guinness World Record

Inhoudsopgave:

Dwayne Johnson's filmdebuut salaris brak een Guinness World Record
Dwayne Johnson's filmdebuut salaris brak een Guinness World Record
Anonim

Tegenwoordig is het moeilijk om een grote ster te vinden dan Dwayne Johnson. Maar ooit lachte Hollywood om zijn ambities. De acteur wilde groter zijn dan Will Smith en voor sommigen in het vak was dat een irrationele droom.

Blijkbaar wist Hollywood niet precies hoe hij met DJ om moest gaan, ze hadden hem gevraagd om te stoppen met sporten en zelfs wat gewicht te verliezen, gelukkig zou hij zich niet aan de norm houden en zou succes volgen.

In het begin probeerde hij er echter gewoon bij te horen. Zijn carrière volgde niet hetzelfde traject als die van anderen, DJ werd meteen in de Hollywood-schijnwerpers geduwd dankzij zijn bekendheid in sportentertainment. Voor zijn eerste hoofdrol brak DJ zelfs een 'Guinness World Record' voor zijn salaris.

We zullen terugkijken op hoeveel hij verdiende voor de rol en andere dingen die achter de schermen plaatsvonden.

'Mummy Returns' werd bijna niet gemaakt

Ze namen een enorm risico door Dwayne Johnson de hoofdrol in een film te geven, vooral omdat hij op dat moment nog erg nieuw was in de wereld van acteren.

Blijkbaar was hij vanaf het begin een kassasensatie, want de film was een enorm financieel succes aan de kassa en bracht $ 435 miljoen op.

Ondanks het succes werd de film om te beginnen bijna niet gemaakt. De filmregisseur Stephen Sommers was geen fan van sequels en bovendien verklaarde ster Brendan Fraser dat het originele script voor de film niet erg goed was: ''Het originele script was een beetje roekeloos. De karakters verhouden zich wat onwennig met elkaar. En de dialoog moest worden afgezwakt. Maar uiteindelijk viel het echt mee."

Dwayne bleek de belangrijkste factor te zijn waarom het vervolg werd gemaakt, gezien zijn sterrendom en talent.

In werkelijkheid werd hij dienovereenkomstig betaald gezien het succes van de film, zozeer zelfs dat hij een 'Guinness World Record' brak.

Dwayne Johnson verdiende $ 5,5 miljoen in zijn debuutfilm

Dit gebeurt echt niet al te vaak in de wereld van Hollywood. Een nieuwe acteur die een hoofdrol krijgt en er een premium salaris voor verdient.

Hij was een gevestigde naam in de wereld van sportentertainment, maar zoals we in het verleden hebben gezien, betekent dat meestal niet veel.

DJ brak de bank voor 'Mummy Returns' en verdiende een salaris van $ 5,5 miljoen. Hij ging het 'Guinness Book of World Records' binnen met het salaris en werd het hoogste salaris voor elke niet-geteste acteur in een hoofdrol.

De beslissing bleek de juiste, want de film domineerde aan de kassa. Vanaf dat moment werd DJ betaald met een premie, waardoor hij gemiddeld $ 20 miljoen per film verdiende, wat een soort geld van elite-niveau is.

Hoewel het een groot moment in zijn carrière was, had de ervaring achter de schermen een behoorlijk deel van de problemen. Tijdens een bepaald deel van de opnames werd DJ extreem ziek.

Dwayne Johnson had wat gezondheidsproblemen tijdens het fotograferen

Naast EW herinnerde Stephen Sommers zich een bepaalde situatie die plaatsvond in Marokko tijdens de opnames van de film. The Rock kwam opdagen voor de shoot, maar laten we zeggen dat hij niet in zijn beste vorm was. Ondanks zijn toestand zette hij door en deed hij nog steeds een enorme inspanning.

"Hij vloog woensdag naar Marokko. Donderdag had hij haar en make-up en kleding. En ik heb hem vrijdag neergeschoten. Ik heb maar één dag op hem geschoten. Ik had één dag met hem, want op zaterdag 's Ochtends moest hij van de Sahara naar Detroit vliegen voor een grote worsteldeal. Hij arriveert vrijdagochtend op de set en Dwayne had een ernstige voedselvergiftiging en een hitteberoerte."

''Het was waarschijnlijk 110, 112 graden, en iedereen was in korte broek en tanktops, en hij zou bedekt zijn met dekens, gewoon rillend. En hij is zo'n held. Ik zal altijd van hem houden, want ik heb zoiets van: 'Dwayne, we hebben maar één dag! Ik kan het niet uitstellen! We kunnen niet wachten tot je beter wordt!’ Hij gaat, zet de camera maar aan het rollen, en zodra ik ‘Achtergrond’ hoor, spring ik op.’ En dat deed hij. Dat deden we, '… en achtergrond!' Alle extra's beginnen te gaan en ik ga, 'Actie!' en Dwayne, hij gooide de dekens van zich af en stormde naar voren. En we gingen gewoon de hele dag. Die vent heeft het eruit gehaald, want hij was gewoon een puinhoop.”

Nog een reden waarom Dwayne elke cent waard was, zelfs toen hij nog niet zo bekend was.

Aanbevolen: