Margot Robbie heeft haar Instagram-account gedeactiveerd en fans hebben vragen

Inhoudsopgave:

Margot Robbie heeft haar Instagram-account gedeactiveerd en fans hebben vragen
Margot Robbie heeft haar Instagram-account gedeactiveerd en fans hebben vragen
Anonim

Margot Robbie lijkt haar Instagram-account te hebben verwijderd, waardoor fans wanhopig zijn.

De Australische A-lister had eerder aangekondigd dat ze een pauze zou nemen van Instagram, maar heeft nooit gesuggereerd haar account helemaal te verwijderen.

Margot Robbie heeft haar Instagram-account verwijderd

Robbie heeft onlangs de rol van Harley Quinn overgenomen in James Gunns R-rated baddie-avontuur The Suicide Squad. Ze zal ook de hoofdrol spelen in de aankomende Wes Anderson-film die zich afspeelt in Spanje, waarmee ze een levenslange droom waarmaakt om met de grillige auteur te werken.

Eerder dit jaar deelde Robbie met haar volgers dat ze nog steeds actief zou zijn op sociale media om het werk van haar productiebedrijf, LuckyChap Entertainment, te promoten.

Het bedrijf produceerde vorig jaar de veelgeprezen Promising Young Woman, met in de hoofdrol Carey Mulligan als Cassie, een vrouw die worstelt met trauma terwijl ze zich voordoet als dronken in bars om seksuele roofdieren te lokken.

Het is niet duidelijk of Robbie op dit moment terugkeert naar Instagram. De Instagram-pagina van LuckyChap Entertainment is niet meer bijgewerkt sinds april van dit jaar, toen de film geregisseerd door Emerald Fennell het beste originele scenario won bij de Oscars.

Robbie heeft haar Instagram-account nooit enorm gebruikt. Desalniettemin kondigde ze beroemd aan dat zij en Tom Ackerley in 2016 waren getrouwd met een iconische foto waarop ze van de camera lijkt te klappen, maar in werkelijkheid haar ringvinger laat zien, versierd met een peervormige diamanten band.

Robbie-fans willen gewoon dat ze terugkomt op Instagram

Fans van de actrice en producer waren verdrietig om te zien dat ze de sociale media verliet. Sommigen gingen naar Twitter om hun wanhoop te uiten toen ze zich realiseerden dat Robbie's pagina nu niet beschikbaar is.

“Margot Robbie heeft haar instagram gedeactiveerd, dit is de laatste druppel”, schreef een fan op Twitter.

“margot robbie deactiveert haar instagram, het ergste dat me ooit is overkomen, kom terug”, twitterde een andere persoon.

“margot robbie heeft haar instagram verwijderd…… dit is het voor mij jongens. ik geef het leven op', luidt een andere tweet.

Hoewel we Robbie graag terug zouden zien op Instagram met een vreemde foto, is het ook goed om af en toe een pauze te nemen van sociale media. Hoewel het niet duidelijk is waarom Robbie ervoor koos haar profiel te verwijderen, hebben andere beroemdheden in het verleden hetzelfde gedaan om hun geestelijke gezondheid te beschermen.

Aanbevolen: