Chris Evans heeft een serieuze relatie en fans kunnen het niet aan

Inhoudsopgave:

Chris Evans heeft een serieuze relatie en fans kunnen het niet aan
Chris Evans heeft een serieuze relatie en fans kunnen het niet aan
Anonim

Fans van de Captain America-acteur zijn diepbedroefd nadat ze ontdekken dat hij een serieuze relatie heeft. De acteur is single sinds zijn relatie met actrice Jenny Slate eindigde in 2018.

Blijkbaar betekenden zijn date in het park met Lily James en meet-cutes met tweevoudig Olympiër Aly Raisman niets!

Chris Evans is aan het daten met een meisje aan de oostkust

Meerdere bronnen schreven naar Instagram-beroemdheidsroddelaccount DeuxMoi, onthullend dat de Marvel Cinematic Universe-acteur momenteel aan het daten is met een "niet beroemd, aardig meisje uit het gebied van de oostkust".

Een andere bron bevestigde: "Een van mijn vrienden is bevriend met haar en ze zei dat ze behoorlijk serieus worden.."

"liefste meisje ooit, waarschijnlijk de meest persoonlijke van allemaal, super lief", lees een ander bericht.

De acteur is de laatste tijd niet meer gefotografeerd met een mysterieuze vrouw, en fans vragen zich af wie het gelukkige meisje zou kunnen zijn. Ze worden ook collectief geconfronteerd met dit hartverscheurende nieuws en deelden hun ongeloof op Twitter.

Een gebruiker schreef "blijkbaar heeft chris evans een geheime, niet-beroemde vriendin aan de oostkust en ik wou dat ik kon zeggen dat het me niet letterlijk verwoestte, maar hier zijn we.."

"tussen de insta-post van seb vandaag en de bevestiging van de niet-beroemde vriendin van chris evans heb ik emotioneel een erg moeilijke dag. niet sms'en" lees een gebruiker.

"Ik heb net het nieuws gezien dat Chris Evans een vriendin heeft en ik ben het niet. Neem alsjeblieft geen contact met me op, ik ben in rouw."

"Zowel Henry Cavill ALS Chris Evans krijgen vriendinnen deze zomer…" deelde een andere gebruiker.

In april ging The Witcher-ster Henry Cavill Instagram-officieel met zijn vriendin Natalie Viscuso en fans waren er behoorlijk boos over. Niet alle reageerders hadden goede dingen te zeggen, wat ertoe leidde dat Natalie haar Instagram-reacties uitschakelde in een poging haat te blokkeren.

Chris Evans heeft nog niet gereageerd op het nieuws of het als een gerucht bestempeld, maar de acteur is vaak met zijn vriendinnen in de openbaarheid gekomen en heeft zelfs evenementen met hen bijgewoond; Jessica Biel en Jenny Slate inbegrepen. Als Evans en het niet-beroemde meisje aan de oostkust echt een serieuze relatie hebben, is het slechts een kwestie van tijd voordat ze samen worden gezien!

De acteur filmt momenteel The Grey Man samen met Ryan Gosling, Ana de Armas en een onberispelijke sterrencast. De film wordt geregisseerd door de Russo-broers en ziet Evans als een CIA-officier.

Aanbevolen: