Fans kunnen de relatie van Britney Spears met Ed O'Neill niet aan, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Fans kunnen de relatie van Britney Spears met Ed O'Neill niet aan, hier is waarom
Fans kunnen de relatie van Britney Spears met Ed O'Neill niet aan, hier is waarom
Anonim

Britney Spears en Ed O'Neill. Noem een meer iconisch duo. We wachten af.

Je had waarschijnlijk geen idee dat de popster en de ervaren acteur, bekend van zijn tijd in Modern Family, vrienden zijn, maar nu wel.

Maar hun eerste ontmoeting met elkaar was niet wat je zou verwachten. Zelfs als je onder een steen leeft, is de kans groot dat je weet wie Britney Spears is en hoe ze eruitziet. Ze maakt consistente krantenkoppen sinds ze op het toneel verscheen. De laatste jaren zijn fans zich steeds meer zorgen gaan maken over haar conservatorium en haar fysieke en mentale welzijn.

Blijkbaar woont O'Neill op Mars omdat hij hier duidelijk niets van wist, anders zou hij Spears hebben herkend toen hij haar ontmoette. Hier is hoe de iconen elkaar toevallig ontmoetten en vrienden werden.

O'Neill had geen idee dat hij Britney Spears ontmoette

In 2015 ging een foto van Spears die poseerde met O'Neill viraal. We hadden nooit gedacht dat we de dag zouden zien waarop ze elkaar eindelijk zouden ontmoeten.

In een optreden op The Ellen DeGeneres Show een jaar later vertelde O'Neill over zijn eerste ontmoeting met Spears op de internationale luchthaven van Los Angeles.

"Ik vloog alleen naar Hawaï. Ik wachtte op mijn vlucht om aan boord te gaan", herinnert hij zich. "Ze vertelden me dat de vlucht aan het instappen was en ik nam op - dat is een klein Modern Family-hoedje. Ik zag een vrouw naar me toe komen, dus ik deed het gewoon op, weet je, ik ging weg. Ze kwam naar voren en zei: 'Oh, Meneer O'Neill, ik ben dol op Modern Family en u bent mijn favoriet in de show.' En ik dacht: 'Nou, ik ben hier, ik ben de enige hier.'

"'Zou je alsjeblieft willen, en ik weet dat je haast hebt…' had niet aardiger kunnen zijn," zei O'Neill over Spears. "Dus ik zei: 'Natuurlijk, prima, weet je, oké.' Dus ze zat daar en we namen het en ik zei: 'Goede reis, ik ga,' en ik vertrok. Dus de volgende dag sms't mijn manager me en zegt: 'Wat is dit? 53.000 vind-ik-leuks. Het is Britney Spears.'"

O'Neill wist misschien niet wie ze was, maar toen iedereen het paar herkende dat samen poseerde, explodeerde de paal. Maar O'Neill kreeg niet alleen een hel omdat hij een ontmoeting met Spears van zijn manager had laten liggen. Zijn dochter maakte grapjes met hem en noemde hem daarvoor een idioot.

"Ik bedoel, kijk naar mijn gezicht -- zie ik eruit alsof ik bij Britney Spears zit?" grapte de acteur. "Je kent mijn dochter, Sophia, ze zei: 'Je bent een idioot.'"

"Niemand anders die een foto maakt met Britney Spears zou die blik op hun gezicht hebben", antwoordde DeGeneres. "Het is fantastisch." O'Neill ziet er zo beledigd uit en Spears ziet er zo blij uit een van haar favoriete beroemdheden te hebben ontmoet. Het is hilarisch.

Britney is niet de enige beroemdheid die O'Neill niet heeft herkend

Dit is niet de eerste keer dat O'Neill moeite heeft met het identificeren van andere beroemdheden.

"Enkele jaren geleden ging ik 's avonds naar mijn favoriete Italiaanse restaurant. Het werd donker, ik herkende een vriend van mij. En er zat een kind naast hem, met zijn vrouw, neem ik aan, ' herinnert O'Neill zich. "Hij was aan het praten op zijn mobiele telefoon. Ik praat nu met mijn andere vriend en hij zegt: 'Ed, wil je hallo zeggen tegen mijn broer, hij is een grote fan.'"

O'Neill zei hallo tegen de persoon aan de andere kant van de lijn en "Ik geef de telefoon terug aan het kind en hij kijkt me een beetje raar aan." De persoon die hem de telefoon overhandigde was Randy Jackson, en zijn broer aan de andere kant van de lijn was Michael Jackson.

"[Ik zei niet] 'Ik hou van je werk', [of] 'Je hebt een geweldige carrière gehad', maar 'Ja, hey, ik moet gaan'", zei O'Neill.

Dit overkwam O'Neill een andere keer.

"Ik ging naar het verjaardagsfeestje van Sarah Hyland, en deze mooie jonge vrouw kwam naar me toe, en weet je, als ik naar deze dingen ga, kijk ik niet goed naar mensen. Het is een beetje overweldigend," hij zei. "En ik weet dat ze beroemd is, maar ik kan haar niet plaatsen… ik sms mijn dochter, Sophia, en zei… 'Ik moet dringend de naam weten.'" Zijn dochter vertelde hem dat het Taylor Swift was, en zoals het voorbeeld met Spears, Sophia was niet blij met haar vader omdat hij zulke beroemde gezichten niet kon plaatsen.

"Ze zei: 'Ik laat je opnemen'", zei hij. "Ik zie ze alleen als ze optreden. Dus als je ze in de achtertuin ziet… ik ben oud."

Kijk of O'Neill Christina Applegate, die zijn dochter speelde in Married with Children, niet kon plaatsen, dan zouden we ons zorgen maken. Maar we kunnen niet zeggen dat we O'Neill de schuld geven van het niet kunnen plaatsen van Britney Spears of Taylor Swift. Hij is waarschijnlijk niet op de hoogte van de nieuwste muziek zoals de rest van ons.

Aanbevolen: