Zou het internet een relatie tussen Lizzo en Chris Evans echt kunnen laten gebeuren?

Inhoudsopgave:

Zou het internet een relatie tussen Lizzo en Chris Evans echt kunnen laten gebeuren?
Zou het internet een relatie tussen Lizzo en Chris Evans echt kunnen laten gebeuren?
Anonim

Fans over de hele wereld verzenden de online flirt tussen zangeres Lizzo en hunky Captain Americaster Chris Evans sinds het nieuws dat ze eerder dit jaar dronken in zijn DM's gleed. Ze is doorgegaan met het vrijgeven van screenshots van haar chats met de acteur - die erg schattig lijken en vol staan met loveheart-emoji's en woorden van steun. In haar recente TikTok- video leek Lizzo de spot te drijven met speculaties van fans over een geheime relatie, terwijl ze haar buik voor de camera vasthield en voor de grap aan de wereld aankondigde dat ze de baby van de Marvel-acteur verwacht. Het lijkt erop dat beide sterren van de grap genieten en er online geweldig entertainment van maken. Maar wat is de kans dat deze twee zouden toegeven aan de online druk en daadwerkelijk gaan daten?

Hoewel het lijkt alsof er geen echte romance tussen het paar is, en alleen een liefdevolle vriendschap, laten we eens kijken of de kracht van internet een droomrelatie tussen Lizzo en Chris Evans echt kan laten gebeuren…

8 Een fan maakte een mock-up van een Lizzo/Evans Baby

Na de aankondiging van haar 'zwangerschap' aan de wereld, ontmoetten enkele enthousiaste fans het nieuws met bijzondere opwinding en lieten hun fantasie de vrije loop. Een Lizzo-liefhebber plaatste een video waarin de gezichten van Lizzo en Chris waren samengevoegd, wat een idee gaf van hoe een echt nageslacht van de twee eruit zou kunnen zien. Als reactie plaatste de zangeres van 'Rumours' de video opnieuw op haar eigen TikTok-account en schreef 'WAIT A DAMN MIN'. Misschien is Lizzo geïnspireerd door het beeld. Geen druk, meid.

7 Online Trending

Toen Lizzo en Evans hun TikTok-video's openbaar maakten, was de online reactie enorm. Fans overspoelden snel het internet met hun gevoelens - wanhopig om te zien dat het paar echt een koppel zou worden. De Lizzo/Evans-manie was overal en het lijkt erop dat internet vastbesloten is om deze fantasie werkelijkheid te laten worden, aangezien gebruikers hebben gepost over hun verlangen om een echte relatie tussen het paar te zien ontstaan. Zullen deze twee het publiek geven wat het wil en er iets aan doen?

6 eisen van fans

Fans waren zo opgewonden toen Lizzo commentaar begon te geven op haar aantrekkingskracht op Chris dat ze haar inbox begonnen te overspoelen met hun eisen. Men schreef aan de zanger 'LIZZO HOE IS HET MET CHRIS EVANS GAAN HOUD ONS OP DE HOOGTE BESTIE.' Als antwoord bracht Lizzo snapshots uit van haar DM-gesprekken met Chris, wat het vuur van de fans alleen maar verder aanwakkerde. Als Lizzo blijft speculeren, zal de druk alleen maar toenemen.

5 Zelfs grote mediabronnen behandelen het

Het verhaal wordt elke dag groter en is veel verder gegaan dan TikTok en Twitter. Terwijl voordat de romance alleen onder fans bestond, begon het verhaal geleidelijk in online artikelen te verschijnen, en het lijkt erop dat de meer serieuze kant van het internet rechtop begint te zitten en te luisteren - met zelfs grote mediakanalen over de hele wereld die beginnen vertel het verhaal online. Overal schrijven publicaties over een grap-romantiek tussen de coupés. Hoe lang duurt het voordat ze over een echte schrijven?

4 Beide zijn grote gebruikers van sociale media

Zowel Lizzo als Chris zijn regelmatige en toegewijde gebruikers van sociale media. Terwijl Lizzo de neiging heeft om zwoele selfies te posten, plaatst Chris meestal graag foto's van zijn hond. Maar het feit blijft dat beide een sterke online aanwezigheid hebben en het is een groot deel van hun publieke persoonlijkheid. Net zoals hun 'relatie' begon via een online DM en is voortgezet via online berichten, is het heel goed mogelijk dat hun wederzijdse waardering van sociale media hen nog dichter bij elkaar zal brengen. Misschien gaan ze binnenkort samen selfies posten?

3 Leuk stel

Lizzo en Chris Evans splitsen beeld
Lizzo en Chris Evans splitsen beeld

Mensen blijven ervan overtuigd dat Lizzo en Chris een absoluut droomteam van een stel zouden zijn - en velen hebben hun sociale mediapagina's bezocht om uit te leggen waarom. Beiden zijn grote Disney-fans, genieten van muziek en hebben veel andere enge overeenkomsten. Hoe lang zal het duren voordat een van hen de goede redenen die mensen geven om gewoon bij elkaar te komen en het eens te proberen, zal accepteren?

2 Lizzo zal hem nooit ghosten

Tijdens een optreden op BBC Radio 1 werd Lizzo ondervraagd over welke beroemde beroemdheden ze zou ghosten. Hoewel ze aan velen toegaf dat ze in het verleden koud was geworden, antwoordde ze toen ze specifiek naar Chris werd gevraagd: Nee schat, dat is een man die ik niet zal ghosten. Ik zal hem niet spookachtig maken, ik wacht op hem…' Welnu, nu Lizzo het openbaar heeft gemaakt, zou er een serieuze reactie op internet komen als ze op haar woord zou terugkomen. Trouwens, wie zou Chris dat ooit aan kunnen doen?

1 De memes zijn krankzinnig

Lizzo BET Prestaties 2019
Lizzo BET Prestaties 2019

Als je nog niet eens de relatiefase van dingen hebt bereikt, en je verdrinkt al in smakelijke memes, zullen er toch dingen gebeuren? Je kunt er altijd op rekenen dat internetmeme-makers een geweldige kans grijpen als ze er een zien, en de online flirt van Chris en Lizzo is echt geen uitzondering. Alleen al de memeabiliteit van hun relatie is genoeg om het werkelijkheid te laten worden, en het lijkt een duidelijk teken dat er een vonk tussen hen is die vanuit de ruimte te zien is.

Aanbevolen: