Tom Felton is de Harry Potter-films opnieuw aan het bekijken en fans kunnen het niet aan

Inhoudsopgave:

Tom Felton is de Harry Potter-films opnieuw aan het bekijken en fans kunnen het niet aan
Tom Felton is de Harry Potter-films opnieuw aan het bekijken en fans kunnen het niet aan
Anonim

Er zijn maar weinig boeken en films die zo'n blijvende indruk op hun fans hebben achtergelaten als de Harry Potter-franchise. De gedenkwaardige cast heeft zich niet meer verkleed als heksen en tovenaars sinds Harry Potter en de Relieken van de Dood, deel 2, maar dat betekent niet dat ze hun tovenaarstijd voorbij zijn.

Als een castlid net zo geobsedeerd is door de franchise als wij, dan is het Tom Felton, de Engelse acteur die Draco Malfoy speelde in de serie. Hij gaat vaak naar Instagram om fans op te vrolijken, door nostalgische foto's van de sets van de populaire franchise te delen, of door voor nieuwere te poseren met zijn oude castgenoten.

Of het nu zijn niet aflatende loyaliteit aan zijn meest iconische rol of zijn oprechte liefde voor de serie is, hij herbekijkt de films net als wij, in een poging de magie voor het eerst helemaal opnieuw te ervaren!

Tom Felton is de Harry Potter-films opnieuw aan het bekijken

De jongen die leefde (meer zoals de jongen die hem portretteerde), ook bekend als Daniel Radcliffe, heeft bij talloze gelegenheden toegegeven dat hij niet in staat was naar de oude films te kijken. Dat is echter geen probleem voor Tom Felton, die zojuist een moment van zijn filmmarathon met fans heeft gedeeld!

Op de foto poseert Tom voor zijn televisie, terwijl een scène uit Harry Potter en de Halfbloed Prins zich afspeelt. In de scène zie je Harry Potter, het personage van Daniel Radcliffe, een gesprek tussen Draco (Felton) en zijn vrienden bespioneren.

Draco realiseert zich uiteindelijk en gebruikt een verbluffende spreuk op Harry, stampt op zijn neus en laat hem alleen achter. "Griffoendor - 0, Zwadderich - 1, " Tom ondertitelde de foto's met emoticons die een leeuw en een slang voorstelden.

Fans zijn meer dan verrast

Toms volgers zijn altijd verrast als hij een herinnering deelt uit zijn Harry Potter-dagen, maar toen ze ontdekten dat hij de films opnieuw aan het bekijken was, waren ze onder de indruk van de acteur!

Een gebruiker schreef "Tom die hier gewoon naar zichzelf kijkt in de films", terwijl een ander opmerkte: "VIJF MILJOEN PUNTEN NAAR DRAKOTOK", verwijzend naar de populaire TikTok-trend.

"HIJ KIJKT DE FILMS MENSEN IK HERHAAL DAT HIJ DE FILMS KIJKT." schreef een andere gebruiker, en verschillende anderen konden niet geloven dat de acteur naar de films aan het kijken was!

"Ik was vergeten dat je letterlijk Draco speelde en ik dacht 'omg hij kent Harry Potter'", schreef een andere gebruiker. Tom Felton speelde voor het laatst in Netflix's A Babysitter's Guide To Monster Hunting, en was onherkenbaar als de Boogeyman.

Aanbevolen: