Rihanna-fans keren zich tegen haar en slepen haar mee op sociale media

Inhoudsopgave:

Rihanna-fans keren zich tegen haar en slepen haar mee op sociale media
Rihanna-fans keren zich tegen haar en slepen haar mee op sociale media
Anonim

Rihanna's fans behoorden altijd tot de meest loyale. Haar posts op sociale media trekken onmiddellijk duizenden reacties en miljoenen views, en alles wat ze produceert als onderdeel van haar Fenty-merk wordt snel opgepikt en gekocht door consumenten.

Haar fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van haar nieuwe muziek, die ze herhaaldelijk heeft geplaagd. Een tijdje bleven fans gekluisterd aan haar sociale media-accounts in afwachting van een update.

Het duurde te lang.

Fans zijn ronduit boos als ze allerlei onzinberichten van Rihanna zien en berichten van haar over hoe ze wil dat ze iets kopen. Ze willen muziek, alleen muziek, en ze heeft gefaald.

Nu is er veel verloren liefde, en dat is duidelijk.

Rihanna's onzinbericht veroorzaakt overstuur

Rihanna lijkt opgewonden om haar superfit lichaam te delen met haar fans, en ze heeft duidelijk niets meer te zeggen dan dat.

Op een gemiddelde dag zouden fans overal in dit bericht zijn, commentaar geven op haar schoonheid en enthousiast zijn over hoe geweldig ze eruitziet in haar nauwelijks aanwezige bh en ondergoedset. Deze keer niet.

Fans zijn het duidelijk zat.

Rihanna is in de eerste plaats een artiest. Fans maakten kennis met haar als zangeres en ze willen meer muziek. Ze is zo ver gegaan om het te plagen, en het lijkt beledigend dat ze de plaag zo lang zou voortslepen, terwijl ze al die tijd aanwezig genoeg bleef om te suggereren dat fans het geld aan haar producten blijven uitgeven.

Dit nummer en deze dans worden oud en fans verliezen liefde. Hun frustratie is duidelijk, en is nu zelfs zo ver dat ze hun interesse in de nieuwe muziek die zogenaamd 'op komst' is beginnen te verliezen.

Rihanna wordt getrolld

Het komt niet vaak voor dat Rihanna wordt getrolld, maar op dit moment wordt ze hard gesleept.

Fans hebben gereageerd op haar onzinpost door te schrijven; "eroverheen. laat de muziek al vallen", evenals; "ja, dus, de muziek… wil je daar over praten? dat doen we."

Anderen schreven om te zeggen; "Dus je ziet er goed uit, maar we kijken naar je album en dat hebben we nog niet gezien."

Eén fan in het bijzonder was ongelooflijk van streek en haalde uit door te schrijven; "Ik volg je nu niet meer. Ik ben het zat om aan een touwtje te worden gehangen om dingen te kopen en je bijna naaktfoto's te bekijken. Het lijkt erop dat je de muziek bent vergeten, dus ik ben jou aan het vergeten."

Een andere persoon schreef om te zeggen; "geen muziek, geen probleem. niet meer volgen."

Aanbevolen: