Piers Morgan bereidt zich voor om Meghan Markle te slepen in nieuw must-see interview

Piers Morgan bereidt zich voor om Meghan Markle te slepen in nieuw must-see interview
Piers Morgan bereidt zich voor om Meghan Markle te slepen in nieuw must-see interview
Anonim

Het is geen geheim Piers Morgan is geen Meghan Markle fan.

Nu heeft de voormalige tv-rechter gezworen om te onthullen wat hij 'MIJN waarheid' noemt, in een tv-special van een uur, na zijn controversiële kritiek op de hertogin.

Morgan, 56, stopte met zijn co-ankerrol op Good Morning Britain in de nasleep van het Sussexes Oprah-interview. Hij liep in maart van de set af nadat hij botste met weerman Alex Beresford over de geldigheid van Meghan's schokkende beschuldigingen aan het adres van de koninklijke familie.

Piers zal nu "het record rechtzetten" op Fox Nation's Tucker Carlson Today-show op maandag.

Bevestiging van het nieuws op zijn Twitter-account op zaterdag, schreef Piers: “Tijd voor Amerika om MIJN waarheid te horen….”

In een andere update die op vrijdagavond werd gedeeld, stak Piers de draak met Meghan, 39, terwijl hij verwees naar het moment waarop Oprah, 67, vroeg of ze "stil was of het zwijgen werd opgelegd?" waartegen de vrouw van prins Harry, 36, het koninklijke establishment ervan beschuldigde haar het zwijgen op te leggen.

Piers gebruikte vervolgens Oprah's vraag om zijn vertrek bij GMB te verduidelijken.

"Maandag zal ik mijn eerste interview geven sinds ik Good Morning Britain heb verlaten aan @TuckerCarlson op zijn nieuwe @foxnation-show, met hoogtepunten die avond in zijn @FoxNews-show. Was ik stil, of werd ik het zwijgen opgelegd?" hij tweette met een smiley-emoji.

Piers Morgan Boos Meghan Markle Lachend Zwaaiend
Piers Morgan Boos Meghan Markle Lachend Zwaaiend

Getty

Good Morning Britain wordt uitgezonden op de Britse omroep ITV. Bazen op het station zouden de 55-jarige Morgan hebben gevraagd om zijn excuses aan te bieden nadat hij had gezegd dat hij 'geen woord geloofde', zei de hertogin in haar gesprek met Oprah, maar hij weigerde. Meghan diende naar verluidt een formele klacht in bij ITV over de manier waarop Morgan heeft over haar gesproken, maar de eigenzinnige Morgan verdubbelt zijn mening over Markle en noemt haar opruiende beweringen over de koninklijke familie 'verachtelijk'. 'Ik geloof geen woord dat uit haar mond komt', verklaarde hij.

Sprekend buiten zijn huis in West-Londen vertelde Morgan vorige maand aan verslaggevers:

[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/Lm5zmv5V3sI&t=109s[/EMBED_YT]

"Als ik op mijn zwaard moet vallen voor het uiten van een oprechte mening over Meghan Markle en die tirade van bilge waarmee ze naar buiten kwam in dat interview, het zij zo."

Hij voegde eraan toe: "Ik denk dat de schade die ze heeft aangericht aan de Britse monarchie en aan de koningin in een tijd dat prins Philip in het ziekenhuis ligt enorm is en eerlijk gezegd verachtelijk."

In het interview zei de hertogin dat ze suïcidaal was terwijl ze vijf maanden zwanger was en beschuldigde ze de koninklijke familie van racisme.

[EMBED_INSTA]https://www.instagram.com/p/CMOk9akHD3_/?utm_source=ig_embed[/EMBED_INSTA]

Morgan zei dat hij "geen woord geloofde dat ze [Meghan] tegen Oprah zei en haar "prinses Pinocchio" noemde.

Ondertussen beschreef Morgan zijn vertrek bij GMB als "minnelijk" en zei:

"Ik heb een goed gesprek gehad met ITV en we waren het er niet over eens."

Hij voegde eraan toe: "Ik ga het gewoon rustig aan doen en zien hoe we gaan. Ik geloof in vrijheid van meningsuiting, ik geloof in het recht om een mening te mogen hebben. Als mensen Meghan willen geloven Markle, dat is hun goed recht."

Aanbevolen: