Harry & Meghan geeft de Beckhams de schuld dat ze de media tegen hen keren

Inhoudsopgave:

Harry & Meghan geeft de Beckhams de schuld dat ze de media tegen hen keren
Harry & Meghan geeft de Beckhams de schuld dat ze de media tegen hen keren
Anonim

Het geschil van prins Harry en Meghan Markle met de koninklijke familie is veel gepubliceerd in de pers. Maar het lijkt erop dat het paar ook op gespannen voet staat met een andere beroemde familie - de Beckhams.

In zijn nieuwe boek Revenge: Meghan, Harry and the War Between the Windsors legt koninklijke expert Tom Bower uit dat Harry en Meghan geobsedeerd waren door het lezen van tabloidartikelen over hen na hun verloving in 2017.

Uiteindelijk zegt Bower dat het paar ervan overtuigd raakte dat iemand in hun binnenste cirkel hun informatie naar de pers lekte.

Harry confronteerde David, en nu staan de families op gespannen voet

“Elke avond speurden [Harry en Meghan] het internet af om de krantenberichten en de berichten van de trollen op sociale media te lezen”, schrijft Bower.

"Irrationeel, ze groepeerden de twee samen en voedden elkaars razernij over de media", vervolgt hij. “Ervan overtuigd dat ze als voorvechters van goedheid werden vervolgd door leugenachtigheid en racisme, voelden zich het slachtoffer van de mildste kritiek.”

Bower beweert vervolgens dat Meghan "Victoria Beckham verdacht van indiscretie". Dit lijkt misschien verrassend, aangezien de twee families in het verleden op goede voet stonden. De Beckhams waren zelfs aanwezig op het huwelijk van Harry en Meghan in 2018. Meghans vermoedens brachten Harry er echter toe David te bellen om hem te confronteren met hun vermoedens.

Dit lijkt te hebben geleid tot een breuk in de vriendschappen van de twee families. Bower – die suggereert dat de Beckhams geen verhalen naar de pers lekten – legt uit: “Verontwaardigd, de waarheidsgetrouwe ontkenningen van Beckham hebben hun relatie beschadigd.”

Bower's biografie maakt veel verrassende beweringen over Harry en Meghan

Bower's biografie maakt furore sinds de aankondiging. De verwachting is dat het boek de kloof tussen Harry, Meghan en de koninklijke familie zal vergroten en brandstof zal toevoegen aan het mediavuur dat het stel ervan beschuldigt fel tegen hen te zijn.

Bower beweert bijvoorbeeld dat Meghan hertogin Kate Middleton aan het huilen heeft gemaakt bij het passen van de bruidsmeisjesjurk voor haar bruiloft, en dat de opmerkingen van Meghan over het kind Kate tot tranen brachten. Hij voegt eraan toe dat koningin Elizabeth opgelucht was toen Meghan besloot de begrafenis van prins Phillip niet naast Harry bij te wonen, naar verluidt tegen haar aids: "Godzijdank komt Meghan niet."

Bower portretteert Meghan zeker niet in een positief daglicht in het boek. Hij gaat zelfs zo ver om te beweren dat de Suits-actrice met de prins trouwde voor publiciteit.

“Mensen waren erg opgewonden door het feit dat er een gemengd ras meisje zou komen. Het zou een geweldige ontwikkeling zijn voor de koninklijke familie, 'voegde Bower eraan toe, voordat hij opmerkte dat het 'fout ging'. "Beide partijen hebben de schuld, maar ik geloof dat de schuld vooral bij Meghan ligt, die volgens mij de monarchie niet begreep", concludeerde de biograaf.

Aanbevolen: