Hoe Amanda Bynes president Obama probeerde mee te slepen in haar schandaal

Inhoudsopgave:

Hoe Amanda Bynes president Obama probeerde mee te slepen in haar schandaal
Hoe Amanda Bynes president Obama probeerde mee te slepen in haar schandaal
Anonim

Na negen jaar in het conservatorium te zijn geweest, is Amanda Bynes eindelijk klaar om te worden geëmancipeerd van haar ouders. Van jongs af aan leek Amanda voorbestemd voor succes. Ze werd de lieveling van Amerika, maar slechts voor een tijdje. Op 24-jarige leeftijd kondigde de actrice het einde van haar carrière aan, maar op de een of andere manier haalde ze nog steeds de krantenkoppen, en geen goede. Het is tien jaar geleden dat fans iets van de actrice hoorden, tot voor kort.

Amanda's naam was vroeger overal bekend. Ze was de ster van films als What a Girl Wants, Easy A en She's the Man en had zelfs haar eigen show. Amanda Bynes was zo charismatisch dat haar ouders een agent voor haar vonden toen ze zeven jaar oud was. Dankzij haar charme was de Nickelodeon-show All That een van de meest populaire shows op het netwerk. Amanda Bynes ging echter van het hoogtepunt van het sterrendom naar haar ondergang. Hier zijn alle details.

Hoe Amanda Bynes Barack Obama in haar schandaal probeerde te slepen

Amanda Bynes werd beschuldigd van DUI na haar arrestatie op 6 april in 2012, toen de actrice naar verluidt een politieauto opzij duwde en vervolgens probeerde te vluchten. Na haar aanklacht wegens misdrijf ging Amanda naar Twitter om de 44e president van de Verenigde Staten, Barack Obama, om hulp te vragen. Ze schreef: "Hé Barack Obama… ik drink niet. Ontsla alsjeblieft de agent die me arresteerde. Ik sla ook niet op de vlucht. Het einde." De voormalige president heeft echter nooit op haar verklaring gereageerd. Aan de andere kant vroeg de DA naar verluidt om een strafversterking omdat Amanda weigerde een ademanalyse en een bloedtest te doen.

Toen, een jaar later, in 2013, noemde Amanda ex-president Obama en voormalig First Lady Michelle Obama ronduit lelijk op Twitter. De aanval kwam uit het niets. Het was zelfs niet uit te leggen of te rechtvaardigen, vooral omdat president Obama een van de negen mensen was die Amanda toen volgde. De voormalige leiders van de VS waren slechts de meest recente doelwitten van Amanda's 'lelijke club'. Ze gooide ook talloze kwetsende beledigingen naar vele beroemdheden, van Miley Cyrus tot Drake, Rihanna en Zac Efron.

Waarom is Amanda Bynes zo in de war?

Fans weten niet zeker waardoor Amanda in de afgrond viel, maar rond de tijd dat haar carrière begon te stijgen, begon ze te experimenteren met illegale middelen. De actrice wist nauwelijks hoe het gewone tienerleven eruit zag, aangezien ze al haar tijd op het werk of op feestjes doorbracht. Haar stressvolle levensstijl, constant filmen en enorm succes begonnen haar tol te eisen. Op 18-jarige leeftijd gebruikte Amanda regelmatig drugs.

In 2006 kwam She's the Man uit, waarschijnlijk de grootste hit van Amanda Bynes tijdens haar carrière. Het publiek vond het geweldig, maar Amanda zelf was er niet blij mee.

De ster viel een half jaar lang in een diepe depressie vanwege hoe ze eruitzag als man. In een interview in 2018 met Paper magazine, onthulde ze: "Het was een super vreemde en uittredingservaring. Het bracht me echt in een roes." Dat was een van de eerste rode vlaggen die de actrice later tot een ramp leidde. Rond dezelfde tijd maakte de 18-jarige Amanda Bynes het uit met Nick Zano, die zeven jaar ouder was dan zij. Hoewel Amanda op het hoogtepunt van haar populariteit was, begonnen de roddelbladen steeds meer over haar drugsgebruik te schrijven.

Wanneer is Amanda Bynes ingestort?

In 2012 werd Amanda Bynes herhaaldelijk gearresteerd en begon ze zich vreemd te gedragen. De ster begon te praten met levenloze objecten, droeg kleurrijke pruiken en documenteerde elk aspect van haar leven op Twitter. Tijdens rechtszittingen was ze bijna onherkenbaar dankzij haar talrijke pruiken en leek ze altijd alleen te zijn. Ana Rivera, destijds de buurvrouw van Amanda, vertelde The Daily Mail dat de voormalige actrice tegen zichzelf praatte en geen vrienden had.

Een tweede rode vlag was het feit dat Amanda geobsedeerd leek door haar gewicht en dieetpillen slikte, ook al was ze al erg mager. Uiteindelijk werd het voor iedereen duidelijk dat er iets mis was met Amanda en dat er iets aan gedaan moest worden. De actrice werd in een afkickkliniek geplaatst en haar moeder probeerde twee keer om de voogdij over haar dochter te krijgen. In 2014 slaagde ze bij de tweede poging, maar het conservatorschap werd als tijdelijk beschouwd.

Zeven jaar later kondigde Amanda haar verloving met Paul Michael aan. Bynes deelde het nieuws op Instagram en schreef: 'verloofd met de liefde van mijn leven'. Blijkbaar ontmoetten ze elkaar een paar maanden voor de verloving op een Anonieme Alcoholisten AA-bijeenkomst. Ze leken gelukkig te zijn, maar Amanda's familie en haar advocaat geloofden niet in de oprechtheid van de gevoelens van haar verloofde. Of Amanda Bynes in de loop der jaren beter is geworden of niet, fans weten het niet zeker. Toch hopen ze dat ze een weg naar genezing heeft gevonden. Het goede nieuws is dat de voormalige actrice na bijna negen jaar wordt verzocht haar conservatorium op te zeggen en zelf haar financiën en privéleven te beheren.

Aanbevolen: