Kanye West probeert Drake mee te slepen in een campagne om een bendeleider te bevrijden

Inhoudsopgave:

Kanye West probeert Drake mee te slepen in een campagne om een bendeleider te bevrijden
Kanye West probeert Drake mee te slepen in een campagne om een bendeleider te bevrijden
Anonim

Fans en volgers hebben elkaar gevolgd terwijl Kanye West en Drake elkaar lange tijd beledigingen en uitdagingen toewierpen. De totale oorlog tussen deze twee artiesten zorgde ervoor dat ze zichzelf allebei prezen omdat ze 'de beste' in de industrie waren, en fans hebben een bijna dagelijkse dosis entertainment achtergelaten terwijl hun drama zich overal op sociale media ontvouwt.

De twee staan nu al maanden tegenover elkaar en hebben zelfs grote albums uitgebracht met slechts enkele dagen na elkaar, in een andere schijnbaar flagrante poging om te bewijzen wie de 'echte winnaar' tussen hen is.

Plotseling heeft Ye, voorheen bekend als Kanye West, de krantenkoppen gehaald voor het verzoek aan Drake om de strijdbijl te begraven en met hem samen te werken voor een gezamenlijk doel. Die reden - om een bekende bendeleider uit de gevangenis te bevrijden.

De enige vraag die overblijft is… waarom?

De onwaarschijnlijke strijd om een veroordeelde bendeleider te bevrijden

De diss-oorlog tussen deze twee muziekmagnaten was een explosieve, en net zo abrupt als het begon, hoopt Kanye West dat het snel zal eindigen. Na eindeloze maanden van spot met Drake, en bewerend zijn meerdere te zijn op elke denkbare manier, dringt Kanye West er nu op aan dat Drake al dat slepen en trollen vergeet en het gewoon opzij zet. West schakelt op een zeer abrupte manier en roept Drake op om deze vete achter zich te laten en spoort Drake aan om met hem samen te werken om de meest bizarre en onverwachte van alle mogelijke redenen.

West stelt voor dat Drake naast hem werkt, om zijn stem te geven aan een pleidooi voor de vrijlating van de veroordeelde crimineel en bekende bendeleider, Larry Hoover.

Dit heeft fans en volgers volkomen in de war gebracht, aangezien het bekend is dat West sterk afhankelijk is van zijn christelijke opvoeding en zijn zondagsdienst leidt in aanbidding en gebed.

West lijkt een onwaarschijnlijk persoon voor de strijd om een veroordeelde misdadiger vrij te laten.

Fans zijn echt verbijsterd.

Hard werken om Hoover uit de gevangenis te krijgen

Kanye West neemt een enorme sprong in het diepe door zich niet alleen aan te sluiten bij Larry Hoover, maar door te spreken over Hoovers strijd voor vrijheid alsof dit zijn eigen passieproject was.

De gedachte dat hij bereid is afstand te doen van een langdurige vete met zijn aartsvijand, Drake, en hem uit te nodigen om een podium met hem te delen, is een abrupte ommekeer die niemand had verwacht. Om dit te doen ten gunste van de vrijlating van een gevaarlijke bendeleider en veroordeelde misdadiger, is zelfs nog verrassender.

Larry Hoover werd veroordeeld tot 200 jaar gevangenisstraf nadat hij schuldig was bevonden aan moord, samen met een hele reeks andere gruwelijke misdaden. Hij werd vervolgens geconfronteerd met extra aanklachten nadat werd ontdekt dat de bendeleider zijn criminele imperium van achter de tralies bleef leiden, terwijl hij zijn tijd uitzat.

Het lijkt bizar dat een religieuze man als Kanye West zou overwegen om te pleiten voor de vrijlating van Hoover, waardoor deze situatie net zo bizar is als de plotselinge wens van West om de strijdbijl te begraven met zijn oude vijand, Drake.

Aanbevolen: