Instagram klaagt dit model aan omdat het beweert dat ze een match is met Tom Holland op Raya

Inhoudsopgave:

Instagram klaagt dit model aan omdat het beweert dat ze een match is met Tom Holland op Raya
Instagram klaagt dit model aan omdat het beweert dat ze een match is met Tom Holland op Raya
Anonim

Tom Holland fans lijken in de war nadat een Deens model beweerde een match te hebben met de MCU-acteur op Raya, de dating-app voor beroemdheden.

28-jarige Philine Roepstorff is openhartig over het contact maken met de Spider-Man-ster, die ze beschrijft als haar "grootste verliefdheid".

Deens model beweert te matchen met 'Spider-Man'-ster Tom Holland op Raya

Roepstorff had een relatie met de Deense voetballer Nicklas Bendtner. Zij en de Arsenal-spits zijn onlangs hun eigen weg gegaan na vier jaar daten en één tv-show samen, getiteld Bendtner en Philine.

“Ik heb Raya gedownload, en ik ben net gematcht met Spider-Man - Tom Holland. Hij is mijn grootste verliefdheid, 'zei ze in de laatste aflevering van het tv-programma.

In 2018 probeerde Nicklas me uit te dagen omdat ik tegen hem schreef: 'Ik hou van jou', omdat ik gewoon van hem hou', vervolgde ze.

“En nu heeft hij me geschreven. Misschien is het nu Tom Holland.”

Echter, één detail lijkt deze nieuwe potentiële romance in de weg te staan: de lengte van de Engelse acteur.

“Ik hou echt van Spider-Man, maar vind hem een beetje kort voor mij. Ik heb hem net gegoogled, en hij is 5ft 7 inch, dus het zou kunnen dat het niet werkt, legde Roepstorff uit.

“Ik ben een beetje te lang. Ik ben 5ft 10 inches, dus als ik hoge hakken aantrek, zal het een beetje raar zijn, vervolgde ze.

“Ik denk niet dat ik liefde moet vinden in de Raya-app, maar ik heb geen baan of universiteit waar ik mensen ontmoet. Instagram en Raya zijn allemaal plaatsen waar ik contact kan maken met jongens, 'voegde ze eraan toe.

Fans van Tom Holland zijn er niet van overtuigd dat hij terug is op Raya

Roepstorffs verhaal werd opnieuw gepost door de roddelpagina van beroemdheden @deuxmoi.discussions, waarbij fans van Nederland sceptisch waren over zijn terugkeer naar de dating-app.

“Lmao is dit meisje oké? Heeft ze echt zo weinig in haar leven dat ze naar een roddelblad moet gaan en hen vertellen dat ze een match is met Tom op Raya? Ze laat het raya-meisje van Ben Affleck volwassen lijken', was een opmerking.

"betwijfel ten zeerste of dat echt is ", schreef een andere gebruiker.

"Het is omdat niemand haar voor iets anders kent, dus ze klampt zich hieraan vast (ook al is het waarschijnlijk nooit gebeurd), " luidt een ander antwoord.

Aanbevolen: