Tom Holland beweert dat deze rol een 'droom die uitkomt' zou zijn

Inhoudsopgave:

Tom Holland beweert dat deze rol een 'droom die uitkomt' zou zijn
Tom Holland beweert dat deze rol een 'droom die uitkomt' zou zijn
Anonim

Tom Holland is een ware Hollywood-hartbreker geworden! De ster werd bekend toen hij niemand minder dan ieders vriendelijke buurtsuperheld portretteerde in de Marvel Cinematic Universe klassieker, Spider-Man.

De ster maakte niet alleen naam voor zichzelf, maar hij verdiende ook een behoorlijk salaris met zijn dagen dat hij op het web gooide! Hoewel hij nog één deel over heeft, lijkt het alsof Tom zijn zinnen heeft gezet op een andere franchise.

De acteur onthulde wie zijn all-time personage zijn tijd bij de MCU zou volgen, en het is er een die de acteur volledig kan waarmaken. Van het spelen van ieders favoriete Spider-Man tot 007 zelf, zou Tom zijn droomrol als de volgende James Bond echt kunnen waarmaken?

Wat is de droombaan van Tom Holland?

Via Entertainment Tonight
Via Entertainment Tonight

Tom Holland speelt misschien Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe, maar dat betekent niet dat hij het spelen van nog een ander iconisch personage, James Bond, zou laten liggen!

Tom verscheen in de populaire Britse radioshow Heart, waar ze alles over Hollywood vertelde, inclusief welke rol hij absoluut graag zou spelen! Welnu, als het gaat om zijn levenslange rol op het scherm, wil Holland een licentie om te doden.

Toen hem werd gevraagd of hij de rol van een jonge James Bond zou willen spelen, antwoordde Tom onmiddellijk dat hij niets liever zou willen!

"Oh maat, het zou een echte droom zijn die uitkomt!" hij zei. "Ik moet mezelf eraan herinneren dat ik het geluk heb zoals het is", verwijzend naar zijn huidige rol als een van de meest geliefde superhelden.

"Als ze een jongere James Bond willen maken, kun je het beste geloven dat ik erbij zou zijn," zei Tom, en terecht! Hoewel de rol is overgedragen aan enkele van de meest legendarische acteurs, waaronder Daniel Craig, Pierce Brosnan en Sean Connery, om er maar een paar te noemen, kunnen we de naam van Tom Holland daar ook volledig zien.

Via Saturday Morning Post
Via Saturday Morning Post

De 24-jarige is momenteel in Atlanta, Georgia om de nieuwste toevoeging aan de franchise te filmen, Spider-Man: No Way Home, samen met mede-sterren Zendaya en Jacob Batalon.

Hoewel hij de rol van superheld beter op zich heeft genomen dan wie dan ook die we konden bedenken, is het duidelijk dat de acteur behoorlijk veelzijdig is en ons uitvoeringen heeft gegeven die verre van wat we gewend zijn, herinner je je zijn Lip Sync Battle-moment? Case en punt.

Na "in de regen te hebben gezongen" in een pak en stropdas, veranderde Tom snel in een onthullend ensemble terwijl hij zijn hart uitzonde voor Rihanna's Umbrella, waarmee hij bewees dat hij echt alles kan, en nog wat!

Hoewel Tom een geweldige Bond zou worden, is er veel geroezemoes geweest over de toekomst van de Bond-franchise. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat Bridgerton-acteur Regé-Jean Page de meest recente ster is die werd gevraagd of hij de rol zou spelen.

Hoewel er niets in steen gebeiteld is, willen fans graag weten wie Daniel Craig zal opvolgen, en of het nu Tom Holland, Regé-Jean of de overvloed aan acteurs is die zich in de mix hebben gegooid, we weet zeker dat het een geweldig iemand zal zijn.

Aanbevolen: