Deze actrice weigerde een enorm salaris omdat ze een hekel had aan het werken aan 'iCarly

Inhoudsopgave:

Deze actrice weigerde een enorm salaris omdat ze een hekel had aan het werken aan 'iCarly
Deze actrice weigerde een enorm salaris omdat ze een hekel had aan het werken aan 'iCarly
Anonim

In december 2020 onthulde een officiële verklaring van Paramount+ dat een iCarly-reboot in de maak was en naar verwachting het volgende jaar op het streamingplatform zou verschijnen. Verder werd onthuld dat mensen als Miranda Cosgrove (Carly Shay), Jerry Trainor (Spencer Shay) en Nathan Kress (Freddie Benson) allemaal terugkeerden om hun beroemde rollen opnieuw op te nemen.

Een persoon die echter niet terugkeerde, was Sam Puckett, het personage van Jennette McCurdy, die een van de originele castleden was terwijl de voormalige tiener-sitcom tussen 2007 en 2012 op Nickelodeon werd uitgezonden. Fans waren verbluft door het nieuws dat McCurdy ervoor had gekozen om niet terug te keren, ondanks geruchten dat er een uitzonderlijk aanbod was gedaan, maar ze was niet geïnteresseerd.

Een paar weken nadat de reboot was aangekondigd, onthulde McCurdy, die $ 5 miljoen waard is, dat ze was gestopt met acteren en niet van plan was snel terug te keren naar haar vroegere beroep. Sindsdien heeft ze haar aandacht gericht op haar podcast, Empty Inside, terwijl ze haar vrije tijd besteedde aan het schrijven van scenario's voor film en tv, in plaats van voor de camera te verschijnen.

Wat waren Jennettes redenen om niet terug te keren?

Zoals eerder vermeld, speelde McCurdy het personage Sam Puckett van 2007 tot 2012, naast haar Cosgrove, Kress en Trainor. Hoewel de verklaring heel duidelijk maakte wie begin 2021 terugkeerde naar de opwekking, werd de naam van McCurdy niet genoemd, waardoor velen dachten dat ze ofwel niet was gevraagd om terug te keren of dat ze het aanbod had afgewezen.

Nou, het blijkt toch het laatste te zijn. Ze wilde niet terugkeren naar een show waarvan ze eerder had laten doorschemeren dat ze was vertrokken met 'psychisch trauma'. Volgens Newsweek, McCurdy's bio op haar officiële website voorafgaand aan de iCarly-rebootaankondiging luidde: Ik begon als een kindacteur … die zeker wat psychologisch trauma veroorzaakte (geluidsjongens kunnen vooral griezelig zijn!).”

Hoewel iCarly niet de enige show was waar Puckett in haar tienerjaren deel van had uitgemaakt, gingen velen er snel van uit dat ze verwees naar de Nickelodeon-show, aangezien de in ongenade gevallen tv-producent Dan Schneider de maker van het programma was.

Hij, in het bijzonder, heeft de afgelopen jaren veel krantenkoppen gehaald met beweringen dat hij zijn voormalige collega's zou hebben lastiggevallen - een bewering die hij ten stelligste ontkent. McCurdy's biografie is sindsdien veranderd in: "Jennette McCurdy kreeg haar start met acteren voor kinderen, wat tegen haar late tienerjaren haar succes had gebracht (ze speelde in Nickelodeon's hitshow iCarly en haar eigen spin-off, Sam & Cat).

“Ondanks haar succes van buitenaf, schaamde McCurdy zich voor 90% van haar cv en was uiteindelijk onvervuld, dus wendde ze zich tot alcohol, maar omdat dat niet werkte, stopte ze met acteren en begon ze in 2017 met schrijven/regisseren.” In een interview in 2020 had ze ook toegegeven dat het casten op iCarly "gecompliceerde gevoelens" met zich meebracht vanwege de giftige omgeving waarin ze zich bevond.

"Ik moest in mijn eigen tijd tegen de demonen vechten", zei ze over haar beslissing om in 2016 te stoppen met acteren. "Ik werd donker. Ik ging van sociale media af. Ik ben gestopt met acteren. Ik moest deze behoorlijk grote levensbeslissingen nemen om met mijn spullen, mijn leven om te gaan." “Ik ben er nog niet helemaal. Ik heb nog steeds gecompliceerde gevoelens voor mijn verleden door mijn ervaring met Nickelodeon.

“Het is iets waar ik aan werk. Ik wil graag naar een plek van vrede met mijn verleden. Dat zou geweldig zijn. Ze vertelde dat haar ervaring met werken bij Nickelodeon niet zo geweldig was, en dat het overlijden van haar moeder haar in de steek heeft gelaten om haar eigen mentale welzijn in de wacht te slepen om de gruwel van het rouwen om het verlies van een ouder te boven te komen.

“Ik moest eerst tot vrede komen met [de dood van mijn moeder],” gutste ze. "En dan is het van:" OK, nu kan ik een beetje [naar andere dingen] komen. "Ik moest de eetstoornis oplossen, en nu kan ik een beetje bij de andere dingen komen. Het stond iets lager op de prioriteitenlijst, maar het heeft nu meer prioriteit.”

"Ik zou niet zo'n leuk leven hebben als deze mensen er niet in zaten", vervolgde McCurdy over haar voormalige iCarly-collega's. "De menselijke connecties die je hebt met mensen is altijd wat bepa alt of iets uiteindelijk een goede of slechte ervaring is."

Vervolgens, in maart 2021, ging de blonde schoonheid naar haar Empty Inside-podcast om verder uit te leggen waarom ze zich sterk voelde om niet deel te nemen aan de opwekking.

“Ik ben een paar jaar geleden gestopt omdat ik het in eerste instantie niet wilde doen,” gutste ze. "Mijn moeder heeft me erin gestopt toen ik 6 was en door een soort leeftijd, ik denk 10 of 11, was ik de belangrijkste financiële steun voor mijn gezin. Mijn familie had niet veel geld, en dit was de uitweg, waarvan ik denk dat het me heeft geholpen om een zekere mate van succes te behalen." McCurdy zegt dat ze er geen spijt van heeft het acteren achter zich te hebben gelaten en dat het werken achter de schermen een veel bevredigendere ervaring voor haar is geweest.

Ondertussen is de iCarly-reboot sindsdien vernieuwd voor een tweede serie, dit werd bevestigd in juli 2021. McCurdy zal naar verwachting geen deel uitmaken van seizoen 2. Heb je de reboot bekeken?

Aanbevolen: