Fans slepen prins Harry aan voor het bedenken van een 'Tell-All' terwijl hij beweert een privéleven te zoeken

Inhoudsopgave:

Fans slepen prins Harry aan voor het bedenken van een 'Tell-All' terwijl hij beweert een privéleven te zoeken
Fans slepen prins Harry aan voor het bedenken van een 'Tell-All' terwijl hij beweert een privéleven te zoeken
Anonim

Sereniteit en eenzaamheid zoeken met zijn vrouw en kinderen was een respectabele keuze… totdat hij besloot te onthullen dat hij binnenkort een allesomvattende memoires over zijn leven zal uitbrengen.

Dat klinkt helemaal niet als het nastreven van privacy, en fans trollen hem over de belachelijke hypocrisie.

De meeste mensen gingen ervan uit dat prins Harry en Meghan Markle's zoektocht naar een normaal leven en privacy voor hun gezin een redelijk verlangen was om te hebben, zelfs als ze het niet noodzakelijk eens waren met hun methoden om die vrede te bereiken waar ze zo wanhopig naar op zoek waren.

De opvattingen veranderen nu, terwijl hij zich realiseert dat hij bereid is zijn leven en dat van zijn familie zonder aarzeling uit te buiten.

Prince Harry's Hypocrisy

Met het nieuws over dit allesomvattende boek dat de krantenkoppen ha alt, roepen fans Prins Harry op over het feit dat hij zichzelf, zijn leven en het leven van zijn familieleden volledig tentoonspreidt, en dit lijkt niet heel privé.

Aan de ene kant lijkt hij de koninklijke familie mee te slepen voor de manier waarop zijn leven werd uitgebuit en gepresenteerd aan de pers. Aan de andere kant doet hij precies hetzelfde door een allesomvattend boek uit te brengen en zichzelf weer in de schijnwerpers te zetten.

Het lijkt erop dat Harry moeite heeft om zich aan een enkelvoudig pad te houden. Het ene moment wil hij privacy, en het volgende moment onthult hij geheimen en vertelt hij verhalen vanuit de koninklijke muren.

De tell-all is ingesteld om nooit eerder gehoorde details uit de kindertijd van prins Harry te onthullen die zich in de loop van zijn leven uitstrekken, inclusief zijn huidige ervaringen als echtgenoot en vader buiten de koninklijke familie.

Laat het slepen beginnen

Nieuws van de komende memoires zorgde ervoor dat fans in een verward gesprek kwamen over Harry's duidelijke haat-liefdeverhouding met de media.

Fans verspilden geen tijd om hem online te slepen, met opmerkingen als; "Ik vind het geweldig hoe ze dat rustige en privéleven hebben geleefd dat ze wilden. ?," "Inkomsten genereren" en "Diana moet zich op dit moment in haar graf omdraaien."

Een andere fan, die het gewoon zat is met deze rug en aanstaande van Prins Harry, schreef; "? GA WEG en leef je PRIVÉ-LEVEN. Is dat niet waarom je de koninklijke familie hebt verlaten? Je wilde uit de schijnwerpers leven. Ik heb meer over Harry gehoord sinds hij weg is dan ooit tevoren."

Andere critici reageerden door te zeggen; "privé-leven hè?" en "Kan hij verdomme gewoon naar therapie gaan", evenals; "Bashing the Royals, we hebben bijna geen geld meer," en "WAT?????!!! Omg, deze man zal voor niets stoppen om zijn familie te ruïneren ???."

Een fan schreef slim; "Wordt er ROYAL TEA gemorst??"

Aanbevolen: