Wie was Sutton Stracke voor 'RHOBH'?

Inhoudsopgave:

Wie was Sutton Stracke voor 'RHOBH'?
Wie was Sutton Stracke voor 'RHOBH'?
Anonim

Sutton Stracke trad in seizoen 10 toe tot de Real Housewives van Beverly Hills als een "vriend" en het was onmogelijk om haar niet op te merken. De rijke en stijlvolle vrouw had vaak haar eigen mening over het drama dat zich afspeelde, en ze was niet bang om erover te praten.

De realityster heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen en trok dit seizoen de aandacht toen zij en nieuwkomer Crystal Kung Minkoff niet zo goed met elkaar overweg konden zodra ze elkaar ontmoetten.

Terwijl fans van de Bravo-franchise Sutton hebben leren kennen, wie was zij voordat ze de wereld van reality-tv betrad? Laten we eens kijken.

Sutton's achtergrond

Na de kennismaking met Sutton Stracke in het afgelopen seizoen van RHOBH, zagen kijkers dat Sutton hard was met Teddi Mellencamp, en het is eerlijk om te zeggen dat ze niet zo goed met elkaar konden opschieten.

Sutton Stracke wordt beschreven als een socialite uit Georgia en volgens Bravotv.com heeft ze een achtergrond in dans, wat erg interessant is om over te leren. Ze was de uitvoerend directeur van het Augusta Ballet en de directeur van ontwikkeling bij de Cunningham Dance Foundation. Toen Sutton een jonge twintiger was, verhuisde ze naar NYC om balletdansen na te streven.

Na haar huwelijk en scheiding met Christian, met wie ze bevriend was toen ze opgroeiden, heeft Sutton een boetiek in West Hollywood genaamd 'SUTTON'. Ze woont in Bel Air, Californië, en heeft drie kinderen: James, Philip en Porter.

Volgens Bravotv.com vertelde Sutton aan The Daily Dish dat ze veel verschillen kan zien tussen Los Angeles en Augusta, Georgia, waar ze is geboren en opgegroeid. Ze zei: "Oh mijn god. Ik bedoel, er zijn zoveel verschillen. Je kunt niet eens tellen. L. A. is veel sneller. Het is veel groter. Er zijn veel meer lagen van de bevolking in L. A. Er zijn hier veel meer mogelijkheden. Het is een zeer kosmopolitische stad." Sutton legde ook uit: "Ik blijf altijd thuis in mijn hart. En ik blijf thuis zoals ik leef."

Sutton deelde in een interview met Decider.com dat ze tijdens de COVID-19-pandemie klanten had die online winkelden via de website van haar boetiek, en dat ze in die tijd ook veel online winkelde.

Het is ook vermeldenswaard dat Sutton ook geweldige feesten zou geven: volgens Slice.ca is er een lijst genaamd The Salonniere 100 die de "beste feestgastheren in de VS" eert. en ze was nummer 39 in 2015.

Life On 'RHOBH'

Het is absoluut een leercurve om van het gewone leven naar de hoofdrol te gaan in een reality-tv-show met overal camera's. Sutton vertelde Bravotv.com dat ze zichzelf als een "grote huilebalk" beschouwt en dat ze van alle castleden het meest in tranen uitbarst.

Ze zei dat ze besefte dat ze niet de zachtste, aardigste persoon was toen ze voor het eerst meedeed aan de show: ze legde uit dat ze "heel sterk binnenkwam" en dat het misschien expres was als "een beschermende maatregel." Ze vertelde dat ze zich meer op haar gemak voelde om te delen hoe ze zich voelde naarmate de tijd verstreek.

Sutton zei ook dat het belangrijk is om haar manieren te onthouden en mensen te bedanken als ze iets aardigs over haar zeggen.

Het is interessant dat Sutton zich in seizoen 10 bij RHOBH voegde als een "vriend", niet als een fulltime castlid, en volgens Us Weekly zei Kyle Richards dat Sutton zeker fulltime zou zijn geweest, maar ze was een "vriend" omdat ze niet genoeg persoonlijke levensscènes heeft opgenomen om die titel te krijgen.

Sutton vertelde Us Weekly dat ze geen scènes heeft gefilmd met haar drie kinderen, die op de middelbare school zitten. Ze zei: "Dat was een beetje een van de dingen die me ervan weerhielden om dit seizoen zoveel te filmen als ik had gewild. Ik bedoel, ik denk dat ik fulltime was, we hebben veel gefilmd, maar er was een stuk van mijn leven dat ontbrak. Dus hopelijk kunnen we dat volgend seizoen zien."

Voor seizoen 11 wordt ze nu beschouwd als een fulltime huisvrouw.

Het is zeker waar dat ze tijdens Suttons eerste seizoen van de show een beetje hard leek, en ze zag er niet altijd uit alsof ze zich zo op haar gemak voelde als de andere castleden. Ze deelde in een interview met Decider.com dat hoewel het lijkt alsof ze wordt afgeschilderd als de slechterik in dit seizoen van RHOBH, ze het niet zo ziet.

Sutton had een interessant perspectief en legde uit: "Ik denk niet dat iemand echt de slechterik is. Ik denk dat we soms onze gedachten uitspreken en misschien mensen, misschien is een meerderheid van de groep het niet met je eens. Ik weet het niet als dat een schurk is."

Fans zullen de rest van seizoen 11 van RHOBH moeten kijken om te zien hoe dit afloopt en of ze het erover eens zijn dat Sutton tijdens deze afleveringen een slechterik is.

Aanbevolen: