RHOBH': Sutton Stracke Shades Dorit Kemsley voor obsessie met modelabels

Inhoudsopgave:

RHOBH': Sutton Stracke Shades Dorit Kemsley voor obsessie met modelabels
RHOBH': Sutton Stracke Shades Dorit Kemsley voor obsessie met modelabels
Anonim

Sutton Stracke, de koningin van gepersonaliseerde designerlabels op Real Housewives of Beverly Hills, ziet zichzelf blijkbaar niet als een labelliefhebber. Ze heeft haar medespeler Dorit Kemsley in de schaduw gesteld vanwege haar modekeuzes tijdens haar verschijning op de podcast Behind the Velvet Rope met David Yontef.

Kijkers maakten kennis met Stracke met een Dolce and Gabbana namedrop. Dus haar anders horen zeggen was een interessante hot take.

Ik ben geen labelpersoon

"Ik denk dat mensen dit niet leuk zullen vinden, maar ik zeg het gewoon," opende Stracke voordat ze haar mening gaf over de voorkeur van het publiek voor de stijlen van Erika Jayne en Dorit Kemsley.

"Ik heb een meer eclectische stijl. Ik denk dat ik een meer originele stijl heb… Ik denk dat originaliteit voor sommige mensen moeilijk te verteren is," vervolgde ze, "Ik ben geen labelpersoon. Als je kunt' niet zien en herkennen, mensen begrijpen niet wat het is."

Dit is een heimelijke verwijzing naar Kemsley's kenmerkende top-tot-teen-ensembles in een enkel designerhuis, zoals Dior. Haar zonnebril tot haar Chez Moi Oblique-short neigt naar een hypebeast-stijl. Volgens Stracke volgt ze die status-quo niet.

Yontef riep haar snel uit met een duidelijk "Nee", toen Stacke klaar was en vroeg of dat logisch was. We weten allemaal dat Stracke dol is op haar labels, vooral van alles waarmee ze 'couture' kan zeggen.

Haar definitie van originele stijl is misschien gewoon een opzwepende versie van het afwijzen van streetstyle die bepaalde ontwerpers hebben genegeerd sinds het in populariteit stijgt. Ze houdt van old-school, klassieke outfits. Daar is niets mis mee, maar ze kan niet beweren dat labels niet haar ding zijn.

Het maakt haar niet uit of je haar kast leuk vindt

Stracke lachte mee toen ze werd geroepen op haar ingehouden schaduw. Toen Yontef vroeg of dat haar manier was om Kemsley een "labelhoer" te noemen, ontkende ze die zin. Ze verduidelijkte dat de smaak van Kemsley gemakkelijker te vertalen is naar een groot publiek.

Dit gaat over in het langdradige debat als bepaalde artistieke uitingen als minder verfijnd worden beschouwd, simpelweg omdat ze algemeen gewaardeerd kunnen worden.

Het feit dat merken als Gucci zich hebben aangepast aan een meer toegankelijke tak van mode, betekent niet dat hun fans avant-gardecollecties niet kunnen waarderen.

Stracke voegde eraan toe dat als mensen haar stijl niet leuk vinden: "Ik draag wat me gelukkig maakt, het kan me echt niet schelen … ik kijk op een andere manier naar mode."

Zonder het expliciet te zeggen, neemt ze streetwear niet serieus. Ze drukte het gewoon uit op een "zegen je hart"-achtige manier.

Aanbevolen: