‘RHOBH’: Is Sutton Stracke nog steeds bevriend met Erika Jayne?

Inhoudsopgave:

‘RHOBH’: Is Sutton Stracke nog steeds bevriend met Erika Jayne?
‘RHOBH’: Is Sutton Stracke nog steeds bevriend met Erika Jayne?
Anonim

Bravo heeft fans zo ongeveer alles gegeven wat ze ooit wilden als het gaat om de Real Housewives. Van de kleinzieligheid in Potomac, de romances van Jersey, tot de juridische drama's van Beverly Hills, fans hebben van elke seconde genoten.

Op RHOBH lijkt het alsof Erika Jayne's lopende juridische problemen rond haar ex-man, Tom Girardi, een recordhoogte hebben bereikt, en gezien het feit dat er heel veel details zijn die niet kloppen wanneer het bij haar scheiding komt, is het niet meer dan eerlijk dat een paar huisvrouwen vragen hebben, vooral Sutton Stracke!

De zuidelijke schoonheid stelt zeker alle lastige vragen, en met Suttons ervaring na haar scheiding, waar ze recht had op VEEL geld, is Stracke behoorlijk goed op de hoogte van wat er werkelijk gebeurt. Omdat Erika's situatie nogal rommelig is, is het niet meer dan redelijk voor Sutton om afstand te houden, maar zijn ze nog wel vrienden?

Sutton stelt vragen bij Erika's situatie

Dit seizoen van Real Housewives Of Beverly Hills is gemakkelijk een van de meest dramatische, vooral als het gaat om Erika Jayne's voortdurende echtscheidings- en juridische problemen. Terwijl het seizoen begon met Sutton Stracke en de nieuweling in de serie, Crystal Minkoff, die elkaar naar de keel vliegen, lijkt het alsof de twee hun verschillen opzij hebben gezet en nu zeer gefocust zijn op wat er binnen hun kring is gebeurd.

Terwijl de dames aan hun reis naar La Quinta begonnen, liet Erika veel details los over haar huwelijk met haar ex-man, Tom Girardi. Van zijn vervelende auto-ongeluk tot zijn vele ontrouw, het lijkt alsof het enige detail dat Erika vergat te vermelden de $ 25 miljoen was die Tom van zijn advocatenkantoor rechtstreeks naar Erika Jayne's LLC, EJ Global, verduisterde. Hoera!

Tijdens de cast-trip naar Palm Springs werd de Los Angeles Times-exposé over Tom Girardi en Erika Jayne uitgebracht, maar EJ sloop de avond ervoor handig terug naar Beverly Hills. Terwijl de cast het artikel las, was het Sutton Stracke die het meest op de hoogte was van wat er aan de hand was.

Het was op dit punt dat Sutton alles begon te ontleden wat er gaande was, waarbij ze Erika's betrokkenheid in twijfel trok en zelfs duidelijk maakte dat EJ gemakkelijk tijd achter de tralies zou kunnen doorbrengen als haar rekeningen in feite werden gebruikt om te verduisteren de bedrijven miljoenen. Fans applaudisseerden Sutton voor het eindelijk stellen van de vragen die iedereen bezighoudt, en hoewel de rest van de cast zweeg, met uitzondering van Garcelle Beauvais, neemt Sutton niet licht op wat er gebeurt.

Zijn Sutton en Erika nog steeds vrienden?

Tijdens Suttons ontmoeting met de dames in het huis van Dorit Kemsley, maakte Stracke duidelijk dat ze niet zeker weet of ze op dit moment in de buurt van Erika wil zijn. Aangezien de cast gemakkelijk betrokken kan raken bij de juridische procedure, is het slim van Sutton om zich zoveel mogelijk van Erika te scheiden.

Naarmate het seizoen vordert, nemen Erika en Sutton het tegen elkaar op, en Sutton deinst niet terug, wat duidelijk maakt dat de twee momenteel niet zo vriendelijk zijn. Dit werd nog duidelijker toen de dames van RHOBH een foto plaatsten die hun vingers in elkaar hakte ter ondersteuning van Erika.

Nou, Sutton was niet een van hen! De show omvatte Kyle, Dorit, Lisa en Erika, die Garcelle heeft bestempeld als de "binnenste cirkel". Hoewel Sutton standvastig blijft in haar beslissing om afstand te nemen van Erika Jayne, heeft het zeker voor veel extra spanning gezorgd binnen de groep, maar gelukkig heeft Sutton Garcelle en Crystal Minkoff aan haar zijde!

Aanbevolen: