RHOBH-fans zeggen dat Sutton Stracke ongevoelig was voor de traumatische thuisinvasie-ervaring van Dorit Kemsley

Inhoudsopgave:

RHOBH-fans zeggen dat Sutton Stracke ongevoelig was voor de traumatische thuisinvasie-ervaring van Dorit Kemsley
RHOBH-fans zeggen dat Sutton Stracke ongevoelig was voor de traumatische thuisinvasie-ervaring van Dorit Kemsley
Anonim

The Real Housewives Of Beverly Hills schommelt al jaren op de Bravo-schermen. De franchise kwam snel in de schijnwerpers toen het in 2010 werd uitgezonden en bevat grote namen als Lisa Rinna, Denise Richards en meest recentelijk Kathy Hilton. Het drama is altijd krachtig geweest in de show en fans kunnen er nooit genoeg van krijgen.

Het nieuwe seizoen heeft drama dat is overgenomen van vorig seizoen, en het lijkt erop dat er dit seizoen meer dan één "schurk" is.

Sutton Stracke was niet altijd de gemakkelijkste om mee om te gaan

Sutton Stracke werd een vriend van de huisvrouwen in seizoen 10. Ze trad officieel toe tot de cast als fulltime huisvrouw in seizoen 11. Ze had talloze ontmoetingen met drama, zelfs toen ze slechts een vriend van de show was.

Het was volkomen logisch voor fans toen ze werd gepromoveerd tot fulltime castmate in de show. Ze stelde zeker niet teleur toen ze haar première maakte als huisvrouw.

Tijdens seizoen 11 had ze het meeste drama met Erika Jayne. Wat eigenlijk best verrassend was voor fans, want het lijkt erop dat Jayne niet iemand is om mee te rotzooien, maar dat weerhield Stracke niet. Stracke was een van de weinige huisvrouwen die Jayne recht in haar gezicht zei dat ze haar verhaal niet geloofde als het om haar juridische problemen ging.

Aan het begin van het seizoen speelde het drama zich voornamelijk af met Stracke en de nieuwe huisvrouw Crystal Minkoff. Sindsdien zijn ze behoorlijk goede vrienden geworden, zoals fans kunnen zien in het nieuwe seizoen, en ze lijken hun problemen opzij te hebben gezet en ervoor gekozen om verder te gaan, wat niet alleen de fans schokte, maar ook de andere dames in de show.

Stracke en Jayne konden hetzelfde doen. Fans waren eigenlijk blij om te zien dat Stracke Jayne recht in haar gezicht ondervroeg, omdat geen van de andere huisvrouwen hetzelfde deed. Hun drama leidde ertoe dat Jayne Stracke dreigde dat ze haar zou komen halen als ze haar ooit weer een leugenaar noemde.

Sutton zei tijdens de reünie van seizoen 11 dat ze zo bang was voor Jayne's dreigementen dat ze beveiliging inhuurde om haar te beschermen. Het was dus geen verrassing toen hun drama zich voortzette in het nieuwe seizoen. Ondanks dit drama met zowel Jayne als Minkoff, lijkt Stracke haar gevoelens nog steeds niet zorgvuldig te verwoorden.

Ze maakte een uiterst ongevoelige opmerking over Dorit Kemsley nadat ze een gruwelijke en traumatische ervaring had meegemaakt.

Dorit Kemsley's Traumatic Inbraak debuteerde dit seizoen

Kemsley heeft zich nooit ingehouden als huisvrouw. Ze staat erom bekend altijd haar gevoelens te uiten en voor zichzelf op te komen. Dit seizoen ontbloot ze het allemaal met het tonen van haar genezingsproces in een moeilijke tijd. Tussen het filmen van seizoen 11 en seizoen 12 hebben Kemsley en haar familie iets angstaanjagends meegemaakt.

Kemsley was alleen in haar huis met haar twee kinderen toen twee mannen haar huis binnendrongen en haar slaapkamer binnendrongen met een pistool terwijl ze sliep. Kemsley smeekte de mannen om haar twee kinderen, Jagger en Phoenix, geen kwaad te doen.

Ze heeft ontelbare keren gezegd dat het haar niets kon schelen wat er met haar gebeurde, ze had alleen de veiligheid van haar kinderen voorop staan (haar man PK was op dat moment niet thuis). De schutters hielden een pistool tegen Kemsley's hoofd en eisten dat ze hen zou laten zien waar het geld en de waardevolle spullen waren.

Na een zeer duidelijke traumatische ervaring zien fans Kemsley dat moment herbeleven tijdens de première van seizoen 12. Huisvrouwen Kyle Richards, Erika Jayne, Garcelle Beauvais en Lisa Rinna rennen haar te hulp voor troost en hun steun op welke manier dan ook. Dat was niet het geval voor huisvrouw Sutton Stracke.

Tijdens een gesprek met Richards had Stracke het over haar eigen problemen en vertelde ze nooit wat er met Kemsley was gebeurd totdat Richards er iets over zei. De controversiële opmerking van Stracke was. "Het is allemaal relatief. Ik bedoel, ik werd niet onder schot gehouden. Het spijt me."

Richards was niet alleen geschokt door de opmerking, maar fans ook, maar het leek ook extreem ongevoelig en gewoon totaal niet oké om te zeggen.

Sutton en Dorit's reactie op de opmerking

In het seizoen vertelt Richards de groep, inclusief Kemsley, wat Stracke heeft gezegd. Ze reageerden er helemaal niet goed op. Stracke maakte het nog steeds over zichzelf door te zinspelen op haar eigen trauma's in plaats van Kemsley te troosten. In de show reageert Kemsley op de opmerking en zegt: "Een deel van mij wil zeggen: 'Ik weet dat Sutton niet zo is, ik weet dat ze beter is dan dat'", maar ze vervolgde het door te zeggen: "Als iemand laat je zien wie ze zijn, geloof ze."

Dit was volkomen eerlijk voor Kemsley om te voelen. Stracke is sindsdien naar buiten gekomen om zich te verontschuldigen voor de opmerking die ze maakte. Ze zei: "Ik had een rare dag en dus was ik niet gefocust en was ik ongevoelig voor wat er gebeurde."

Dus terwijl Stracke zich verontschuldigde voor de opmerkingen, is het onduidelijk of de twee vrienden zijn na het filmen. Op de show lijken ze in orde te zijn, maar de reünie zal uitwijzen of de twee in orde zijn. Fans hebben een lange tijd voordat ze die reünie zien, dus ze zullen gewoon moeten afwachten.

Aanbevolen: