Dit was Tom Hiddlestons eerste indruk van Chris Hemsworth

Inhoudsopgave:

Dit was Tom Hiddlestons eerste indruk van Chris Hemsworth
Dit was Tom Hiddlestons eerste indruk van Chris Hemsworth
Anonim

In 2009 werden Chris Hemsworth en Tom Hiddleston gecast als Thor en Loki in het Marvel Cinematic Universe. Het was een grote beslissing voor de studio om twee relatief onbekende acteurs binnen te halen, of "geen namen" zoals ze ooit werden genoemd.

12 jaar later is het gemakkelijk de beste beslissing die ze hebben genomen. Hemsworth en Hiddleston hebben de personages gepopulariseerd en goed gedaan door hun tegenhangers in de stripboeken, waarbij ze hun acteervaardigheden en onmiskenbare bromance naar elke uitvoering brengen. Na de hoofdrol in drie Thor-titels en meerdere MCU-films samen, zullen ze vervolgens afzonderlijk te zien zijn in Marvel's gelimiteerde serie Loki en het vervolg op Thor: Ragnarok, getiteld Thor: Love and Thunder.

Tom Hiddleston is een en al lof voor zijn voormalige co-ster

In een virtuele verschijning op Jimmy Kimmel Live! de acteur promootte zijn doorlopende serie Loki en vertelde een oude herinnering, vanaf de dag dat hij Hemsworth voor het eerst ontmoette.

Toen Kimmel de acteur een foto liet zien van hem en Hemsworth die elkaar voor het eerst ontmoetten, legde Hiddleston uit: "Dat was 2009 en we zijn net gecast, en het was de eerste keer dat ik Chris ontmoette en we waren bij Kenneth Branagh [de regisseur van de film] huis in Engeland."

"Alles wat ik zie als ik naar die foto kijk, is ontoegankelijke jeugd", grapte de acteur.

Hij deelde vervolgens zijn eerste indruk van Chris Hemsworth en onthulde de eerste gedachte die hij had bij het zien van de acteur. "Mijn blijvende herinnering aan die dag was dat Chris Hemsworth door de deur liep, en mijn eerste gedachte was 'Oh, ze hebben de juiste acteur gecast'".

Hiddleston had destijds auditie gedaan voor beide rollen van Thor en Loki, maar werd verondersteld beter geschikt te zijn voor de rol van de aartsvijand/broer van de Asgardische God van de Donder.

De acteur accepteerde dat hun casting een "grote gok" was voor de studio, maar het had zijn vruchten afgeworpen. "Het is waar, ze hebben een grote gok genomen…en kijk wat er is gebeurd."

Kimmel deelde zijn gedachten over de eerste foto van de broers op het scherm samen. Hij wees erop dat Hemsworth eruitzag als "een parkeerwachter in het paleis van Caesar" in zijn flitsende rood met gouden jasje. Hiddleston daarentegen droeg een vintage donkergroene blazer.

De acteur onthulde dat Thor's regisseur, Kenneth Branagh, een idee had en "een oude garderobe binnenging en deze kleuren tevoorschijn haalde omdat Thor's cape rood is en Loki's cape groen." Hij wilde zien hoe de acteurs eruit zouden zien in hun kenmerkende kostuums!

Verder pratend over hun vreemde outfits op de foto, zei Hiddleston dat "die kostuums uit zijn [Branagh's] films van Henry V en Hamlet komen."

Loki met Tom Hiddleston in de hoofdrol wordt nu gestreamd op Disney+.

Aanbevolen: