Fans waren dol op het eerste seizoen van de Kardashians, maar critici waren niet onder de indruk

Inhoudsopgave:

Fans waren dol op het eerste seizoen van de Kardashians, maar critici waren niet onder de indruk
Fans waren dol op het eerste seizoen van de Kardashians, maar critici waren niet onder de indruk
Anonim

De Kardashian-familie is al meer dan een decennium bezig met drama op onze schermen, en in het proces is de chaotische familie erin geslaagd een schat aan bewonderende fans uit alle hoeken van de wereld te winnen. Het is dankzij dit enorme succes dat elk gezinslid zo'n groot fortuin heeft weten te verdienen, wat duidelijk blijkt wanneer we hun extravagante levensstijl op Instagram of andere sociale-mediaplatforms zien posten.

In de loop van elk seizoen hebben fans het familiedrama opgepikt, variërend van familievetes, grappen, vriendjesdrama en zelfs bruiloften. Als je een fervent kijker van de show bent, heb je zeker alles gezien. Echter, na een 15-jarige run besloot de familie om te stoppen met Keeping Up With The Kardashians, in plaats daarvan naar Hulu te verhuizen om een nieuwe show te lanceren genaamd The Kardashians, een reality tv-serie die erg lijkt op het origineel.

Wat vonden fans van het eerste seizoen van The Kardashians?

Sinds de officiële aankondiging van de nieuwe show in 2022 lijkt het eerste seizoen van The Kardashians voorbij te zijn gevlogen. Net als de originele serie, neemt de show het persoonlijke leven van het gezin onder de loep en volgt het hen van dag tot dag, vergelijkbaar met Keeping Up With The Kardashians.

Dus was het eerste seizoen een razend succes, of een complete mislukking? Nou, het lijkt erop dat het antwoord zou verschillen, afhankelijk van aan wie je het vraagt, maar laten we eerst eens kijken naar wat fans van het eerste seizoen vonden (wat misschien wel de belangrijkste mening van allemaal is).

Alleen al vanaf de eerste aflevering lijkt het erop dat fans al een positieve eerste indruk hadden gekregen, waarbij velen de 'sfeer van de show' prezen en deze als 'esthetisch aangenaam' bestempelden, naast waardering voor de cinematografie en professionaliteit. Andere fans op Twitter spraken hun opwinding uit en spraken hun wens uit om de show te bingewatchen, ondanks dat ze slechts één aflevering hadden gezien, terwijl anderen de scènes tussen Scott en Khloe prezen die een meer persoonlijk gesprek vertoonden.

Latere afleveringen zouden meer drama onthullen, waaronder een scène waarin Khloe en Kris een mogelijk geheim huwelijk bespreken, evenals Kim die haar defensieve kant laat zien als het gaat om het relatiedrama van haar zus.

Over het algemeen lijkt het erop dat fans erg verliefd zijn op de nieuwe show, wat geen verrassing is, aangezien deze erg lijkt op de originele show op E!.

Critici zijn teleurgesteld over het eerste seizoen van de Kardashians

Hoewel veel fans 'halverwege' zijn met de nieuwe show, lijkt het erop dat Amerikaanse critici niet helemaal dezelfde gevoelens hebben gedeeld. Sommige critici bestempelden de show als 'saai' en waarschuwden zelfs dat de show een 'teleurstelling' zou kunnen zijn voor veel oude fans die fel toegewijd waren aan de show.

Critici van Yahoo! Entertainment voerde aan dat het voelde alsof de 'zusjes geen dingen meer hadden om met het publiek te delen' en dat de show 'roestig' aanvoelde. Op Rotten Tomatoes gaven critici de show een magere 1.5 sterren uit 5, wat nogal een lage klap lijkt. Een van de topcritici, Esther Zuckerman, schreef het volgende:

"The Kardashians is, eerlijk gezegd, behoorlijk saai. Het concept van de Kardashians is misschien inherent interessant, maar dat betekent niet dat het kijken naar hun show dat is."

Een andere criticus, Melissa Camacho van Common Sense Media, verklaarde: "Als je een Kardashian-fan bent, zul je ongetwijfeld vinden dat The Kardashians de moeite waard is om op af te stemmen. Maar als je dat niet bent, zul je niet veel vinden hier."

Niet alle critici waren echter zo teleurgesteld. Een criticus van The Independent gaf de show een waardering van vier sterren, aanzienlijk hoger dan de algemene beoordeling op Rotten Tomatoes.

Dus, hoewel critici over het algemeen een allegaartje van recensies lijken te hebben, lijkt het er niet op dat het de mening van fans snel zal veranderen, met velen die net zo geboeid zijn in de show als ooit tevoren. Nu het eerste seizoen al is afgelopen, kijken fans reikhalzend uit naar de lancering van het langverwachte seizoen 2.

Hoeveel verdient de familie Kardashian/Jenner aan hun nieuwe Hulu-show?

Het is geen geheim dat de familie Kardashian/Jenner een klein fortuin heeft gekregen voor elke aflevering van Keeping Up With The Kardashians. Maar hoe verhoudt dat zich tot hoeveel ze nu verdienen met hun nieuwe reality-tv-show op Hulu ?

Volgens Style Caster verdient de familie miljoenen dollars per seizoen voor The Kardashians, wat betekent dat elk gezinslid waarschijnlijk zes cijfers per aflevering binnenha alt. Meer specifiek, dit cijfer wordt geschat op ongeveer $ 4,5 miljoen dollar per gezinslid per seizoen voor de nieuwe show.

Dit is een aanzienlijke stijging in vergelijking met hun salaris voor hun vorige reality-tv-show, een factor die waarschijnlijk de overstap naar het streamingplatform heeft aangemoedigd. Het lijkt er echter op dat er ook andere factoren bij de transitie betrokken waren in plaats van dat de beslissing op basis van één element alleen werd genomen.

Tijdens het eerste seizoen van de nieuwe show heeft Kourtney echter al haar ongenoegen geuit over de redactie van de show. Het is echter onduidelijk of dit ook daadwerkelijk deel uitmaakt van het plot.

Aanbevolen: