Critici geven eerste indruk van 'Wonder Woman 1984' op Twitter, en het is allemaal positief

Critici geven eerste indruk van 'Wonder Woman 1984' op Twitter, en het is allemaal positief
Critici geven eerste indruk van 'Wonder Woman 1984' op Twitter, en het is allemaal positief
Anonim

Wonder Woman 1984 voegt zich bij de weinige films die sinds het begin van de pandemie in de bioscoop zijn uitgebracht. Fans konden niet enthousiaster zijn over de film, en sommigen kregen zelfs een eerste blik op het vervolg van Patty Jenkins.

Verschillende filmrecensenten kwamen binnen en twitterden dat de film een vrolijk en ambitieus vervolg was, met een retro-vibe, alsof de film zich werkelijk afspeelde in het jaar 1984.

De nieuwe film nodigt ook nieuwe schurken uit, met franchise-newbies Kristen Wiig als Cheetah en Pedro Pascal als Max Lord.

Naast geselecteerde theaters, zal de film ook beschikbaar zijn op HBO Max om online te streamen. Chris Pine, Connie Nielsen en Robin Wright voegen zich bij Gal Gadot als co-sterren uit de vorige film.

Nu de film in de bioscoop verschijnt, vragen mensen zich nu af welke impact dit zal hebben op de release van Marvel's Black Widow.

Sprekend over de dubbele release, zei Jenkins in een tweet in november: "DE TIJD IS GEKOMEN. Op een gegeven moment moet je ervoor kiezen om alle liefde en vreugde die je te geven hebt te delen, boven al het andere," Jenkins' verklaring gelezen.

"We houden van onze film zoals we van onze fans houden, dus we hopen echt dat onze film jullie allemaal een beetje vreugde en uitstel zal brengen deze feestdagen. Bekijk hem IN THEATERS, waar het veilig is om doe dit (bekijk de geweldige werktheaters die dit hebben gedaan!) En beschikbaar in de veiligheid van je huis op HBO MAX waar dat niet het geval is. Fijne feestdagen voor jullie allemaal. We hopen dat jullie net zoveel van onze film genieten als wij vond het leuk om het te maken."

De film wordt op eerste kerstdag uitgebracht, zowel in de bioscoop als op HBO Max.

Aanbevolen: