Waarom Nicole Kidman niet praat over haar huwelijk met Tom Cruise

Inhoudsopgave:

Waarom Nicole Kidman niet praat over haar huwelijk met Tom Cruise
Waarom Nicole Kidman niet praat over haar huwelijk met Tom Cruise
Anonim

Terwijl Nicole Kidman 11 jaar getrouwd was met Hollywood-icoon Tom Cruise, heb je je ooit afgevraagd waarom ze de naam van haar ex-man zelden ter sprake brengt in interviews? Toegegeven, de twee zijn verder gegaan en leven gescheiden levens, maar als je meer dan een decennium met je partner doorbrengt - met wie je ook kinderen deelt - zou je toch af en toe hun naam noemen, niet?

Het ex-paar stapte in 1990 beroemd in het huwelijksbootje en hoewel hun romance anders was dan alle andere, en met het jaar sterker leek te worden, stortten de zaken in 2001 in elkaar toen ze besloten uit elkaar te gaan en hun huwelijk officieel te beëindigen.

Het hartverscheurende aan de relatie van Kidman met Cruise is dat die er niet is. Het is duidelijk dat de exen geen contact houden, ondanks het feit dat ze twee kinderen hebben geadopteerd tijdens hun 11-jarig huwelijk - Connor en Isabella Jane Cruise - die na de scheiding bij de Top Gun-ster bleven.

Dus, wat is er precies aan de hand tussen Kidman en Cruise, en waarom noemt ze haar ex-man van scientoloog nooit? Hier is het dieptepunt …

Nicole Kidman spreekt Tom Cruise aan

Hoewel ze nooit echt open is geweest over wat de verrassende breuk tussen haar en Cruise in 2001 had veroorzaakt, was de laatste keer dat Kidman over haar vroegere vlam sprak in een interview met The Observer in 2018.

De Australische actrice hield het relatief kort nadat ze werd ondervraagd over de vraag of ze opmerkelijke overeenkomsten zag tussen haar rol als de vrouw van een christelijke prediker in Boy Erased en haar voormalige huwelijk met een scientoloog.

"Ik heb nu een man", reageerde Kidman. "Ik voel uit respect voor hem dat ik daar niet over wil praten. Het is 20 jaar geleden. Ik ben op het punt gekomen dat ik kan zeggen: 'Ik blijf niet over mijn ex praten.' Het is fijn dat ik dat eindelijk kan zeggen."

Vervolgens bleef ze volhouden dat er in het verleden tijden waren geweest dat ze het gevoel had dat ze de grens had overschreden met dingen die ze had onthuld over haar eerdere relatie met Cruise, inclusief waarom ze geen banden deelt met Isabella of Connor.

Hoewel Kidman misschien niet over deze dingen wil praten, lijkt het volkomen normaal om de 53-jarige over Cruise te ondervragen - ongeacht of het twee decennia geleden is sinds hun breuk - aangezien er ook kinderen bij betrokken zijn die zogenaamd zag niet veel van de Australische schoonheid na de scheiding.

Maar dat was niet omdat Kidman niet in de buurt van haar kinderen wilde zijn. Naar verluidt had het te maken met Cruise's diepgewortelde Scientology-overtuigingen, waarbij sommigen ervan overtuigd waren dat Kidman na de splitsing misschien geen tijd met Connor en Isabella mocht doorbrengen, en daarom zijn ze opgegroeid onder de hoede van Cruise.

"Niemand zou op een etentje zitten en vragen beantwoorden over hun ex terwijl hun huidige partner daar zit," vervolgde ze.'Het is respectloos naar Keith en Tom. Ik zou liever een respectvolle vrouw zijn. Ik heb dingen gelezen die ik in het verleden heb gezegd en dacht: ‘Verdomme, Nicole! Houd je mond!'”

In een eerder interview met de WHO liet de Bombshell-actrice doorschemeren dat ze niet de beste relatie had met Isabella en Connor, maar als moeder zei ze dat het haar plicht was om hoe dan ook van haar kinderen te houden.

“Ik ben erg privé over dat alles. Ik moet al die relaties beschermen. Ik weet 150 procent dat ik mijn leven zou geven voor mijn kinderen, omdat dat mijn doel is.

“Het zijn volwassenen. Ze zijn in staat om hun eigen beslissingen te nemen. Ze hebben keuzes gemaakt om scientoloog te worden en als moeder is het mijn taak om van ze te houden.”

Ze bleef toen benadrukken dat zowel Isabella als Connor onvoorwaardelijk geliefd zijn aan haar kant, maar ze weet zeker dat ze dat zelf weten.

"Ik ben een voorbeeld van die tolerantie en dat is wat ik geloof - dat wat je kind ook doet, het kind liefde heeft en het kind moet weten dat er liefde beschikbaar is en ik sta hier open voor."

Het lijkt bijna alsof Kidman een boodschap aan haar kinderen probeerde over te brengen dat zelfs als ze ervoor kiezen om Scientology te verlaten, ze er ook op kunnen rekenen dat ze aan hun zijde staat.

De hele situatie is eigenaardig gezien het feit dat sinds Cruise's huwelijk met Katie Holmes eindigde in 2012, het Mission Impossible-icoon nauwelijks enige tijd heeft doorgebracht met zijn 15-jarige dochter Suri, die met haar moeder verhuisde van LA naar New York na de scheiding.

Het lijkt er zeker op dat Scientology een rol speelt in de reden waarom Kidman niet dicht bij haar kinderen lijkt te zijn met Cruise, maar je kunt alleen maar hopen dat hun relatie in de toekomst sterker zal worden.

Aanbevolen: