Tom Cruise vragen over co-ouderschap met Nicole Kidman was geen goed idee

Inhoudsopgave:

Tom Cruise vragen over co-ouderschap met Nicole Kidman was geen goed idee
Tom Cruise vragen over co-ouderschap met Nicole Kidman was geen goed idee
Anonim

Nicole Kidman en Tom Cruise's relatie was ooit het gesprek van Hollywood. Sinds ze in 2001 hun eigen weg gingen, zijn ze allebei erg stil over de details. We zullen de zeldzame gevallen bekijken waarin de twee hun tijd samen noemen.

In werkelijkheid is het onderwerp gevoelig, vooral gezien het feit dat ze co-ouderschap hebben gehad over geadopteerde kinderen. Tom Cruise heeft de neiging om erg geheimzinnig te zijn over zijn persoonlijke leven en in een bepaald throwback-interview was hij niet zo blij met het stellen van vragen over co-ouderschap.

Laten we eens kijken hoe het allemaal verliep.

Nicole Kidman en Tom Cruise hebben elkaar nooit in elkaar geslagen sinds de scheiding

Ze trouwden aan het begin van de jaren '90 en de relatie duurde het hele decennium. In 2001 gingen ze echter officieel uit elkaar, een scheiding waar fans en media niet op hadden geanticipeerd.

Het was een hartverscheurende ervaring voor Nicole Kidman, die Tom Cruise de eerste liefde van haar leven noemde. Ondanks de scheiding lijkt het alsof de zaken in der minne zijn geëindigd. Cruise is sindsdien van het onderwerp afgedwaald, Kidman daarentegen heeft het kort besproken en sprak zelden slecht over de ervaring.

“Na die scènes zouden we gaan karten”, herinnert ze zich. "We zouden een plek verhuren en om drie uur 's nachts gaan racen. Ik weet niet wat ik nog meer moet zeggen. Misschien heb ik niet het vermogen om terug te kijken en het te ontleden. Of ik ben niet bereid om, " Kidman besprak met Us Magazine terugkijkend op hun tijd samen.

In de recentere tijden werd Kidman gevraagd naar de aandacht die haar relatie met Cruise kreeg van Hollywood en de media. Ze onthulde dat ze tegenwoordig wat voorzichtiger is, maar nog steeds open wil zijn.

"Misschien ben ik een beetje huiveringwekkender geworden, maar ik probeer altijd zo open mogelijk te zijn. Ik geef er gewoon de voorkeur aan om op die manier in de wereld te leven… Ik ben soms op mijn hoede, en ik' ben gekwetst, maar tegelijkertijd heb ik veel liever een warme benadering dan een stekelige gesloten benadering."

Tom Cruise heeft niet dezelfde benadering gehad om Nicole Kidman-gerelateerde vragen te beantwoorden en dat was duidelijk na een Aussie-interview destijds.

Tom Cruise was niet blij met een Australische verslaggever die hem na de splitsing naar Nicole Kidman vroeg

Fans vergeten het misschien, maar Cruise en Kidman deelden twee geadopteerde kinderen ten tijde van hun relatie, Isabella Jane (geboren in 1992) en Connor Antony (geboren in 1995).

Gezien deze factor wordt het onderwerp een beetje gevoeliger. Tom Cruise was niet al te blij toen het onderwerp op 60 Minutes ter sprake kwam, waarbij de interviewer na de breuk vroeg of Kidman 'de liefde van zijn leven' was.

Alsof de dingen niet ongemakkelijker konden worden, vroeg het interview naar hun co-ouderschapsrelatie. Cruise had er op dat moment genoeg van.

Luister, hier is het ding, je stapt nu over de lijn. Je gaat over de grens, dat weet je.'

De interviewer probeerde de fans met elkaar in contact te brengen, en ze hadden antwoorden nodig… Tom speelde dat spel niet en zei: Je wilt het weten. Neem verantwoordelijkheid voor wat je wilt weten. Zeg niet ‘andere mensen’. Dit is een gesprek dat ik nu met je heb. Dus ik zeg het je nu, zet je manieren weer in.”

Het virale moment kreeg veel reacties en de meeste fans waren het eens met Toms aanpak.

Hoe reageerden de fans op het 60 minuten durende interview met Tom Cruise?

The moment heeft meer dan 9 miljoen views op platforms zoals YouTube. Het was nogal een uitbarsting en weer een viraal moment van Tom Cruise.

Fans waren onverschillig als het ging om Cruise's gedrag op Oprah… maar in dit geval waren de meeste fans het eens met Cruise's reactie op de vraagstelling.

"Ik zie eerlijk gezegd niets mis met bijna alles wat hij zei. De interviewer ging over de schreef. Waarom zou je het leven van een man in twijfel trekken met betrekking tot zijn kinderen en zijn ex-vrouwen? Dat is absoluut ongepast om iemand te vragen vooral in de toon en context van de eerdere vragen noemde hij hem eigenlijk een gek, "verklaarde een fan.

Een andere fan noemde het een poging om de Tom Cruise achter gesloten deuren te leren kennen, iets dat in het verleden talloze malen is geprobeerd door interviewers met een agenda.

"Laten we eerlijk zijn, de interviewer deed wat interviewers altijd doen en probeerde wat innerlijke onthulling te krijgen en Tom sloot hem af zoals Tom altijd zou doen en daar is niets mis mee, acteurs hoeven er niet over te praten hun privéleven als ze dat niet willen, het gaat ons eigenlijk niet aan en hij liet aan het einde van het interview zien dat hij er geen probleem mee had."

Tom vragen over zijn persoonlijke leven is nooit een verstandige beslissing…

Aanbevolen: