Waarom een lid van de familie van Niecy Nash worstelde met haar huwelijk met een vrouw

Inhoudsopgave:

Waarom een lid van de familie van Niecy Nash worstelde met haar huwelijk met een vrouw
Waarom een lid van de familie van Niecy Nash worstelde met haar huwelijk met een vrouw
Anonim

Als twee mensen echt verliefd worden en besluiten te trouwen, is dat iets geweldigs dat de mensen in hun leven zouden moeten vieren. Natuurlijk, een huwelijk mislukt soms, maar dat is geen reden om met een gevoel van angst een ceremonie in te gaan. Helaas is de waarheid echter dat het veel te vaak voorkomt dat mensen een huwelijk afkeuren om redenen die niets te maken hebben met hoeveel het paar van elkaar houdt.

Helaas zijn in 2020 veel bruiloften uitgesteld vanwege de COVID-19 pandemie. De hilarische acteur en komiek Nicey Nash slaagde er echter in dat jaar te trouwen ondanks alle uitdagingen van de quarantaine. Helaas voor Nash en haar vrouw had een lid van Niecy's familie moeite om te accepteren dat de beroemde acteur en komiek met een vrouw trouwde.

Niecy Nash's lange weg naar ware liefde

Van buitenaf gezien leek Niecy Nash altijd het soort persoon waar mensen graag in de buurt zijn. Desondanks heeft het al dan niet sympathiek zijn van iemand vaak weinig te maken met hoe gemakkelijk ze het geluk vinden naast de juiste partner. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat het Nash zo lang heeft geduurd om de juiste persoon te vinden om van te houden en haar leven mee te delen.

Van 1994 tot 2019 was Niecy Nash romantisch betrokken bij drie verschillende mannen. Ten eerste trouwde Niecy in 1994 met Don Nash, een gewijde predikant. In recente interviews waarin ze over haar vroegere relaties sprak, heeft Niecy verklaard dat toen ze met Don trouwde, ze op zoek was naar een 'redder'. Hoewel Niecy duidelijk heeft gemaakt dat ze van Don houdt, was hun huwelijk niet de bedoeling en nadat ze samen drie kinderen hadden gekregen, scheidden ze in 2007.

In 2011 trouwde Nicey Nash voor de tweede keer met Jay Tucker en het paar speelde zelfs in een 'reality'-show die leidde tot hun bruiloft. Helaas kondigden Nash en Tucker aan dat ze in 2019 hun eigen weg gingen en het jaar daarop hun scheiding rondden.

Tussen de twee huwelijken van Nash in, had ze in 2009 kort een relatie met de voetballer Vernon Davis.

Nadat Niecy Nash en Jessica Betts trouwden, verscheen de komiek en acteur in The Ellen DeGeneres Show. Tijdens die verschijning onthulde Nash dat ze bevriend was met haar vrouw voordat ze verliefd werden. "We waren waarschijnlijk vier en een half jaar vrienden."

Na de tweede scheiding van Nash ging ze uit eten met Betts en alles groeide van daaruit en nu praat ze prachtig over haar vrouw. "[Mijn huwelijk] heeft absoluut niets te maken met geslacht en het heeft alles te maken met haar ziel. Ze is de mooiste ziel die ik ooit in mijn leven heb ontmoet."

Niecy Nash's moeder had problemen met het accepteren van haar nieuwe huwelijk

Nadat Niecy Nash en haar vrouw Jessica Betts in 2020 trouwden, verscheen de beroemde acteur en komiek in maart 2021 op Red Table Talk. Gezien het feit dat Nash eerder met mannen was getrouwd, wierp Jada Pinkett Smith op het onderwerp van hoe Niecy's familie reageerde toen ze hoorden dat ze voor een vrouw was gevallen. Volgens Nash hadden haar kinderen, net als veel fans die verrast waren door het nieuws, niet verwacht dat ze iets te weten zouden komen over de nieuwe relatie van hun moeder.

"Mijn dochters zeiden: 'Wacht wat?!' [Maar] mijn kinderen konden Jessica ontmoeten voordat ze wisten dat we aan het daten waren, zodat ze haar konden ontmoeten en hun eigen mening over haar als persoon konden vormen. En ze zeiden allemaal: 'Oh mijn god, ze is zo cool! ' Ze waren nummers aan het uitwisselen. Ze mochten haar al."

Hoewel het fantastisch is dat de kinderen van Niecy Nash zo accepteerden dat ze van een vrouw hield, heeft de acteur en komiek onthuld dat haar moeder veel meer met het nieuws worstelde. Hoewel dat triest is, maakte Nash tijdens een gesprek met Pinkett Smith duidelijk dat ze altijd wist hoeveel haar moeder van haar hield, zelfs in die tijd van onrust.

"Ik heb er geen seconde aan getwijfeld dat mijn moeder van me houdt. Ik had het gevoel dat haar angst was: 'Hoe zal je worden ontvangen? Hoe zal ik worden gezien?' Ik kom uit een lange, lange lijn van vrouwen die het gevoel hadden dat hun identiteit verwikkeld was in het feit of ze een man hadden of niet. Blind, kreupel, gek, getrouwd of lui, koop er een en houd er een. Het maakt je gevalideerd om te hebben een 'hem'. Dus je legt er veel waarde in. Het maakt niet echt uit of je geluk hebt. Godzijdank voor de therapie, want we zitten er allemaal in, en zitten erin, en het is een proces."

Aanbevolen: