Praat Tom Cruise nog steeds met zijn dochter Suri sinds de scheiding met Katie Holmes?

Inhoudsopgave:

Praat Tom Cruise nog steeds met zijn dochter Suri sinds de scheiding met Katie Holmes?
Praat Tom Cruise nog steeds met zijn dochter Suri sinds de scheiding met Katie Holmes?
Anonim

Katie Holmes stopte met Tom Cruise na zes jaar huwelijk in 2012, maar hun breuk was allesbehalve vredig toen de actrice van Los Angeles naar New York vluchtte in een wanhopige poging om zich af te scheiden van de Scientology Kerk.

Bronnen zeggen dat Holmes het zat was geworden dat leden van de kerk zich bemoeiden met haar persoonlijke leven met Cruise en hun dochter - en om het nog erger te maken, er werd zelfs beweerd dat verschillende scientologen bij het gezin in L. A. gingen wonen., wat prima leek te zijn met de Top Gun-ster, maar Holmes had er niets van.

Nadat ze de banden met Cruise had verbroken, beweerden rapporten dat Holmes ervan overtuigd was dat ze werd gestalkt door leden van de kerk en vreesde voor haar veiligheid. Het was duidelijk dat dit veel dieper ging dan alleen een vrouw die haar huwelijk beëindigde en daardoor steden verplaatste: naar verluidt had Holmes het gevoel alsof Scientology haar leven en haar relatie had overgenomen, en toen ze klaar was om te vertrekken, lieten ze dat niet toe. ze gaat in vrede.

Nadat hij met Suri naar de Big Apple was verhuisd, merkte de pers snel op dat Cruise zelden in de buurt was om zijn dochter te komen bezoeken. Er wordt aangenomen dat hij een paar keer is komen opdagen nadat het nieuws naar buiten kwam dat hij Suri al maanden niet had gezien, maar uiteindelijk, zeggen bronnen, stopte de beroemdheid op de A-lijst helemaal met haar te praten.

Waarom praat Tom Cruise niet met Suri?

Volgens het rapport van Us Weekly in juli 2019 had Cruise zijn dochter al meer dan zes jaar niet gezien, eraan toevoegend dat hun laatste ontmoeting toen de acteur in New York was, erg kort was en niet voelde alsof een papa-dochtermoment maar meer een PR-kans. Cruise had duidelijk last van alle pers die hij ontving met publicaties waarin hij hem een slechte ouder noemde omdat hij zijn kind verwaarloosde vanwege het besluit van haar moeder om geen banden meer te hebben met Scientology, waardoor de indruk werd gewekt dat de 59-jarige uiteindelijk zijn religie verkoos boven zijn familie.

Er werd verder beweerd dat, omdat Cruise een diepgewortelde band met de kerk deelt, hij uiteindelijk uit de buurt van Suri werd gehouden vanwege het besluit van Holmes om zichzelf af te scheiden van de religie en haar ex-man te "verblinden" met de echtscheidingsaanvraag in 2012. Toen Holmes en Cruise scheidden, bracht laatstgenoemde een handvol bezoeken aan New York - wederom zeer korte reizen - maar naarmate de tijd verstreek, zou de actiester gestopt zijn met het beantwoorden van telefoontjes en heeft hij zijn tiener niet gezien dochter sindsdien.

Samantha Domingo, die tot 2004 scientoloog was toen ze de religie verliet, zei dat Cruise's openbare uitstapjes met Suri na zijn scheiding met Holmes meer dan waarschijnlijk een publiciteitsstunt waren om verdere slechte pers over de Hollywood-ster te voorkomen - vooral omdat het maanden na de scheiding had geduurd voordat hij ermee instemde tijd met zijn kleine meisje door te brengen.

"Misschien deed hij het voor een foto om het te laten lijken alsof hij verbonden was, zodat hij niet bekritiseerd zou worden," deelde ze. Hoewel de Scientology Kerk erop heeft aangedrongen dat leden van hun organisatie hun kinderen en andere familieleden mogen zien wanneer ze maar willen, zijn anderen geneigd te geloven dat als iemand Scientology verlaat, ze onmiddellijk worden afgesloten en nooit meer met hen gesproken worden.

Dit leek griezelig op Leah Remini, die naar buiten kwam en zei dat toen ze in 2013 de religie verliet, ze tientallen aan Scientology gelieerde vrienden verloor - inclusief degenen die in de entertainmentindustrie werken. Als reactie op Cruise die geen tijd maakte om zijn dochter te zien, voegde Domingo eraan toe: "Suri is niet zijn dochter - ze is gewoon een spiritueel wezen in het lichaam van zijn dochter."

Een woordvoerder van de organisatie ging snel verder met het verdrijven van de vermeende "geruchten" van Domingo en zei: "Alles aan uw onderzoek geeft een verkeerde voorstelling van de Scientology Kerk, haar praktijken en de levensstijl van haar bediening."

Om inzicht te krijgen in hoe de Scientology Kerk werkt, onthulde voormalig scientoloog Marc Headley, die op een gegeven moment werkte als uitvoerend producent van Golden Era Production, de interne studio van de organisatie, aan Vanity Fair, " Het is niet zo dat je alleen je man een plezier hoeft te doen - je moet in de pas lopen voor alle Scientology."Je kunt niets doen om Scientology te mishagen, want Tom Cruise zal in paniek raken."

Zelfs Jenna Miscavige Hill, het nichtje van David Miscavige, die in 2005 abrupt de kerk verliet, had een eerdere verklaring afgegeven ter ondersteuning van Holmes, en voegde eraan toe: “Mijn ervaring bij het opgroeien in Scientology is dat het zowel mentaal als keer fysiek geweld. “Ik mocht mijn ouders maar één keer per week zien, soms jaren niet.

We kregen een slechte opleiding van ongekwalificeerde leraren, dwangarbeid, lange uren, gedwongen bekentenissen, vastgehouden worden in kamers, om nog maar te zwijgen van de mentale angst om te proberen alle tegenstrijdige informatie te achterhalen die ze je opdringen als een Jong kind. "Als moeder bied ik mijn steun aan Katie en wens haar alle kracht die ze nodig heeft om te doen wat het beste is voor haar en haar dochter."

Aanbevolen: