De echte reden waarom Nicole Kidman de bruiloft van haar zoon met Tom Cruise niet bijwoonde

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Nicole Kidman de bruiloft van haar zoon met Tom Cruise niet bijwoonde
De echte reden waarom Nicole Kidman de bruiloft van haar zoon met Tom Cruise niet bijwoonde
Anonim

Nicole Kidman praat niet echt veel over haar 11-jarig huwelijk met Tom Cruise. Het is niet zo duidelijk of ze op goede voet zijn gebleven na hun scheiding in 2001. De Academy Award-winnende actrice heeft ook een vage relatie met haar geadopteerde kinderen met de Mission Impossible-ster, de 28-jarige dochter Bella en zoon Connor, 26. Cruise behield uiteindelijk de voogdij over de kinderen die ervoor kozen om bij hem te blijven. Maar de voogdijovereenkomst viel rond 2004 uit toen Kidman veel weg was om Cold Mountain in Roemenië te filmen.

Toen ze terugkwam in de hoop tijd met haar kinderen door te kunnen brengen, was ze verrast te ontdekken dat Bella en Connor in plaats daarvan naar een Scientology zomerkamp waren gegaan. In 2005 woonden ze al fulltime bij de acteur en kregen ze thuisonderwijs van zijn zus Cass. Een tijdlang leken de exen het goed met elkaar te kunnen vinden als co-ouders. De kinderen waren zelfs op Kidmans bruiloft met Keith Urban in 2006. Maar de laatste keer dat ze met haar in het openbaar werden gezien was in 2007.

In 2019 de Moulin Rouge! ster was niet aanwezig op Connor's bruiloft, ondanks zijn beweringen dat hij een "solide" relatie met zijn moeder had. Dit is wat er echt is gebeurd.

Wat is Connor Cruise tot nu toe?

Connor Cruise haalde de krantenkoppen in 2016 toen hij voor zijn 21e verjaardag dj was in Temple Nightclub in San Francisco. Blijkbaar was hij DJ sinds 2011, toen hij nog maar 16 was. Hij slaagde erin zijn carrière onder de radar te houden, duidelijk zonder de connectie van zijn A-lijst ouders te hoeven gebruiken. Hij bracht zelfs een track uit op Spinnin Records onder hun zusterlabel Oxygen. Maar in 2018 leek het alsof hij zijn muziekcarrière al op een laag pitje had gezet… om een visser te worden.

Het tweede kind van de Eyes Wide Shut-sterren verraste iedereen toen hij recente foto's van hem begon te posten tijdens zijn visreizen. Hij ziet er nu volwassener en anders uit dan veel gedeelde foto's van hem als tiener. Connor heeft ook een voedsel-Instagram gemaakt met de naam Connor's Meatshack. Sommigen zeggen dat hij op weg is om een influencer te worden. Maar een van de belangrijkste hoogtepunten van zijn volwassen leven was zijn huwelijk met collega-scientoloog Silvia Zanchi in 2019. Kidman was niet uitgenodigd. Ze was ook afwezig in Bella's bruiloft met Max Parker in 2015.

Tom Cruise heeft naar verluidt Nicole Kidman verbannen van het bijwonen van Connor's bruiloft

Bronnen in de buurt van Tom Cruise onthulden dat hij opdracht had gegeven om Nicole Kidman te weren van het huwelijk van hun zoon. "Tom zit hierachter en wat hij wil is zo goed als de wet. Tom deed de oproep en Connor volgde", vertelde een insider aan Radar. "Connor aanbidt de grond waarop zijn vader loopt en zou Tom nooit ongehoorzaam zijn." Het was duidelijk een Scientology-huwelijk. Aangezien Kidman door de kerk een "onderdrukkend persoon" werd genoemd tijdens haar breuk met Cruise, is het begrijpelijk waarom hij haar verhinderde de ceremonie bij te wonen.

"Ten eerste zou Tom nooit overwegen om Nicole uit te nodigen voor Connor's bruiloft omdat ze door de kerk als een 'onderdrukkend persoon' wordt beschouwd - en ten tweede, hij wil haar daar niet, 'voegde de bron eraan toe. "Tom heeft Nicole lang geleden de rug toegekeerd en hij heeft nooit meer achterom gekeken."

Volgens de website van The Church of Scientology is een onderdrukkend persoon iemand die "andere mensen in hun omgeving probeert te onderdrukken. Een onderdrukkend persoon zal elke poging om iemand te helpen bedriegen of belasteren, en in het bijzonder alles wat is bedoeld om mensen krachtiger of intelligenter maken." De site zegt ook dat het "ook bekend staat als de antisociale persoonlijkheid". Het is een behoorlijk serieus label. Toch heeft de Big Little Lies-ster door de jaren heen niet gesproken over de betrokkenheid van haar ex-man en kinderen bij de controversiële religieuze beweging.

Nicole Kidman's relatie met Connor Cruise vandaag

Ex-Scientology-lid Leah Remini schreef in haar boek Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology dat ze geschokt was toen ze ontdekte dat Bella en Connor geen relatie hadden met hun moeder. Ze hoorde erover in 2006 toen ze de kinderen ontmoette op de bruiloft van Tom Cruise en Katie Holmes. "Toen ik vroeg of ze met haar moeder had gepraat, lachte Bella en zei: 'Niet als ik het kan helpen, ze is een verdomde SP [onderdrukte persoon]'. Connor keek alleen maar uit het raam. Er was iets menselijks aan zijn stilte en het verdriet dat ik erin voelde, " beweerde Remini.

Maar zowel Bella als Connor beweren dat ze een relatie met hun moeder hebben onderhouden. "Natuurlijk [we praten], het zijn mijn ouders. Iedereen die anders zegt, zit vol met [expletive]", zei Bella in een interview in 2016. Twee jaar daarvoor herhaalde Connor hetzelfde gevoel toen hem werd gevraagd over zijn band met Kidman. "Ik hou van mijn moeder. Het kan me niet schelen wat mensen zeggen, ik weet dat ik en moeder solide zijn. Ik hou veel van haar. Mijn familie betekent alles. Ja, ik hou van mijn muziek, maar de familie gaat voor alles, " zei de voormalige DJ in een interview waarin hij ook lyrisch was over zijn bezoek aan zijn moeder in Australië, zijn "tweede thuis".

Aanbevolen: