Wilt Kathy Hilton een upgrade krijgen naar een castlid op 'RHOBH'?

Inhoudsopgave:

Wilt Kathy Hilton een upgrade krijgen naar een castlid op 'RHOBH'?
Wilt Kathy Hilton een upgrade krijgen naar een castlid op 'RHOBH'?
Anonim

Met het nieuws dat Kathy Hilton deel zou nemen aan seizoen 11 van de Real Housewives van Beverly Hills, vroegen fans zich af of haar zus Kyle het een goed idee vond. Degenen die de meest recente afleveringen hebben bekeken, hebben gezien hoe de zussen op een meisjesreis naar Lake Tahoe gingen, wat gepaard ging met prachtige diners, wat hechting en een paar verhitte discussies.

Fans hebben gemengde gedachten over seizoen 11, maar één ding is zeker, Kathy Hilton maakt zeker een plons. Wil ze een upgrade krijgen van 'vriend' naar fulltime castlid? Laten we eens kijken.

Hoe Kathy zich voelt

Kathy Hilton is dit seizoen een nieuwkomer samen met Crystal Kung-Minkoff. Fans zijn benieuwd naar Crystal's ervaring op ' RHOBH ' en de twee zijn al heel lang vrienden.

Kathy Hilton zegt dat ze nooit een fulltime huisvrouw wil zijn. In een interview met Entertainment Tonight zei ze dat ze "nooit een diamant zal vasthouden".

Kathy zei ook over terugkeer voor seizoen 12: "We zullen zien. Er zijn 21 afleveringen, dus er zijn nog 15 afleveringen om naar te kijken."

Of Kathy nu terugkeert voor seizoen 12 in een "vriend"-rol of besluit dat dit haar enige optreden zal zijn, het klinkt zeker alsof ze het naar haar zin had en dat het een positieve ervaring was.

Kathy legde uit dat ze graag in de show was omdat ze relaties heeft met veel van de castleden, en het is ook verfrissend om haar te horen zeggen dat ze niet altijd make-up droeg tijdens het filmen.

Kathy zei: "Ik ben echt gevleid en erg blij. Elke keer dat iemand me ooit op tv heeft gezien, is er deze zeer serieuze kant … en dus, [met Housewives], voel ik me op mijn gemak, omdat ik terug ga met Lisa Rinna voor 25 jaar. Ik ken Dorit [Kemsley] en sociaal zijn we vaak samen geweest, dus ik voel me erg op mijn gemak bij haar. Garcelle [Beauvais], we zijn sociaal uit geweest. Kyle [Richards] is mijn zus. Ik was gewoon erg op mijn gemak. Maar het was voor mij heel interessant om te zien. Soms kan ik niet kijken omdat ik denk: 'Oh mijn god, ik heb geen make-up op, hoe kan ik echt laten zien dat mensen me zo zien?' Weet je?"

Kathy's 'RHOBH'-tijd

In de eerste paar afleveringen van seizoen 11 van The Real Housewives of Beverly Hills hebben kijkers Kathy Hilton leren kennen, en ze heeft zeker indruk gemaakt.

Kathy en Kyle lijken een leuke en herkenbare zusterlijke dynamiek te hebben, want toen ze in Lake Tahoe waren met de rest van de cast, sliep Kathy super laat uit en Kyle zei dat ze niet verrast was om haar zus te zien doe dat. Ze lachten ook veel toen Kathy iedereen vertelde dat Kyle's kinderbijnaam "Doogie" was en dat het een uiting van genegenheid is. Dit geeft kijkers meer inzicht in hun jeugd en relatie, wat goed is om te zien.

Fans hebben ook geleerd dat Kathy graag grappen uitha alt. In een aflevering uit Lake Tahoe wilde ze doen alsof ze supersnel een martini dronk, maar in werkelijkheid was het gewoon water in het glas. Ze liet Dorit Kemsley het ook doen, en iedereen, vooral Erika Girardi, was geschokt. Toen begreep Lisa Rinna ook de grap, zonder Kathy het pas later te laten weten. Dit veranderde in een dramatisch moment, aangezien Sutton Stracke van streek was dat ze niet wist wat er aan de hand was, en iedereen was in de war door hoe intens het werd.

Kathy deelde dat ze geen fan is van drama en in een interview met Vogue zei ze dat ze graag een carrière als therapeut of psychiater had gehad. Ze legde uit: "Als de meisjes boos werden en wilden opstaan en weg wilden gaan, zei ik: 'Ga alsjeblieft zitten, laten we rustig worden. Onthoud dat als je eenmaal aanbelt, je de bel niet meer kunt losmaken.'" Aangezien er in elk seizoen altijd een paar gevechten zijn, is het goed om zo iemand te hebben.

Het is ook interessant voor fans om te zien hoe Kyle en Kathy met elkaar omgaan, aangezien Kyle eerder vertelde dat zij en haar zus elkaar niet spraken en dat Kathy gek was op haar show American Woman. Kathy vertelde Extra TV dat ze een nog diepere band konden vormen door samen in de show te spelen, iets wat fans graag horen. Ze zei: Het heeft ons veel hechter gemaakt… Weet je, zussen zijn zussen, en niemand zal die band verbreken… Het was een geweldige kans en ik was erg blij dat ik die tijd kon hebben om zo samen door te brengen. Ik heb veel over ons geleerd, en ik heb veel over mezelf geleerd.”

Fans zijn opgewonden en nieuwsgierig om dit seizoen van RHOBH te blijven kijken en te zien hoe het drama verder gaat, en het zal ook geweldig zijn om te zien in welke andere scènes Kathy Hilton zich bevindt.

Aanbevolen: