Wilt Daniel Tosh kinderen krijgen met zijn vrouw Carly Hallam?

Inhoudsopgave:

Wilt Daniel Tosh kinderen krijgen met zijn vrouw Carly Hallam?
Wilt Daniel Tosh kinderen krijgen met zijn vrouw Carly Hallam?
Anonim

Daniel Tosh is een van de meest succesvolle komieken uit de jaren 2000, en hij blijft tot op de dag van vandaag succesvol. Zijn show Tosh.o duurde meer dan tien jaar (totdat het in 2020 werd geannuleerd), zijn stand-uptours waren uitverkochte stadions met kaartjes die meer dan $ 100 per stuk kosten, en in 2016 vestigde hij zich eindelijk na een lange vrijgezellentijd en trouwde met schrijver en actrice Carly Hallam.

Tosh blijft optreden en gebruikt zijn komedie voor filantropie, maar als je hem beoordeelt op basis van zijn stand-uproutines in het verleden, zou je kunnen denken dat Tosh niet enthousiast is over het idee vader te worden. De meeste van die grappen werden echter geschreven voordat Daniel Tosh een getrouwde man was. Nu, halverwege de veertig en gelukkig getrouwd, lijkt de kans groot dat Tosh kinderen krijgt. Zijn carrière is op orde, zijn huwelijk verloopt goed en met een vermogen van $ 20 miljoen zou zijn gezin financieel veilig zijn. Maar wil Daniel Tosh kinderen?

6 Daniel Tosh's verleden stand-up routines kunnen een indicatie zijn

Iedereen die bekend is met de komedie van Daniel Tosh, weet dat hij notoir obsceen en beroemd is omdat hij tot het uiterste gaat, soms tot het punt waarop hij in de problemen komt. Een terugkerende grap van Tosh, zowel in zijn tv-show als in zijn stand-up, was zijn 'liefde' voor abortus. Als het onderwerp ter sprake komt, praat Tosh gekscherend, maar onvermurwbaar, over pro-choice zijn en hoe abortus hem in staat heeft gesteld te genieten van het vrijgezellenschap. In een aflevering van Tosh. o, grapte Tosh: Waarom heb je nog geen kinderen, Daniel? Omdat abortus legaal is.” Het is echter belangrijk om te onthouden dat Tosh de meeste van deze grappen maakte jaren voordat hij trouwde.

5 Waarom heeft Daniel Tosh nog geen kinderen gehad?

Afgezien van de overduidelijke reden die hierboven is opgesomd, stelt Tosh het krijgen van kinderen misschien uit omdat zijn vrouw en hij nog maar een paar jaar getrouwd zijn. Het is niet ongewoon dat mensen een tijdje wachten nadat ze zijn getrouwd om kinderen te krijgen, aangezien sommige pasgetrouwde stellen eerst van hun tijd samen willen genieten voordat ze automatisch een gezin stichten. Sommige huwelijksconsulenten zeggen dat dit soort gezinsplanning het huwelijk helpt versterken en mensen op de lange termijn betere ouders maakt.

4 Wil zijn vrouw kinderen?

Hoewel ze veel minder in de schijnwerpers stond dan Tosh, heeft Tosh's vrouw Carly Hallam in de paar momenten dat ze het onderwerp van aandacht was, geen openbare indicatie gegeven dat ze kinderen wil, noch heeft ze aangegeven of zij en Tosh dat wel of niet zijn. proberen. Geen van beiden heeft openbare opmerkingen gemaakt over een zwangerschap of gezinsplanning, maar dat is hoogstwaarschijnlijk omdat Tosh een artiest is, maar buiten het podium een zeer privépersoon is. Als het paar kinderen wil, zal het publiek er waarschijnlijk niet meteen achter komen.

3 De generatie van Daniel Tosh krijgt minder kinderen

Tosh werd geboren in 1975, waardoor hij een jonger lid van Generatie X of een zeer oude millennial is, afhankelijk van welke sluitingsdatum je kiest om elke generatie te organiseren. Hoe dan ook, zowel generatie X als millennials hebben het geboortecijfer verlaagd en zijn de eerste generatie in Amerika sinds de babyboom van de jaren vijftig die in een langzamer tempo kinderen krijgt. Momenteel heeft slechts 40% van de Xers kinderen en is getrouwd of woont samen met een partner, terwijl minder dan 30% van de millennials met een partner kinderen heeft. Daar zijn verschillende redenen voor, een daarvan is dat veel millennials aanzienlijk minder financieel zeker zijn dan andere generaties. Echter, gezien de $ 20 miljoen van Tosh, zou dat voor hem minder een zorg moeten zijn. Maar andere factoren zorgen ervoor dat mensen minder kinderen krijgen dan financiën. De COVID-19-pandemie, klimaatverandering en een intens groeiende golf van autoritaire politiek zijn ook veelvoorkomende redenen voor mensen om te heroverwegen om kinderen te krijgen.

2 De angst van Daniel Tosh kan een factor zijn

Alle bovengenoemde redenen zijn genoeg voor meerdere mensen om hun plannen om een kind te krijgen te stoppen, en elke persoon met angst kan nog verder van het idee worden afgedwaald, omdat een angstige gemoedstoestand de zaken alleen maar erger maakt. Tosh geeft toe dat hij sociale angst heeft en dat de onaangename realiteit van de moderne wereld genoeg zou kunnen zijn om hem nog verder te dwingen kinderen te krijgen.

1 Tot slot

Wilt Daniel Tosh kinderen? Het antwoord lijkt een nadrukkelijke misschien, met een vraagteken. Tosh en zijn vrouw hebben zeker alle middelen tot hun beschikking om een gezin te stichten. Maar het paar leeft ook in een tijd en plaats waar velen de verdiensten of uitvoerbaarheid van het hebben van een kind niet inzien, vooral omdat zaken als ecologische of economische onzekerheid toenemen. Of Tosh al dan niet kinderen zal krijgen, v alt nog te bezien, en de vraag zal onbeantwoord blijven tot de dag dat hij en zijn vrouw hun eerste zwangerschap aankondigen. Het is in ieder geval hun beslissing, niemand anders. Alleen omdat je een kind kunt krijgen, wil nog niet zeggen dat het ouderschap geschikt voor je is, en Tosh kan er hetzelfde over denken.

Aanbevolen: