Wilt Miley Cyrus een 'Hannah Montana'-reboot?

Inhoudsopgave:

Wilt Miley Cyrus een 'Hannah Montana'-reboot?
Wilt Miley Cyrus een 'Hannah Montana'-reboot?
Anonim

Voordat ze de hele tijd haar tong uitstak, scheidde van Liam Hemsworth en haar kapsel elke dag leek te veranderen, speelde Miley Cyrus in de lieve show Hannah Montana. De actrice kijkt tevreden terug op die tijd en omdat het zo populair was, vragen fans zich altijd af of er een reboot gaat plaatsvinden.

Het is een tijdje geleden dat de seriefinale in 2011 werd uitgezonden, maar veel mensen zouden de kans grijpen om nieuwe afleveringen te bekijken. Cyrus ziet er nu anders uit dan in de serie en het zou geweldig zijn om dit personage volwassen te zien worden. Wat vindt de zangeres van een reboot van de show die haar bekendheid bezorgde? Laten we eens kijken.

Ja, zeker

Hannah Montana was niet altijd PG, maar het was nog steeds een vrij onschuldige show en de boodschap van een jong meisje dat haar dromen volgt, zal altijd relevant zijn.

Miley Cyrus zei dat ze zou schitteren in een reboot. Volgens Bustle ging de zangeres verder met Carolina With Greg T In The Morning en zei dat ze "haar zeker op een gegeven moment weer tot leven zou willen brengen". Ze gelooft ook dat er een reboot zal plaatsvinden en legde uit: "de kans zal zich voordoen."

Volgens Cosmopolitan zei Cyrus dat haar geliefde en iconische personage een opfrisbeurt nodig zou hebben om terug te keren naar tv. Ze legde uit: "Ze heeft een grote make-over nodig omdat ze in 2008 een beetje vastzit, dus we zullen moeten gaan winkelen met Miss Montana."

Cyrus zou echter niet alleen tevreden zijn om haar oude personage weer te spelen. Ze wil ook achter de camera staan, dus het klinkt alsof ze creatieve ambities heeft. Ze zei "hopelijk regisseer ik het" over de mogelijke reboot.

Fans kregen een voorproefje van hoe Hannah Montana er vandaag uit zou zien toen Miley Cyrus in maart 2019 een foto van zichzelf plaatste met blond haar en een pony. Ze leek precies op haar karakter en iedereen was opgewonden om het te zien. Volgens One Country plaatste de zangeres een video van zichzelf en zei ze: "Weet je, jongens, het was zo moeilijk om heen en weer te gaan dat ik besloot dat ik gewoon voor altijd Hannah zal zijn." Fans zullen het niet erg vinden, want zelfs bijna tien jaar later is er nog steeds een grote honger naar een reboot.

Een prequel?

Billy Ray Cyrus zei dat er een prequel van Hannah Montana aan de gang was. Volgens Hollywood Life sprak hij hierover in februari 2020 en zei: Ze hebben het over het doen van een prequel, wat voor mij, ik zou dat in een oogwenk doen. Want dat betekent dat ik mijn harder terug kan krijgen.'

Maar ook al noemde Bill Ray Cyrus dit project, E! Nieuws bevestigde in februari dat er niets in de maak was bij Disney. Dat is moeilijk voor fans om te horen.

Echt worden

Mensen horen altijd verhalen van kindsterretjes waar ze de druk om beroemd te zijn te groot vinden, en het is moeilijk voor ze om dit allemaal op zo'n jonge leeftijd te ervaren. Hoewel Cyrus rijk en succesvol is, is ze pas 27 jaar oud. Hoe was het voor haar om te schitteren in Hannah Montana ?

Toen Cyrus in juli 2019 door Elle werd geïnterviewd, werd ze echt en eerlijk over hoe moeilijk het was om in zo'n gezinsvriendelijke show te zijn.

De zangeres werd gevraagd of ze "uit de Hannah Montana-vorm wilde breken" en ze antwoordde: "Dat deed ik toen ik 18 was, omdat het belachelijk aanvoelde." Ze legde uit dat toen ze eenmaal intimiteit begon te ervaren, ze het "raar" vond om het personage te spelen en die pruik te dragen. Ze legde uit: "Ik was volwassen."

Hoewel de zangeres en actrice op een gegeven moment wisten dat het het juiste moment was om de serie te verlaten, had ze toch een positieve ervaring.

Showbiz Cheat Sheet zegt dat Cyrus onlangs meer sprak over zijn aanwezigheid in de show, en ze zei: Het was een droomleven. Het leek een nachtmerrie toen ik eraan wilde ontsnappen, maar dat is pas 18 zijn. Je wilt om te ontsnappen aan wie je bent.”

Ze deelde ook "Ik wist niet hoeveel geluk ik had" omdat ze het leuk vond om de kans te krijgen om dagelijks bij haar vader te zijn en ze vond het leuk dat ze konden samenwerken, wat erg leuk is om te horen.

Hoewel fans altijd in zijn voor een reboot van een favoriete serie, is het zeker een ingewikkeld iets. Misschien is het netwerk er niet zeker van om het terug te brengen, of zijn sommige van de originele acteurs niet aan boord, of lijkt het gewoon niet het juiste moment. Aangezien Miley Cyrus helemaal in is voor een reboot van Hannah Montana, zullen fans afwachten of deze opwindende droom werkelijkheid kan worden.

Aanbevolen: