Real Housewives Of Beverly Hills': Kathy Hilton keert terug naar de show in een last minute deal

Inhoudsopgave:

Real Housewives Of Beverly Hills': Kathy Hilton keert terug naar de show in een last minute deal
Real Housewives Of Beverly Hills': Kathy Hilton keert terug naar de show in een last minute deal
Anonim

Het lijkt erop dat fan-favoriet Kathy Hilton terug zal zijn voor de camera's op The Real Housewives van Beverly Hills nadat de producenten naar verluidt instemden met een last-minute deal. De huisvrouw weigerde iets te filmen voor het nieuwe seizoen van de Bravo-show totdat de producenten haar waarde niet meer bagatelliseerden en haar meer betaalden.

Kathy Hilton verdween uit de cast terwijl ze onderhandelde over een betere deal

De 62-jarige is in de hele serie verschenen en is officieel toegetreden tot de cast in seizoen 11 als een 'vriend van' zus Kyle Richards. Fans begroetten haar snel als hun nieuwe koningin, werden verliefd op haar charme en prezen haar als een verademing.

Hilton, de moeder van de beroemde socialite Paris Hilton, onderhandelde al weken met producenten: de deal werd net op het nippertje gesloten en garandeert dat ze in het 12e seizoen zal verschijnen, meldt TMZ.

Toen ze geconfronteerd werd met de afwezigheid van haar zus, beweerde Kyle dat haar zus het gewoon druk had om haar dochter Paris te helpen bij het plannen van haar huwelijk met durfkapitalist Carter Reum.

Bronnen zeggen dat de echte reden geld was. De ster eiste een verbluffend contract van $ 2 miljoen en Bravo was niet bereid om het op te hoesten.

Toen haar werd gevraagd door Entertainment Tonight voorafgaand aan de bruiloft van haar dochter over haar afwezigheid, antwoordde ze terughoudend: "Weet je, ik weet niet wat ik morgen ga doen. Ik zou van de Mount Everest kunnen skiën. Ik niet - op dit moment concentreer ik me alleen op de bruiloft."

Hilton was een instant hit op echte huisvrouwen en eiste veel geld

Hilton wist dat ze snel populair was geworden, met volgers op Instagram die de realityster regelmatig prezen omdat ze herkenbaarder was dan ze hadden verwacht, schreef een volger: Kathy is echt de puurste vorm van chaos die ik ooit heb gezien, en Ik kan er letterlijk geen genoeg van krijgen.”

Hilton nam nota en maakte gebruik van haar populariteit bij onderhandelingen.

De opnames voor het nieuwe seizoen waren al aan de gang voordat ze vorige week tot stilstand kwamen toen Garcelle Beauvais, Lisa Rinna en Erika Jayne allemaal positief testten op COVID-19. De castleden zouden zijn ingeënt en lijden aan slechts milde symptomen.

Nu Kathy haar deal heeft getekend, wordt verwacht dat ze na de vakantie met de rest van de cast gaat filmen. Fans gaan nu al naar sociale media om te delen hoe blij ze is dat ze terugkomt, met een gebruiker die bravo "BETAL KATHY HILTON ALLE GELD!!" en een ander zei: "Kathy Hilton die zich aanmeldt voor nog een seizoen van RHOBH heeft mijn kerst gemaakt."

Aanbevolen: