Fans hebben deze ene klacht over de carrière van Tom Cruise

Inhoudsopgave:

Fans hebben deze ene klacht over de carrière van Tom Cruise
Fans hebben deze ene klacht over de carrière van Tom Cruise
Anonim

Ja, fans denken dat Tom Cruise het tijdens zijn carrière heeft opgegeven om een Oscar te verdienen. Maar dat is niet de primaire klacht die ze hebben over zijn oeuvre.

Fans weten dat Tom Cruise met veel bekende namen heeft gewerkt. Hij gebruikte zelfs zijn connecties om een van zijn iconen te ontmoeten, dus het is duidelijk wie hij respecteert en wil belichamen als het op zijn carrière aankomt.

En op zijn niveau van beroemdheid zal niemand echt nee zeggen tegen Cruise. Tenminste, niet als het gaat om het nemen van de creatieve richting die hij wil of hoe krankzinnig hij wil dat zijn stunts zijn. Kijk maar naar de 'Mission: Impossible'-franchise voor het bewijs!

Toch is er iets dat volgens fans ontbreekt in Toms cv, en het is een samenwerking met een bepaald niveau van acteur.

Fans willen dat Tom Cruise met iemand specifiek gaat werken

Tom Cruise is een van de meest herkenbare namen ter wereld, maar er zijn een paar andere namen die net zo prestigieus zijn. Hoewel Tom beroemd is om zijn actiefilms en spraakmakende huwelijken, halen andere beroemde acteurs niet alleen de krantenkoppen voor hun rollen, maar ook voor hun productie en regie.

Het zijn die mensen met wie fans willen dat Tom samenwerkt.

Kortom, fans zeggen dat er een specifiek iemand is met wie ze Tom niet hebben zien werken, en dat is waar hun klacht ligt. Waarom heeft Tom in al zijn jaren in de industrie niet samengewerkt met Robert DeNiro of Al Pacino, vragen fans zich af?

Er zijn een paar mogelijke verklaringen, maar is het logisch dat de drie elkaar nooit hebben gekruist? Of is er een soort stompzinnigheid aan de hand?

Fans zeggen dat het logisch is dat Tom niet met Al of Robert heeft gewerkt

Hoewel het cool zou zijn geweest om Tom te laten schitteren met Al of Robert, werd het na enige discussie voor fans duidelijk dat er een simpele reden is waarom hij nooit met de twee gewaardeerde celebs heeft gewerkt.

Ten eerste hebben hun carrières elkaar slechts met een kleine marge overlapt. Een commentator merkte op: "Er was een zeer korte periode in zijn carrière waarin Cruise acteurs als DeNiro en Al Pacino in zijn films had kunnen kruisen, laten we zeggen rond de late jaren '80 toen hij een ster werd tot het midden van de jaren '90."

Verder, zo merkt de fan op, speelde Tom na 1996 voornamelijk in 'exclusief actie-blockbuster'-films waar hij de enige hoofdrolspeler was. Er was niet veel ruimte voor Al Pacino of Robert DeNiro in die actiescènes!

Zal Tom ooit met deze Hollywood-iconen werken?

Fans speculeren graag over hoe het zou zijn geweest om Tom Cruise in films als 'The Devil's Advocate' of 'HEAT' te hebben, maar het feit is dat de samenwerking die ze willen waarschijnlijk niet zal plaatsvinden. Welke productiestudio zou zich immers twee van die acteurs voor hetzelfde project kunnen veroorloven?

Aanbevolen: