Fans hadden deze ene klacht over 'Bindi The Jungle Girl' van de Irwins

Inhoudsopgave:

Fans hadden deze ene klacht over 'Bindi The Jungle Girl' van de Irwins
Fans hadden deze ene klacht over 'Bindi The Jungle Girl' van de Irwins
Anonim

Hoewel Steve Irwin al jaren weg is, heeft zijn familie altijd hard gewerkt om zijn herinnering levend te houden. Beide kinderen van Steve, Bindi en Robert, zijn erg betrokken bij het levenswerk van hun overleden vader, waaronder het werken in de dierentuin die hij jaren geleden opende.

Ze waren nog maar kleine kinderen toen hun vader stierf, maar nu zijn het volwassenen met hun eigen wegen om te beginnen in natuurbehoud en veeteelt. Natuurlijk zeggen sommigen dat Bindi in haar begindagen in de media niet helemaal op de goede voet begon.

Toen ze nog geen tween was (slechts acht), debuteerde Bindi met 'Bindi the Jungle Girl', een show die haar overleden vader bedacht om de liefde voor dieren van de familie te delen. Maar voordat de eerste serie werd uitgezonden, stierf Steve Irwin.

De show zou echter doorgaan met de achtjarige Bindi, en hoewel veel fans dol waren op de serie, wezen sommigen erop dat er een heel ongemakkelijk probleem mee was.

Wat doet Bindi Irwin nu?

Bindi staat veel meer in de schijnwerpers dan haar jongere broer, en met een goede reden. Ze leidde de show 'Bindi the Jungle Girl', terwijl haar broer en moeder kleine optredens hadden.

Ze heeft echt veel gedaan in haar jonge jaren, waaronder, meest recentelijk, het verwelkomen van een dochter met haar nieuwe echtgenoot. En haar hele leven spreekt ze over haar vader en herdenkt ze hem op veel zinvolle manieren -- zoals het behouden van haar achternaam na het huwelijk.

Bindi werkt nog steeds in de Australia Zoo, maar lang daarvoor woonde ze in 'een boomhut in de jungle' en leerde ze andere kinderen over dieren.

Waar ging 'Bindi The Jungle Girl' over?

Bindi's jungleshow ging ervan uit dat de jonge Bindi in een boomhut midden in de jungle woonde, waar ze kijkers kennis liet maken met verschillende dieren. De show was gericht op kinderen rond de leeftijd van Bindi, wat het zo aantrekkelijk maakte.

En fans praten vandaag nog steeds over hoe vertederend de show was, vooral omdat iedereen wist dat Bindi de dochter van Steve Irwin was. Het probleem met haar jonge tv-serie bleek echter de betrokkenheid van de beroemde Steve Irwin erbij te zijn.

Fans werden weggejaagd door 'Bindi The Jungle Girl'

Het uitgangspunt van de show was schattig en tot op zekere hoogte een beetje 'Dora the Explorer'. Maar toen kijkers Bindi 'borrelend' over haar vader in de serie zagen praten, werd het al snel duidelijk dat de productietijdlijnen niet klopten.

In de show sprak Bindi over haar vader in de tegenwoordige tijd, want toen ze begonnen te filmen, leefde Steve nog. Vergeet niet dat Steve in september 2006 stierf en dat Bindi's show pas in juni 2007 werd uitgezonden.

Hoewel critici toegaven dat het duidelijk niet de schuld van Bindi was dat ze in de eerste afleveringen van de show over haar vader sprak alsof hij nog leefde, omdat hij toen nog leefde, twijfelden ze aan de beslissing van de showrunners om door te gaan met de onbewerkte beelden.

Een van hun klachten was dat het "niet comfortabel" was om Steve Irwin de boomhut van Bindi the Jungle Girl te zien 'ploffen' om over dieren te praten. In een scène die critici bijzonder griezelig vonden, liet Steve zijn kin op een bureau rusten naast een schedel van een gorilla, en Bindi vroeg haar jonge publiek om de twee te vergelijken.

Het voelde een beetje macaber om zo snel na het overlijden van Steve te zijn, maar mensen in de film- en tv-industrie kunnen zich voorstellen hoe ingewikkeld het zou zijn geweest om de show volledig te herwerken.

Trouwens, terwijl de show werd uitgezonden, was de familie ogenschijnlijk nog steeds aan het rouwen. Het was niet zo dat het debuut van de serie zou worden uitgesteld, zodat Bindi opnieuw kon filmen zonder haar vader.

Wat is er met 'Bindi The Jungle Girl' gebeurd?

De eerste 'Bindi the Jungle Girl'-show duurde slechts twee seizoenen, met de eerste met 25 afleveringen (veel van hen met Steve als een prominente gast) en het tweede seizoen met slechts vijf.

Maar rond dezelfde tijd dat de serie uitkwam, werkte de Irwin-familie ook aan 'My Daddy, the Crocodile Hunter', een ander door Bindi geleid programma, maar in een gedeeltelijk documentaire, gedeeltelijk herdenkingsformaat.

Hoewel de show uiteindelijk uit de afleveringen druppelde, bracht het veel merchandise voort en katapulteerde Bindi Irwin naar het middelpunt.

Tegelijkertijd had de hele serie, zo merkten critici op, Steve Irwin 'transcendentaal beschreven in de tegenwoordige tijd'. Ouders gaven aan dat ze het "bedrieglijk" vonden om hun kinderen naar de show te laten kijken, en overal vroegen mensen zich af of Bindi het goed zou doen nadat ze kort na het overlijden van haar vader in de schijnwerpers werd gezet.

Gelukkig voor de familie Irwin lijkt Bindi haar liefde voor dieren tot in de twintig te hebben behouden, en ze lijkt niet getekend door het verlies van haar vader. Terwijl de Irwin-familie Steve natuurlijk mist, doen Bindi en Robert (en hun moeder) geweldig werk om zijn nalatenschap in leven te houden… Op een niet-griezelige manier deze keer.

Aanbevolen: