Fans hebben deze klacht over de carrière van Dwayne Johnson

Inhoudsopgave:

Fans hebben deze klacht over de carrière van Dwayne Johnson
Fans hebben deze klacht over de carrière van Dwayne Johnson
Anonim

Hoewel hij onlangs een aantal krantenkoppen heeft gehaald voor zijn ruzie met Vin Diesel, heeft Dwayne 'The Rock' Johnson de reputatie een zeer gezinsvriendelijke man te zijn. En misschien is dat de reden waarom sommigen zeggen dat de vete hoogstwaarschijnlijk nep is.

Maar hoe dan ook, fans herkennen The Rock voor zijn epische rol als Maui in 'Moana', compleet met het aanstekelijke nummer dat absoluut opblies nadat de film uitkwam. Hij is een hit bij het publiek met een PG-rating, vooral omdat hij twee jonge dochters heeft.

Toch maken fans zich om één specifieke reden zorgen over de carrière van Johnson.

Fans zeggen dat Dwayne Johnson gewoon te veel doet

Hij heeft in veel films gespeeld, en dat is het probleem. Zijn cv is kilometers lang, en toch zijn er maar heel weinig films op de IMDb-pagina van Johnson waar fans echt van hielden.

Een fan grapte zelfs dat Dwayne Johnson misschien wel de volgende Will Smith wordt. En nee, ze bedoelden het niet aardig. Ze bedoelden het op een 'hij verschijnt in een groot aantal films, maar niet in de goede films'.

Fans suggereren dat de filmcarrière van Dwayne zo vruchtbaar is geweest dat hij de kijkers geen waarde heeft kunnen bieden. In plaats daarvan lijkt het alsof hij gewoon ja zegt tegen elke film die op zijn pad komt, of de scripts of verhaallijnen nu goed zijn of niet.

De voornaamste klacht van de criticus? Dwayne lijkt te denken dat hij "onaanraakbaar" is -- zozeer zelfs dat hij verscheen in 'Baywatch' en 'Jumanji'. Hoewel geen van beide projecten de beste film aller tijden was, bleek 'Jumanji' een lucratieve -- en goed ontvangen -- film te zijn.

Plus, 'Baywatch' was… tenminste vermakelijk. Maar geeft Dwayne echt alleen om kwantiteit boven kwaliteit? Niet alle fans denken van wel.

Spreekt Dwayne Johnson echt uit?

Terwijl sommige fans suggereren dat Johnson aan boord springt met elk project dat hem een salaris biedt, zeggen anderen dat hij een specifieke motivatie heeft om deel te nemen aan zoveel films in verschillende genres -- zelfs degenen die uiteindelijk kritisch worden gepand.

In wezen wil Dwayne gewoon acteren en plezier hebben, stel fans voor. The Rock heeft dat zelf ook gezegd; in een tweet leek hij te mopperen over de slechte Rotten Tomatoes-score voor 'Baywatch'.

En toch besloot hij met: "Mensen willen gewoon lachen en plezier hebben." Dat, zeggen fans, is de bottom line. Dat zou kunnen verklaren waarom Dwayne bereid was zich aan te melden om Willy Wonka te spelen …

Dwayne realiseert zich dat niet elke film die hij aanraakt in goud zal veranderen, en hij doet het niet eens voor het geld (hij heeft het op dit moment echt niet nodig). Hij wil gewoon acteren, mensen vermaken en misschien af en toe een liedje zingen.

Aanbevolen: