Fans hebben deze klacht over de schetsen op 'SNL

Inhoudsopgave:

Fans hebben deze klacht over de schetsen op 'SNL
Fans hebben deze klacht over de schetsen op 'SNL
Anonim

'SNL' is al eeuwenlang de koploper op het gebied van comedy-entertainment op tv. Tal van grote beroemdheden zijn zelfs begonnen als schrijvers voor 'SNL', en het heeft ook gediend als een lanceerplatform voor talloze komieken.

En hoewel fans in de loop van de tijd grotendeels bij 'SNL' zijn gebleven en hebben bewonderd hoeveel het in de loop der jaren is geëvolueerd, is niet iedereen blij met de richting die de show is ingeslagen.

Sommigen zeggen dat 'SNL' gewoon niet meer grappig is

'Saturday Night Live' laat het publiek al meer dan veertig jaar kakelen, maar niet elke sketch is zo hilarisch als de schrijvers en het talent hadden gehoopt. Natuurlijk zijn er enkele cringy-momenten op de set geweest en zijn vervolgens de tv-geschiedenis ingegaan. Maar het zijn de alledaagse schetsen -- geen gastoptredens -- waar fans een probleem mee hebben.

Een kijker wees erop dat de afgelopen jaren een paar veranderingen de show naar beneden hebben gesleept in hun mening. Om te beginnen, legt de fan uit, bevat de show "enkele van Amerika's beste komische acteurs", maar op de een of andere manier zijn de schetsen qua kwaliteit inconsistent.

Meer dan dat, veel van de schetsen zijn niet origineel, zegt de fan. Met zoveel potentieel in de premisse van de show, is het frustrerend om te zien hoe het zijn hilariteit verliest en begint toe te geven aan een verontrustende trend op tv.

Fans wijzen op één specifiek probleem met 'SNL'-schetsen

Het is niet alleen een gebrek aan humor dat 'SNL' naar beneden sleept, zeggen fans. Het is een trend in de moderne tijd waarin komedie wordt gecondenseerd in korte stukjes die geschikt zijn voor sociale media. Dat is het belangrijkste probleem, zeggen fans; in plaats van na te denken over wat het thuispubliek aantrekkelijk zal vinden, probeert 'SNL' enkele lachmomenten in korte videoformaten te proppen.

In plaats van een langgerekte grap die het publiek bezig houdt, wordt 'SNL' ervan beschuldigd 'video's te maken die op internet zullen worden gedeeld'.

Andere fans herhalen de oorspronkelijke klacht, met één opmerking: "Ze lijken toe te geven en streven naar het Facebook-deel op maandagochtend." Fans wezen erop dat veel langere schetsen werden afgebroken en dat het doel lijkt te zijn om tegemoet te komen aan een kortere aandachtsspanne.

Maar het resultaat, menen ze, is dat 'SNL' een deel van zijn aantrekkingskracht verliest. De schetsen zijn om te beginnen minder grappig, maar ze kort houden of proberen meer in een korte periode te proppen, is geen effectieve manier om komedie uit te voeren.

Fans hebben ook veel andere kleine klachten, maar het komt erop neer dat de kwaliteit is afgenomen en dat 'SNL' er niets om lijkt te geven. Zolang ze een vast aantal kijkers hebben, is het natuurlijk onwaarschijnlijk dat er iets zal veranderen.

Aanbevolen: