Fans hebben één klacht over deze Brad Pitt-rol

Inhoudsopgave:

Fans hebben één klacht over deze Brad Pitt-rol
Fans hebben één klacht over deze Brad Pitt-rol
Anonim

Er was een tijd dat elke film waarin Brad Pitt betrokken was, een automatische must-see was. Maar de laatste tijd zijn fans wat kritischer geworden over Pitt en de rollen die hij kiest. Op een gegeven moment is zelfs Brads megaroem niet genoeg om een hele film te dragen.

Of is het?

Fans geven toe dat, hoewel Brad een geweldige acteur is, er minstens één rol is waarin hij het doel heeft gemist door… het doel volledig te raken.

Brad Pitt was geweldig in 'Once Upon A Time In Hollywood'

Er v alt niet te twisten over het feit dat Brad Pitt uitstekend was in de film 'Once Upon A Time In Hollywood'. Hij won tenslotte de beste mannelijke bijrol in meerdere prijsuitreikingen, en de film zelf verdiende tonnen lofbetuigingen.

Maar fans zeggen dat er een probleem is met de rol en Brads vertolking van Cliff Booth. Toegeven dat hun "klacht" niet helemaal kwalificeert als een "klacht", legde een Redditor uit dat ze niet blij waren met 'Once Upon a Time' omdat Brad gewoon… zichzelf was.

In het bijzonder suggereerde de fan die criticus werd dat ze "niet zagen dat hij een personage opriep of zich echt uitstak om alleen maar Brad Pitt te zijn." Als ik terugdenk aan Pitts acteerwerk in de film, is de kritiek wel logisch.

In een ander tijdperk zou Brad eigenlijk een Cliff Booth zijn geweest. En was dat niet het hele punt van de film?

Fans zeggen dat Brad Pitt geluk heeft gehad met de film

Andere fans waren het min of meer eens met de originele poster, maar ze wezen er ook op dat Brad wist dat hij niet helemaal acteerde tijdens het acteren.

In zijn SAG Awards-toespraak grapte Brad zelfs goedhartig: "Laten we eerlijk zijn, het was een moeilijk deel. De man die high wordt, zijn shirt uittrekt en niet opschiet met zijn vrouw. Het is een groot stuk. Groot."

Diezelfde fan voegde er ook aan toe dat Brad het geluk had dat de "goede schrijfstijl en goede casting" hem in een perfecte, gemakkelijke rol brachten; geen methode handelen nodig. En terwijl Brad eens ingehouden een beroemde acteur in de schaduw stelde omdat hij eigenlijk deed wat zijn publiek verwachtte, deed Pitt dat zelf min of meer in 'Once Upon a Time.'

Toch heeft Brad de plot en de uitvoering van de film tot op zekere hoogte beïnvloed, door ten minste één specifieke door Tarantino gevraagde scène af te wijzen.

Toch is de film geweldig geworden, dus de "klacht" van de fan is niet zozeer een klacht als wel een observatie. Plus, andere commentatoren dachten dat Brad min of meer zichzelf zijn een goede zaak was, en zeiden dat ze het leuk vonden "dat de hoofdrollen als een terugkeer in en van zichzelf aanvoelden naar de hoofdrolspelers van dat tijdperk waar karakter er niet zo veel toe deed als persona."

Uiteindelijk bleek de film een overwinning vanwege de sterke cast, het sterke script en natuurlijk de investering van Quentin Tarantino om de film zo authentiek mogelijk te maken. Het gebeurde gewoon dat echte Brad Pitt beter was dan elk denkbaar personage voor de rol van Cliff Booth.

Aanbevolen: