Fans reageren op A$AP Rocky & Rihanna's PDA tijdens NYC-date

Inhoudsopgave:

Fans reageren op A$AP Rocky & Rihanna's PDA tijdens NYC-date
Fans reageren op A$AP Rocky & Rihanna's PDA tijdens NYC-date
Anonim

Rihanna en A$AP Rocky liggen tegenwoordig behoorlijk dik op de PDA, en te oordelen naar enkele nieuw opgedoken beelden van hun late-night date, lijkt het erop dat deze twee volledig verliefd op elkaar zijn.

A$AP Rocky werd gezien met Rihanna in zijn armen toen hij om 5.30 uur door een straat in New York City liep, waarmee hij aantoonde dat ze de hele nacht hard hebben gefeest, en hij zorgt voor zijn vrouw!

Fans hebben veel te zeggen over deze afbeelding.

Sommigen reageren ten gunste van de genegenheid die Rihanna en A$AP tegenover elkaar tonen. Anderen sturen waarschuwende berichten naar A$AP Rocky.

Een nacht in de stad

Het lijkt erop dat Rihanna en A$AP Rocky een wilde avond hebben gehad in de stad in New York City, ergens tussen 05.30 uur en 06.00 uur om fans een voorproefje te geven van meer intieme momenten.

De reden waarom Rihanna wordt gedragen door A$AP Rocky blijft onduidelijk, dus fans hebben de lege plekken ingevuld met een verscheidenheid aan eigen aannames hierover.

Degenen die houden van het feit dat deze twee constant liefde samen gutsen, hebben opmerkingen gemaakt zoals; "Ze gaan wat baby's krijgen", en sommigen loofden A$AP Rocky voor het bewijzen dat ridderlijkheid niet dood is, door te zeggen; "Gegarandeerd dat haar voeten pijn deden en hij bood aan haar te dragen om de pijn te verminderen…"

Anderen zeiden; "het is zo leuk om deze twee zo gelukkig te zien", en "zo hoort liefde eruit te zien, goed voor ze!"

De waarschuwingsberichten

Andere fans zijn minder enthousiast over al deze overdreven aanhankelijke liefde en zijn er niet van overtuigd dat Rihanna goede bedoelingen heeft.

Opmerkingen stroomden binnen en zeiden; "ze gaat gewoon met hem uit om terug bij drake te komen. Dit gaat niet lang duren," en "Die man is verliefd… ze is een hartenbreker, dus hij moet voorbereid zijn."

Anderen schreven om te zeggen; "Ze beginnen me te plagen," en "We krijgen het album nooit en ook niet: "Ze gaat trouwen en krijgt een baby."

Sommige haters zijn zo fel tegen deze vakbond en hebben duidelijk niet veel positieve feedback over Rihanna. Ze overspoelden sociale media met opmerkingen als; "Hij zette haar af bij Drake's huis", "Rihanna moet op dat snoepje zitten", en "Rihanna heeft eigenlijk iedereen in het vak gedaan, voetballer, Arabieren uit Dubai., zangers. Acteurs, niemand, Jay z lol Ze is een beetje ssss."

Aanbevolen: