Fans denken dat ze Rihanna's babybuil hebben gezien tijdens A$AP Rocky Concert

Fans denken dat ze Rihanna's babybuil hebben gezien tijdens A$AP Rocky Concert
Fans denken dat ze Rihanna's babybuil hebben gezien tijdens A$AP Rocky Concert
Anonim

Sinds ze vorige week hun debuut op de rode loper maakten op het Met Gala, lijken Rihanna en A$AP Rocky onafscheidelijk te zijn. Zondagavond zagen fans zelfs de zangeres "Love On The Brain" backstage hangen tijdens de set van haar vriend op het Life Is Beautiful-festival in Las Vegas.

Een fan heeft onlangs een video getweet van Rihanna die backstage rondloopt tijdens het optreden van de "Fashion Killa"-rapper, en ondertiteld: "Ik ging naar de set van A$AP Rocky in de hoop Rihanna te zien. Ik was NIET teleurgesteld". Andere video's die zijn gemaakt door fans van het verliefde paar in Vegas, bevatten een clip van A$AP die zijn vriendin vanaf het podium een kus geeft, wat tot zeer gemengde reacties van Twitter-gebruikers leidde.

Een twitterde als reactie: "Mijn God, ze vindt deze kerel echt leuk", terwijl een ander schreef: "Ik walg ervan." Maar veel fans waren meer geïnteresseerd in een glimp van Rihanna te midden van geruchten dat zij en haar nieuwe beau een baby verwachten.

De ster voedde de roddels door een gezellige en oversized outfit aan te trekken voor het Met Gala, die A$AP Rocky aanvulde met een bijpassende, op quilt geïnspireerde overjas. Destijds schreef een Twitter-gebruiker: "Rihanna is zwanger, nietwaar? Anders zou ze geen Bed Bath & Beyond kingsize deken durven dragen."

En fans hebben snel screenshots van de ster uit deze nieuwste video gemaakt om hun theorieën verder te ondersteunen. Terwijl sommigen bezig waren met het geheel witte ensemble van de multihyphenate, met één schrijven: "Ze ziet er goed uit en ze weet het." Andere fans waren meer gericht op het spotten van een mogelijke babybuil.

De hoeken van de video maakten het moeilijk om te zien of de lichte bolling van Rihanna's maag een teken was van haar zwangerschap of gewoon een kenmerk van de jurk die ze droeg. Fans debatteerden heen en weer in de reacties, waarbij de een schreef: "Zeg me dat het het korset is dat haar buik er zo uit laat zien", en een ander twitterde: "In een korset? Ja, ze verslaat de beschuldigingen van zwangerschap."

Tot nu toe hebben noch Rihanna noch A$AP gereageerd op de geruchten dat ze samen een kind verwachten, en veel fans wachten op een officiële aankondiging voordat ze conclusies trekken. Anderen waren geïrriteerd dat de "Umbrella" -zangeres niet gefotografeerd kon worden zonder speculatie over haar mogelijke zwangerschap, met een schrijven: "Valse beweringen doen over zwangerschap is niet schattig. Miskramen komen heel vaak voor en het internet bewijst nog maar eens hoe vrouwen dat niet eens kunnen een beetje opgeblazen zijn zonder geroepen te worden."

Maar andere fans herinnerden zich alle roddels rond Kylie Jenner's uiterst geheime zwangerschap totdat ze haar onthulde en suggereerde dat Rihanna misschien dezelfde truc probeerde uit te halen.

Aanbevolen: