Fans houden van de zoete schreeuw die Harry Styles aan Halsey gaf tijdens NYC Gig

Inhoudsopgave:

Fans houden van de zoete schreeuw die Harry Styles aan Halsey gaf tijdens NYC Gig
Fans houden van de zoete schreeuw die Harry Styles aan Halsey gaf tijdens NYC Gig
Anonim

Halsey heeft het concert van Harry Styles in New York City bijgewoond en werd verwelkomd door een lieve shoutout van de Engelse zangeres.

Styles, die optrad als onderdeel van het Amerikaanse deel van zijn Love On Tour-tour, realiseerde zich dat Halsey in het publiek zat en feliciteerde hen met de recente geboorte van hun baby.

Harry Styles schreeuwde naar Halsey tijdens zijn NYC-concert

Net als de rest van de aanwezigen had Halsey hun beste leven tijdens het optreden van Styles. Fans plaatsten foto's en video's van de Amerikaanse artiest die danste op de bops van Styles, maar ze waren niet voorbereid op de schattigheid van Styles' erkenning dat Halsey een nieuwe ouder was.

De zangeres is in juli van dit jaar bevallen van hun eerste kind, zoontje Ender Ridley. De vader is scenarioschrijver Alev Aydin en hij en Halsey hebben sinds 2020 een relatie.

Styles realiseerde zich dat Halsey in het publiek zat, veranderde de tekst in Kiwi van "I'm having your baby" in "You just had a baby" en wees naar iemand in het publiek, recht in de richting van Halsey. Het publiek verloor het, begrijpelijkerwijs.

Fans Of Styles en Halsey gingen wild na het zoete eerbetoon

"Harry wees naar Halsey tijdens Kiwi vanavond en zong 'je hebt net een baby gekregen!'", schreef een Halsey-fanpagina op Twitter, inclusief de video waarin je getuige kunt zijn van het zoete moment.

"Harry wijst naar Halsey tijdens kiwi en verandert de tekst in 'je had net een baby', waarschijnlijk een van de iconische tourmomenten," was een andere opmerking.

"iemand zei dat hij tijdens kiwi naar Halsey wees en zong 'je hebt net een baby gekregen!' Ik ga snikken, "schreef een andere fan.

Halsey plaatste ook foto's van hoe ze een watermeloenlolly achter de schermen aten tijdens het optreden, een duidelijke hint naar Styles' bop Watermelon Sugar.

"Halsey leeft haar beste leven waar ik van hou voor hen", was een andere opmerking.

"halsey zei 'sorry harry maar ik steel deze show'", schreef een andere fan van Halsey.

"halsey die van Harry-posters gaat naar hslot pit is de karakterontwikkeling die ik wil", luidt een andere tweet, inclusief foto's van Halsey die een Harry Styles-poster vasthoudt op een oude foto.

"Ik weet gewoon dat Halsey vanavond hun beste leven leidt tijdens de Harry Styles-show", was een andere opmerking over Halsey die al heel lang een fan van Styles is.

"IK BEN CRYL HALSEY GING HARRY ZIEN", schreef een andere persoon en voegde er een emoji aan toe.

Kan Halsey voortaan elk optreden van Styles bijwonen? Fans zouden dat zeker leuk vinden.

Aanbevolen: