Fans reageren op Rihanna & A$AP Rocky's PDA tijdens het filmen van hun nieuwe muziekvideo

Inhoudsopgave:

Fans reageren op Rihanna & A$AP Rocky's PDA tijdens het filmen van hun nieuwe muziekvideo
Fans reageren op Rihanna & A$AP Rocky's PDA tijdens het filmen van hun nieuwe muziekvideo
Anonim

Power-paar Rihanna en A$AP Rocky werden tijdens het weekend gespot tijdens het filmen van hun nieuwe muziekvideo.

Rihanna en A$AP werden officieel nadat ze jarenlang met geruchten waren daten en "gewoon vrienden" waren. De twee houden zich sindsdien gedeisd en genieten sindsdien van elkaars gezelschap.

Oude vrienden, Rihanna en Rocky, zijn absoluut verliefd op elkaar en fans kunnen geen genoeg krijgen van hun relatie.

Fans stromen over de twee

@mela_hlekwayo schreef: "Ik weet dat ik niet de enige ben die heeft gebeden en een relatie heeft gemanifesteerd tussen ASAP ROCKY & RIHANNA, we hebben het gedaan jongens. Ze zien er zo gelukkig uit."

De stellen die samen muziekvideo's maken, blijven bij elkaar. Fans zijn dolgelukkig om te zien hoe dit stel een kleine pda laat zien nadat ze hun relatie zo lang verborgen hebben gehouden.

Toen hem werd gevraagd naar het meest uitdagende deel van het werken met Rihanna, zei de rapper: Ik denk dat het moeilijkste van het werken met jou niet is om de hele tijd door te gaan en te lachen. Zoals, deze shit is komedie.” A$AP vervolgde: “Het moeilijkste is om niet te veel plezier te hebben. Je vergeet gewoon dat het aan het eind van de dag nog steeds werk is.”

Hun romantiek op het werk werkt duidelijk in hun voordeel.

Fans kijken achter de schermen

Fans kunnen de chemie tussen het paar vanaf de overkant van de stoep voelen.

In een interview verwees A$AP naar Rihanna als 'de liefde van mijn leven' en 'mijn dame'. De rapper deelde niet wanneer de twee hun relatie begonnen, maar hij besprak wel hoe het is om met Rihanna te daten in plaats van op het veld te spelen. Het is zo veel beter als je de Ene hebt. Ze komt neer op waarschijnlijk een miljoen van de andere, 'zei Rocky. 'Ik denk dat als je het weet, je het weet. Zij is de Ene.'

A$AP onthulde dat zijn aankomende muziek 100% geïnspireerd was door Rihanna. Ze is er altijd om ideeën op te doen en hij vindt het heerlijk om dat tweede creatieve oog te hebben.

Fans kunnen niet wachten om te zien wat Riri en A$AP nog meer voor de wereld in petto hebben!

Aanbevolen: