Kourtney Kardashian en Travis Barker's bizarre vampierromantiek gaat door

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian en Travis Barker's bizarre vampierromantiek gaat door
Kourtney Kardashian en Travis Barker's bizarre vampierromantiek gaat door
Anonim

Dit koppel houdt vast aan hun esthetiek. Na het delen van verschillende vampier-emoticons in de reacties op elkaars posts op sociale media, wordt de bizarre romantiek van Kourtney Kardashian en Travis Barker met het Twilight-thema sterker dan ooit.

Het stel keerde op 30 juni terug naar Disneyland voor weer een van hun dates en deelde een selfie die bewijst dat hun vampierliefde een blijvertje is.

Beweeg opzij, Edward en Bella

Het is niet te zeggen waarom Kourtney en Travis nu zo dol zijn op deze vampierwaanzin, aangezien het tot het verleden behoort en de popcultuur stimuleerde in 2008 toen de eerste Twilight-film uitkwam.

Afgaande op hun nieuwe Instagram-selfie, hebben Kourtney en Travis een filter gebruikt om het uiterlijk van het mythische wezen na te bootsen. Het stel poseert met een bloedvlekeffect op hun lippen en donkere kringen onder de ogen… wat zowel griezelig als cool kan lijken, afhankelijk van hoe bizar je denkt dat hun relatie werkelijk is.

Kourtney Via Instagram
Kourtney Via Instagram

Hun selfie is volledig in overeenstemming met hun doorlopende thema, want weet je nog toen Kardashian een foto plaatste van haar beau's bloedflesje? Fans dachten dat hun "vampier"-gedrag verontrustend was, maar dit kan dit stel niet schelen!

Kort nadat Travis de selfie deelde, plaatste de 42-jarige reality-tv-ster de foto opnieuw op haar Instagram-verhalen. Ze onderschreef het met een vampier en een emoticon met een rood hart … nogmaals, in lijn met hun sociale media-thema.

Het is duidelijk dat Kourtney en Travis dit hele vampiervibe-gebeuren behoorlijk serieus nemen.

Vorige week plaatste de KUWTK-ster een reeks selfies waarin ze pronkte met haar met diamanten bezette tanden die op hoektanden leken.

Kourtney ondertitelde haar foto's met een vampieremoji en kreeg veel liefde van haar volgers!

Kourtney en Travis zijn in korte tijd heel serieus geworden met hun relatie. Hun vluchtige romance is duidelijk geen fase, waardoor fans zich afvragen of er een verloving of een huwelijk in het verschiet ligt.

Hier is het ding: Travis heeft naar verluidt een ring voor Kourtney gekocht, maar of het een verlovingsring of een eenvoudig geschenk is, is nog onduidelijk. Misschien is het een ring waar vampiers (d.w.z. Kourtney en Travis) bij daglicht rondlopen? Nu hun vampieresthetiek sterk wordt, zouden we geen enkele theorie willen negeren.

Aanbevolen: