Kim Kardashian en Kanye West's 'verwarrende' relatie gaat door terwijl ze op een dinerdatum gaan

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian en Kanye West's 'verwarrende' relatie gaat door terwijl ze op een dinerdatum gaan
Kim Kardashian en Kanye West's 'verwarrende' relatie gaat door terwijl ze op een dinerdatum gaan
Anonim

Kanye West en Kim Kardashian gaan sterk sinds de rapper zijn vervreemde vrouw weer op Instagram volgde. West veroorzaakte controverse na het ontvolgen van de Kardashians op sociale media, waarvan fans met arendsogen dachten dat het het einde van hun relatie betekende. Het voormalige stel had naar verluidt gevochten sinds Kanye naar verluidt toegaf Kim in zijn lied te hebben bedrogen, en hun leven samen vergeleken met het leven in een "gevangenis".

Kim Kardashian en Kanye West hebben fans opnieuw in de war gebracht toen ze een verenigd front vormden en werden gespot tijdens een diner met goede vrienden in een Malibu-restaurant. De realityster en rapper werden gefotografeerd bij het verlaten van het beroemde Japanse restaurant Nobu, nadat ze donderdagavond hadden gegeten.

Kanye en Kim gaan eten

Voor hun etentje droeg Kim een felpaarse bodysuit, een kastanjebruine leren trenchcoat en paarse laarzen. De KUWTK-ster droeg ook een zonnebril, terwijl Kanye, zoals gewoonlijk, een geheel zwarte outfit droeg en een zwarte baseballpet opzette.

Op de foto's is te zien hoe Kanye en Kim samen met hun vrienden het restaurant verlieten, terwijl de rapper in de bestuurdersstoel stapte terwijl zijn vervreemde vrouw naast hem zat. De fans van het stel vragen zich af of ze zich hebben verzoend of dat er nog steeds problemen zijn in het paradijs.

"Ik ben in de war. Is hij haar ex of wat?" een commentaar gelezen.

"Wat is er met deze vrouwen en hun onvermogen om mannen los te laten die slecht voor hen zijn? Jullie zijn allemaal rijke, succesvolle, mooie vrouwen. Stop met steunen op onwaardige exen en zoek iemand die echt goed voor je is en uw kinderen, " gutste een gebruiker.

"Echtscheiding geannuleerd?" ondervroeg een fan.

"Ik denk dat ze nu alleen maar vrienden zijn.." zei een gebruiker.

Kim vroeg in februari de scheiding aan van de rapper, na bijna zeven jaar huwelijk. Het echtpaar deelt vier kinderen samen en woonde al geruime tijd apart.

Kim en Kanye houden fans gissen over de aard van hun relatie, sinds de media-persoonlijkheid een trouwjurk droeg voor het luisterfeest van zijn nieuw uitgebrachte studioalbum DONDA. Ze geloven ook dat West onlangs zijn toekomstige ex-vrouw heeft "aangekleed", te oordelen naar haar verrassende modekeuzes… op het MET Gala en anderszins.

Aanbevolen: