Fans maken zich zorgen dat Travis Barker Kourtney Kardashian gaat 'veranderen', maar is het beter?

Inhoudsopgave:

Fans maken zich zorgen dat Travis Barker Kourtney Kardashian gaat 'veranderen', maar is het beter?
Fans maken zich zorgen dat Travis Barker Kourtney Kardashian gaat 'veranderen', maar is het beter?
Anonim

Het is nooit een saaie dag in de weelderige wereld van de Kardashians, en het lijkt erop dat ze om de verkeerde redenen altijd centraal staan. Van het relatiedrama van Kim Kardashian en Pete Davis tot Travis Barker die naar verluidt naar Calabasas verhuisde om met Kim Kardashian te daten voordat hij contact maakte met Kourtney, er gebeurt altijd iets met de Kardashians. Nu wordt de familie waar iedereen geobsedeerd door is opnieuw in de media bespat terwijl de Kardashians Italië voor de bruiloft van het jaar opnamen.

De Kardashians
De Kardashians

Er was een sociale media-razernij nadat foto's waren vrijgegeven van Kourtney Kardashian en echtgenoot Travis Barker voor hun huwelijk, waarop Kourtney Kardashian te zien is als een gothic bruid in een zwarte vallei naast Travis.

Wat hebben fans gezegd over Kourtney Kardashian's 'Gothic Bride'-look?

Het paar lijkt een talent te hebben voor het aanwakkeren van drama nadat ze mensen op de verkeerde manier hebben opgelicht met hun openbare uitingen van genegenheid. Kourtney Kardashian is bekritiseerd omdat hij Travis Barker schrijlings optrad voor een makelaar tijdens een huisbezoek, en de 43-jarige is ook bestempeld als "grof" en "ongepast" nadat Kourtney's kinderen haar smeekten om te stoppen met het zoenen van Travis.

Fans lijken weer opgefokt te zijn door Kourtney en Travis toen foto's van hun bruiloft in Italië werden vrijgegeven, waarbij veel mensen zeer kritisch waren over de outfit van Kardashian.

"Er is iets helemaal niet goed met Kourtney, ze ziet er helemaal verloren uit," merkte een bezorgde fan op, "ze moet ergens gaan liggen, ik vraag me af hoe lang het huwelijk zal duren."

"Ze is zo veranderd, er is iets aan haar nieuwe kerel dat ik niet mag", zei een andere fan.

"Ze is zo veel en zo snel veranderd. Je vraagt je af wat ze denkt", reageerde een andere fan van Kourtney Kardashian op Facebook. "Ze ziet er ongelukkig uit op deze foto. Ik hoop dat deze nieuwe levensstijl echt is wat ze wil."

Sommige opmerkingen waren wreed en beweerden dat Kourtney "te oud" is om een korte jurk te dragen. "Is [Kourtney] niet een beetje oud voor dit tienergedoe", zei een Facebooker. "Haar kinderen moeten geschokt zijn. 40+ vrouw denkt dat ze 16 is."

"Die sluier ziet eruit alsof hij over een lamp van een waarzegger zou moeten hangen", merkte een andere Facebooker op.

"Ze is voor het ergste veranderd sinds ze met Travis in zee ging", bekritiseerde een andere Facebooker. "Ze moet onthouden dat ze 3 kleine kinderen heeft en zich gedragen naar haar leeftijd."

Fans zijn bezorgd dat Kourtney Kardashian zichzelf heeft "verloren"

Nadat de beelden van Kourtney's 'gothic look' waren vrijgegeven, hadden veel fans het gevoel dat Kourtney gewoon haar man, Travis Barker, kopieerde of ermee opging en een stijl aannam die niet bij haar past of haar gelukkig maakt.

"Ze doet te veel haar best om in het rockimago te passen als ze geen rockchick is", reageerde een fan op Facebook. "Over een paar maanden zal ze waarschijnlijk zeggen dat ik mezelf verloor terwijl ik van hem probeerde te houden," grapte een ander.

Maar ondanks veel wrede, veroordelende en oneerlijke opmerkingen van gebruikers van sociale media, waren er veel mensen die Kourtney en haar stijl verdedigden, en rationeel erop wezen dat Kourtney verliefd en gelukkig is met Travis, wat kan haar "tiener"-gedrag verklaren.

"Het maakt niet uit welk type of kleur jurk ze droeg, mensen zouden nog steeds genoeg te zeggen hebben [over] hoe ze eruitziet," merkte een fan op, "het is haar dag als ze gelukkig is en alle anderen dan goed zijn geluk voor haar…"

"Ik moet zeggen dat ik haar nog nooit zo gelukkig heb gezien en Travis lijkt me een mooi persoon", zei een andere fan, "alleen mijn mening."

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn getrouwd

De Kardashians zagen er prachtig uit toen ze arriveerden voor Kourtney's bruiloft, en fans zijn geobsedeerd door hun outfits. Kris Jenner droeg een adembenemende polka dot-jurk en Khloe droeg een prachtige bruine Dolce Gabbana mini-jurk.

De Kardashians hebben fans verdeeld over hun gothic-glamourlook voor Kourtney's derde huwelijksfeest. Khloe Kardashian is gespot in een jurk met luipaardprint en zelfs Kim's dochter North West deed mee met het thema en zag er prachtig uit in een zwarte top en een spijkerbroek.

Kourtney is ook gespot in een prachtige en nauwsluitende bordeauxrode jurk, terwijl Travis er nog steeds verzorgd uitziet in het zwart.

Ondanks een paar foto's waarop Kourtney Kardashian er niet gelukkig uitziet, zijn er verschillende foto's van Khloe en haar man Travis die er samen gelukkig uitzien. Zelfs als Kourtney's kinderen ineenkrimpen, is het schattig dat Kourtney en Travis zich nog steeds in het stadium van hun relatie bevinden waarin ze hun handen niet van elkaar kunnen afhouden! En echte Kardashian-fans zullen weten dat Kourtney doet wat Kourtney wil - niemand kan een Kardashian vertellen wat hij moet doen!

Aanbevolen: