Kourtney Kardashian en Travis Barker's bruiloft was te veel voor Rob Kardashian

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian en Travis Barker's bruiloft was te veel voor Rob Kardashian
Kourtney Kardashian en Travis Barker's bruiloft was te veel voor Rob Kardashian
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn officieel in het huwelijksbootje gestapt met een weelderige bruiloft in Italië, en terwijl het grootste deel van de Kardashian-Jenner-familie aanwezig was, was Rob Kardashian merkbaar MIA. Insiders zeggen dat de jongste Kardashian 'er echt bij wilde zijn', maar dat alle camera's 'te veel voor hem zouden zijn'.

Rob Kardashian was een no-show op de bruiloft van zijn zus

Het is geen verrassing dat Rob afwezig was - de voormalige Arthur George-sokkenontwerper heeft de afgelopen jaren een achterbank genomen en verscheen in 2013 niet meer regelmatig op Keeping Up With the Kardashians.

Insiders vertelden Us Weekly dat Rob "er echt bij wilde zijn voor Kourtney's speciale dag", maar hij voelt zich gewoon niet op zijn gemak met alle aandacht en camera's. In plaats daarvan steunde de Rob & Chyna-ster Kourtney van veraf en vierde hij in Californië met dochter Dream, die hij deelt met ex-verloofde Blac Chyna, terwijl de rest van de familie naar Portofino, Italië vloog voor het huwelijk.

"Hij is nog steeds erg privé en geeft de voorkeur aan rustige feesten waar niet veel fotografen zijn", legde de insider uit over Rob's beslissing om de bruiloft van zijn oudste zus over te slaan, eraan toevoegend dat "hij niet van in de schijnwerpers staan.”

De insider legde uit dat "de hele affaire te veel zou zijn geweest" voor Rob, wiens gewichtsstrijd hem ertoe heeft aangezet om de afgelopen jaren niet op foto's te verschijnen.

"Hij houdt heel veel van zijn zus en is zo blij voor haar en Travis", zei de insider. "Hij zal het met haar vieren in LA."

Rob sloeg eerder de bruiloft van Kim Kardashian over vanwege zijn gewicht

De voormalige Dancing with the Stars-deelnemer nam even de tijd om zijn zus te feliciteren met een FaceTime-oproep, waarbij hij met zijn zussen sprak terwijl ze in Italië waren.

“Dus ik kwam erachter dat ik trending was omdat ik dik was”, twitterde Rob in 2014. “Dank jullie allemaal, het heeft mijn dag echt goed gemaakt … Niemand zal ooit begrijpen hoeveel pijn het doet.”

De opmerkingen hadden duidelijk invloed op de realityster, die later dat jaar ook de bruiloft van zus Kim Kardashian oversloeg.

"Ik was net voor de bruiloft aan het passen in Parijs en ik voelde me gewoon niet op mijn gemak", vertelde Rob later aan People over het missen van Kim's bruiloft. "Ik ben 1.80m en op mijn hoogst woog ik waarschijnlijk 300 pond … Er waren camera's op de luchthaven tijdens onze reis daar en ik was erg ongelukkig met de persoon die ik op alle foto's zag."

Aanbevolen: