En de Grammy gaat naar Ricky Gervais? Comedian gaat 'Serious' single uitbrengen

Inhoudsopgave:

En de Grammy gaat naar Ricky Gervais? Comedian gaat 'Serious' single uitbrengen
En de Grammy gaat naar Ricky Gervais? Comedian gaat 'Serious' single uitbrengen
Anonim

Ricky Gervais onthult zijn onzekerheden terwijl hij van plan is zijn eerste 'serieuze' track in bijna twee decennia uit te brengen. Hoewel zijn komische vaardigheden zijn muzikale vaardigheden ver overtroffen hebben tijdens de duur van zijn carrière, begon Gervais zijn reis naar roem als lid van de 'new wave'-band Seona Dancing, opgericht in 1983. Hoewel de schrijver sindsdien wat muziek heeft uitgebracht, duurde het de vorm van parodie zoals hij optrad onder het mom van zijn populaire stripfiguur David Brent.

De komiek onthult nu dat hij zowel de nieuwe single Just Three Things heeft geschreven als gecomponeerd voor de soundtrack van 'After Life' (de Netflix-hit van Gervais). Praten over het nummer dat Ricky deelde: “Het is niet dat ik mezelf ben, het is een nummer over After Life en Andy's zang, dus ik zou niemand hoeven te vertellen dat ik het heb geschreven, maar toch. Er zit iets in als je serieus bent.”

Gervais geeft toe dat hij zich zorgen maakt over de 'kritische reactie' op het nummer

Vervolgens beschreef hij zijn zorgen over het vrijgeven van de track aan het publiek: "Je maakt je meer zorgen over de kritische reactie dan wanneer je dom bent, want als je dom bent en iemand gaat, " Dat is onzin", zegt u, "het kan me geen f schelen." Gervais vervolgde: "Als je echt serieus bent en iemand zegt: "Het is onzin", ga je, "F, is het?"

Fans zullen het nummer kunnen horen wanneer seizoen 3 van 'After Life' in 2022 op Netflix verschijnt. Over de nieuwste aflevering van de show gesproken, Gervais stelde kijkers gerust: Het is de beste tot nu toe en ik beloof de hond sterft niet.”

Seizoen 3 van 'After Life' komt uit in 2022

Dit is de eerste keer dat de komiek ooit een van zijn tv-hits voorbij seizoen 2 heeft laten komen. Gervais was enthousiast: Voor de allereerste keer zou ik een serie drie doen, omdat de wereld zo rijk is hou van de personages, ik hou van alle acteurs erin, ik hou van mijn personage, ik hou van de stad, ik hou van de thema's… ik hou van de hond!”

Ricky voegde toe: "Dus ik zou een derde doen, maar het moet een echt gevraagde toegift zijn. Ik ga het niet zomaar doen. Ik zou het niet doen omwille van het. Ik zou het niet alleen doen om betaald te worden, of omdat ze [Netflix] nog drie uur op hun platform willen. Het moet zo zijn dat mensen echt meer willen.”

Aanbevolen: