Fans willen wanhopig dat de 'Real Housewives'-franchise stopt met dit ene ding

Inhoudsopgave:

Fans willen wanhopig dat de 'Real Housewives'-franchise stopt met dit ene ding
Fans willen wanhopig dat de 'Real Housewives'-franchise stopt met dit ene ding
Anonim

The Real Housewives is zo'n krachtige en vermakelijke kracht geworden in reality-tv dat fans er nooit over kunnen praten. Of het nu gaat om voormalige huisvrouwen en hun terugkeer naar de franchise of om redenen waarom RHOC wat problemen heeft, kijkers hebben zeker een aantal gepassioneerde gedachten en gevoelens.

Er is één ding dat veel fans van de Real Housewives-franchise zouden willen dat ze ermee zouden stoppen, en het is iets waar mensen het nogal eens over hebben. Laten we eens kijken.

De Fan Petitie

Kijkers hebben het gehad over seizoen 11 van RHOBH en er is één ding dat fans echt dwarszit.

Sommige fans vinden dat de Real Housewives niet langer "wordt vervolgd" aan het einde van afleveringen moeten zetten en er is een petitie van fans over het onderwerp.

Volgens Reality Tea heeft Ryan Bailey, die een podcast host met de naam So Bad It's Good, een petitie gemaakt op Change.org waar hij schrijft: "De echte huisvrouwen van Beverly Hills werden vroeger veel te veel voortgezet zo vroeg in het seizoen. Ik ben bang dat ze de Erika Jayne-dingen uit gaan halen waar ze maar een paar zinnen per aflevering heeft. Bravo moet nu toeslaan en toeslaan. De huisvrouw en de oplichter hebben de fanbase hondsdol gemaakt en Erika Jayne die langzaam door een deur slentert, gaat het niet redden. Ze gebruiken deze techniek ook in veel van hun andere shows. Elke show is een 'naar hij vervolgde' als je erover nadenkt. Het wordt geïmpliceerd."

De petitie heeft tot nu toe 45 handtekeningen en het doel is om er 100 te krijgen. Een fan deelde hun reden om te tekenen en schreef: "De loyale kijkers verdienen beter. Stop met het beledigen van onze intelligentie. Geez!"

Wat fans denken

Het blijkt dat er veel fans zijn die vinden dat Bravo moet stoppen met het gebruik van "wordt vervolgd". In een Reddit-thread over een recente RHOBH-aflevering schreef een fan: "bravo, jullie moeten stoppen" over het gebruik van deze zin aan het einde van de aflevering.

Een andere fan antwoordde: "Natuurlijk is deze show de komende maanden elke woensdagavond" en een ander zei dat het geen impact meer heeft omdat het zo vaak wordt gebruikt.

Dit is zeker een goed punt, omdat het gebruik van "wordt vervolgd" bedoeld kan zijn om een cliffhanger-einde te creëren waardoor kijkers enthousiast worden om naar de volgende aflevering te kijken. Maar aangezien fans van de Real Housewives-franchise al super geïnvesteerd zijn en altijd naar het seizoen willen blijven kijken, lijkt het erop dat de zin niet nodig is.

Een ander bericht van fans in de Reddit-thread maakte duidelijk dat sinds de scheiding van Erika en Tom Girardi al maanden in het nieuws is, fans weten dat dit dit seizoen zal worden besproken.

Fans bespraken ook dat RHONY en RHOD in verschillende afleveringen "wordt vervolgd" hebben gebruikt.

Soms bevat de Real Housewives-franchise een trailer voor de rest van het seizoen aan het einde van de seizoenspremière, en dat lijkt een effectieve manier om fans te interesseren en te investeren in de komende afleveringen.

De bewerking van 'Real Housewives'

Natuurlijk omvat Real Housewives montage, net als andere realityshows, en soms zijn fans ook niet blij met de trailers.

Volgens Page Six twitterden fans over de trailer voor seizoen 11 van The Real Housewives of New Jersey, en ze vonden het niet leuk dat de trailer suggereerde dat Joe Gorga een affaire had en dat zijn huwelijk met Melissa was in de problemen. In plaats daarvan, zoals fans zagen toen ze naar het seizoen keken, was het gewoon een grap en deed Melissa alleen maar alsof ze met iemand anders flirtte. Een fan twitterde: ""Als je je realiseert dat Bravo je voor de gek hield door de RHONJ seizoen 11-trailer te bewerken om het te laten lijken alsof er een 'Melissa bedriegt'-verhaallijn was, ook al was het allemaal maar een grap. RHONJ."

Fans bespreken de bewerkingskeuzes die zijn gemaakt in deze reality-franchise, en het blijkt dat de castleden soms ook over bewerking praten. Volgens Bustle vragen velen van hen om bewerkingswijzigingen, maar Lisa Vanderpump niet. De voormalige RHOBH-ster zei: Er is mij verteld dat ik een van de weinige huisvrouwen ben die nooit heeft gevraagd om iets te verwijderen. Maar ik heb gevraagd om dingen binnen te houden.”

Zelfs als fans gefrustreerd raken als ze de woorden "wordt vervolgd" zien aan het einde van een aflevering van de Real Housewives, is het nog steeds een ongelooflijk opwindende reality-franchise om op af te stemmen, en het zal interessant zijn om te zien als de franchise deze zin blijft gebruiken.

Aanbevolen: